Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matrix Reaktywacja zwiastun!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matrix-reaktywacja-zwiastun-19748/)

Kasprzak 11.04.2003 14:45

Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!

Zamieszczam linka do zwiastunu!
http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix2.php

Zelea 11.04.2003 15:06

zaczalem odrazu sciagac :) chyba ta najlepsza wersje ktora zajmuje 100 mb prawie :) ciekaw jestem bardzo co tam zobaczem :) hehe
dzieki myslem ze bedzie wart (tzn mam nadzieje:))

Pawel_k 11.04.2003 15:08

8) super juz sciagam
nie wie ktos czy moze matrix 2 niepojawil sie juz "cudownie" na sieci (tak jak kiedys 2 wieze) ??? ||

Kasprzak 11.04.2003 15:14

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
8) super juz sciagam
nie wie ktos czy moze matrix 2 niepojawil sie juz "cudownie" na sieci (tak jak kiedys 2 wieze) ??? ||

kumpel cos mowil ze sciaga, ale nie wiem czy mu wierzyc albo sciaga rzeczywiscie bedzie fake!

Ja niestey siedze na modemie ale opiszcie prosze co jest na zwiastunie cos dobrego czy zwiastun bez sensu>?<

Pawel_k 11.04.2003 15:48

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
kumpel cos mowil ze sciaga, ale nie wiem czy mu wierzyc albo sciaga rzeczywiscie bedzie fake!

Ja niestey siedze na modemie ale opiszcie prosze co jest na zwiastunie cos dobrego czy zwiastun bez sensu>?<

narazie sciagnal mi sie ten mniejszy zwiastun z tv - jest bardzo podobny do poprzedniego (morph to samo gada) ale jest tam duzo nowych scen (zaj*** w mojej ocenie) :cool:
jak obejze ten wiekszy (ciagle sie sicagajacy) to [d]opisze wrazenia :)

Zelea 11.04.2003 17:53

sciagnalem ten najwieszky o wartosci 94 MB
w takiej jakosci ogladac treiler to poprostu SUPER MOTYW A JESZCZE TAKI FILM TZN TREILER TAKIEGO FILMU TO MASAKRA JUZ MI SIE ZAJE***** SPODOBAL !!!!!!!!!! jest MASAKRYCZNIE WYPASIONY !!!!!!!! :cisza: :cisza: :cisza: ;p :jupi: NA BANK GO OBEJRZEM ! :)

Martin_TP 13.04.2003 18:22

Waaaaa.. SUUUUPPPER !!!!!!!!!!!!! :o Nie moge sie juz filmu doczekac :)

kraluk 13.04.2003 18:23

Suuuupppppeeerrrr!!!! Nie mogę się doczekać kiedy film będzie w kinach... U mnie w mieście ma być 23.05 br., tak przynajmniej pisało na planie filmów...;)

januszp 13.04.2003 20:34

Ja mam tylko taką nadzieję iż jeśli film pojawi się już gdzieś w sieci to jakaś dobroduszna osoba mnie poinformuje ? .
No ale jak pisalem to tylko nadzieja w praktyce się okaże .

Co do samego filmu nie omieszkam (tak jak w przypadku części pierwszej) zakupić sobie orginał na DVD .
Oglądajac zwiastuny trzeba przyznać iż Terminator III niedorasta mu do pięt .Zapowiada się prawdziwa uczta .jaro

-=KoWaLiK=- 13.04.2003 20:44

Jestem WIELKIM fanem pierwszej czesci Matrix-a i myslalem ze efekty w nim zastosowane sa THE BEST ale to co ujzalem w dwojce mnie powalilo mnie, no comment!! revelka!! tylko ten mov :buu:

Maciej 13.04.2003 20:50

Mam już zwiastun Matrixa ...tylko że mój zajmuję 60MB w formacie .mov.
Ale myślę ,że film będzie rewela...!!! Lepszy niż część 1...;)

Kasprzak 13.04.2003 22:01

po obejrzeniu zwiastunu stwerdzam:

Matrix Reaktywacja bedzie WIELKIM HITEM

eloise 14.04.2003 11:55

obejrzałem ten zwiastun już z 10 razy - jest boski

o mało mnie z kapci nie wyrwał

krzpac 14.04.2003 23:38

powiem krótko - za***ioza...

juz się nie moge doczekac mojej wizyty w kinie na tym filmie !!

paja 15.04.2003 20:53

Można z KAZY ŚCIĄGNĄĆ już jeśli chodzi o film

kizio 15.04.2003 20:56

Cytat:

paja napisa***322;(a)
A dlaczego mi się zdaje że na Kazzie jest to FAKE???????

Pawel_k 15.04.2003 20:57

Cytat:

paja napisa***322;(a)
tylko czy to film czy podpucha (juz jeden czlonek naszego forum sie nacial na takiego "martixa") :blee: :D

o wizde ze kizio mnie wyprzedzil :P

Torwald 15.04.2003 20:59

e tam..
na TEN film to ja do kina pojde zeby nie wiem co..
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

januszp 15.04.2003 21:22

Matrixy II obrodziły na Kazaa - to fakt .
Jak na razie :

1. matrixreloaded Screener2003.avi - fake
2. MatrixReloaded(DivX) - fake
3. (tmd) Matrix.Reloaded.ts - fake

Sprawdzanie po 20s. downlad-u to pestka ,więc cierpliwie sprawdzam dalej ....
jaro

-Sid-The-Rat=> 15.04.2003 21:35

z matrixem bedzie ciezko - z prostego powodu - odcieto jedno z wazniejszych zrodel - fbi zlapala czlonka akademi filmowej ktory wypuszczal na rynek co goretsze tytuly - stad np problemy ze zdobyciem startrek: nemezis czy innych nowszych filmow - pojawiaja sie PO lub tuz przed premiera - zadziej ostatnio wyplywaja przedpremierowe DVDripy..

a z matrixem moze byc zle jeszcze z tego powodu ze to jest absolutny hit i zadbaja o jego ochrone - a w przypadku wycieku zrobia duuuza afere

jak juz wyplynie to bedzie wiadomo - a narazie radze cierpliwie poczekac

ps. ten kto obejzy matrixa 2i3 na kompie z takiej kopii jest IDIOTA!!!!! ten film to kino i TYLKO kino...

ZbigNieff 15.04.2003 22:00

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
(...)

ps. ten kto obejzy matrixa 2i3 na kompie z takiej kopii jest IDIOTA!!!!! ten film to kino i TYLKO kino...

Zgadzam sie... po obejrzeniu zwiastuna to nawet nie ma szans
zebym odpalil go nawet w DVD-Rip`ie na kompie...

Sid - jak juz wspomniales TYLKO kino!!!

Zelea 16.04.2003 00:48

Cytat:

TYLKO KINO !!!!!!!!!! zgadzam sie :) :cisza:

jasut 16.04.2003 07:57

Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!

Cytat:

Zamieszczam linka do zwiastunu!
http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix2.php

A może ktoś wie kiedy to cudo będzie w kinach.

ZbigNieff 16.04.2003 14:01

Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
A może ktoś wie kiedy to cudo będzie w kinach.
Jakos w polowie albo pod koniec maja... Ja juz nie moge sie doczekac!!

Maciej 16.04.2003 14:34

Re: Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Jakos w polowie albo pod koniec maja... Ja juz nie moge sie doczekac!!
aaa to już nie długo...ehhhh ręce już zacieram:zeby:

.................;)

Zelea 16.04.2003 15:08

Re: Re: Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!

Cytat:

Maciej napisa***322;(a)
aaa to już nie długo...ehhhh ręce już zacieram:zeby:

.................;)

myslem ze jak tak superowo mi sie spodoba to moze i 2 razy bym poszedl 8) :jupi: :jezyk:

-=KoWaLiK=- 16.04.2003 15:18

Jesli chodzi o kino, wiekszosc nowych produkcji POWINNO sie obejzec (przynajmniej za pierwszym razem) w kinie. Nie chodzi mi o ekran, ale naglosnienie. Bylem na Matrixie w kinie i pozniej obejzalem divx-a. Bez porownania, kino to kino... Inny klimat...

Zelea 16.04.2003 15:24

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Jesli chodzi o kino, wiekszosc nowych produkcji POWINNO sie obejzec (przynajmniej za pierwszym razem) w kinie. Nie chodzi mi o ekran, ale naglosnienie. Bylem na Matrixie w kinie i pozniej obejzalem divx-a. Bez porownania, kino to kino... Inny klimat...
i tak to juz jest od dawien dawna :) hehe Kino to jedyne i niepowtarzalne przezycie ale i nie tylk odzwiek sie liczy obraz takze nie jest w kinie zly.......;p

jasut 16.04.2003 17:46

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
i tak to juz jest od dawien dawna :) hehe Kino to jedyne i niepowtarzalne przezycie ale i nie tylk odzwiek sie liczy obraz takze nie jest w kinie zly.......;p
Myślę, że są filmy, które gdy lookniesz w DivX-ie wiele nie stracisz, są też takie, dla których format DivX to profanacja. Nie wyobrażam sobie, że Władcę Pierścieni można oglądać (po raz pierwszy) na 15 calowym monitorze.

Torwald 16.04.2003 17:54

A ja juz kase zamiast na browce to na Matrixa odkladam...8)

Zelea 16.04.2003 18:09

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Myślę, że są filmy, które gdy lookniesz w DivX-ie wiele nie stracisz, są też takie, dla których format DivX to profanacja. Nie wyobrażam sobie, że Władcę Pierścieni można oglądać (po raz pierwszy) na 15 calowym monitorze.
nie no jasne z tym ze ja sie wypowiedzialem tylko co do tych ktore trzeba obejrzec tzn wypadalo by obejrzec w kinie :)

a to ze sie oglada filmy w domku nie znaczy tez ze musi byc kicha ja sobie do tych ciekawszych i dobrze sie zapowiadajacych podlaczam sobie tv pod komputerek 21 cali i mam wypasik z fotelika ogladam a w reku pilot :P hehe 8)

Ziele 17.04.2003 16:00

A jak sprawdzic czy film jest nie ten o który mi chodzi. Jest jakiś program do przeglądania plików part? Tak żebym mógł zobaczyć co mi się ściągneło do tej pory i jeśli jest fake to przerwać.

Kasprzak 17.04.2003 16:07

Ilość załączników: 1
Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
A jak sprawdzic czy film jest nie ten o który mi chodzi. Jest jakiś program do przeglądania plików part? Tak żebym mógł zobaczyć co mi się ściągneło do tej pory i jeśli jest fake to przerwać.
jak z sciagasz z KaZaA to programikiem AVIPreview ktory dolaczony jest do KL++

Prosze oto on:

Ziele 17.04.2003 20:18

Cytat:

jak z sciagasz z KaZaA to programikiem AVIPreview ktory dolaczony jest do KL++

Ale to nie działa z plikami part w emule :( Jest jakiś inny soft do przegladania ich?

-Sid-The-Rat=> 17.04.2003 20:30

nie ma szans na podglad plikow part - CHYBA ze uda ci sie tak ze masz sciagniety plik od poczatku do jakeigos miejsca - zadko sie tak dzieje - a na pewno nie po pary procentach sciagania - wtedy ten avipreview czy dvxfix pomoze

pliki part sa zbudowane z kawaleczkow - kolejnosc ich przychodzenia jest zwiazana z dostepnoscia i na dodatek celowo wprowadza sie losowosc - radze korzysatc z linkow na sharereactor badz filenexus - tam nei ma fake'ow... tak samo jak w wyszukiwarce plik ma 400 zrodel to fake nie jest :D

Patrix 17.04.2003 21:11

ja tez nie moge sie doczekać :))
nawet oglądalem plan filmowy przy 1 części :))

Ziele 17.04.2003 21:31

Cytat:

nie ma szans na podglad plikow part - CHYBA ze uda ci sie tak ze masz sciagniety plik od poczatku do jakeigos miejsca - zadko sie tak dzieje - a na pewno nie po pary procentach sciagania - wtedy ten avipreview czy dvxfix pomoze

pliki part sa zbudowane z kawaleczkow - kolejnosc ich przychodzenia jest zwiazana z dostepnoscia i na dodatek celowo wprowadza sie losowosc - radze korzysatc z linkow na sharereactor badz filenexus - tam nei ma fake'ow... tak samo jak w wyszukiwarce plik ma 400 zrodel to fake nie jest :D

Na emule jest matrix2 i jest do niego w wyszukiwarce koło 300 źródeł, a jak juz się ściąga to wynajduje ponad 1600. Co dziwne jest jeden komentarz że to fake no ale tyle osób to ma wiec sam nie wiem :D

Aha to poco jest opcja w emule: Utwórz kopię do podglądu i wybranie sciażki do playera?
oraz w menu kontekstowym sciąganego pliku: pobierz pierwsze/ostatnie części do podglądu i później polecenie podgląd ale jest nieaktywne

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48.