![]() |
Witam!
KUPILEM - rewelacja, jestem bardzo zadowolony - polecam! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój kumpel kupił sobie dwa i ćwiczy oba nadgarstki naraz. Śmiesznie to wygląda jak nie wie się co człowiek robi. Mówił, że naprawdę pomaga - teraz może trzymać Joystick przez 24 h na dobę :)
|
ttrza kupic.............:cisza: ;p
|
Ciekawe... ;)
|
ja sie tym juz bawiłem u qmpla poczatkowo faktycznie problem z rozszaniwem i utrzyamniem ale robi na nadgarstek nieźle
|
Ten "Kurkociąg" w Media-Markt dzisiaj kupiłem za 19.90 PLN.
|
Witam!
przekonaliscie mnie... kupie sobie to cacko :) |
Witam!
Mam taki produkt kupilem kiedys za 30zl w "Klubie dla ciebie" (takie czasopismo wysylkowe) mial troche inna kolorystyke i inna nazwa (twister maxx) ale dziala na tej samej zasadzie; potrafi stworzyc ciezar 15kg, to jest bardzo fajna rzecz. Polecam |
Cytat:
|
Cytat:
Heheheh :D Tak apropo? Dobre te Media Markty są? ;) Dużo jest mowa o tych marketach i to w różnych postach. Dużo tam ludzie kupują płytek i nagrywarek. Rzeczywiscie tam jest tak tanio, że "powinni tego zabronić" ;) ? U mnie w Toruniu jeszcze nie ma MM, ale są inne :) |
Cytat:
|
jestem wielce zainteresowany ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Naprawde można se poćwiczyć nadgarstki! Mnie już od 2 dni użytkowania poprawiła się szybkość naciskania klawiszy na klawiaturze! Dla kogoś kto dużo pisze i często bolą go nadgarstki to radze to kupić! Po prostu świetne! Może uzyskać wage do 15 KG!!! |
no wlasnie (to a propo ceny). I napisz cos wiecej o tym, jak sie to sprawuje w praktyce. Juz jakis czas temu to widzialem i sie zastanawialem, czy mozna naprawde pocwiczyc za pomoca tego nadgarstki.
|
ciekawe...
|
Cytat:
Tak z ciekawości - ile 'to' kosztuje w Media-Markt ? |
Cytat:
|
Zamowiles czy w jakims sklepie dostales?
|
Witam !
Było to reklamowane w jednym z TV Shopów ... |
Kurkociąg!!
Dzisiaj kupiłem sobie Kurkociąg! Jest to przyżąd do ciwiczenia nadgarstków! To naprawdę pomaga! Zachęcam do kupna jeżeli kogoś bolą nadgarstki to to jest przyżąd dla niego! To NIE REKLAMA tylko mała porada!:cisza: ;p
więcej tutaj |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |