![]() |
Laser vs Laser vs Laser vs stary avatarek - zmieniac czy nie ??
Witam !
Jak myslicie zmieniac avatarka czy nie - pomyslałem sobie ze moze zmienie moja podcziwa cd która jest ze mna od poczatku na cos innego ?? Mam 3 propozycje jak zadna nie przejdzie lub uwazacie ze ma zostac jak jest to piszcie prosze o udział w ankiecie i wyrazanie opini. Podaje 3 kandydatów;) 5 |
Ilość załączników: 1
Kandydat nr 1
|
kandydat NR 2
|
Kandydat nr 3
|
Jak mam być szczery to lepiej zostaw stary - to nowe jakieś takie.....
|
te nowe sa jakies takie...:)..ble
a tak serio to zaden (mi) sie nie podoba |
Laser, zdecydowanie zostan przystarym, te sa kwasiaste. To jest oczywiscie moje zdanie - decyzja nalezy do Ciebie.
|
zostaw ten stary!!Te nowe są jakieś takie...ponure...
|
eh.. laser - co ci odbilo z tymi obrazkami? jak zmienisz awatara to ja bede musial czytac nicki zeby weidzeic ktore posty sa twoje - tak juz sie przyzwyczailem do tego krecacego sie CDeka...
a jaki szok przezylem jak cana wykonal zamach na swoja mysz... wyobraz sobie ze zamiast Lobusia widzisz np. sloneczko czy kota... - dziwne co? |
Laser widac ze ci sie nudzi w domu - moja opinia zostan przy starym.!!!
|
Według mnie stary jest najlepszy ! ;)
|
Re: Laser vs Laser vs Laser vs stary avatarek - zmieniac czy nie ??
Cytat:
Ja mojego zmienilem ze wzgledu na to ze tamten mi sie nie podobal, mowie o tym radyjku. A krecacy CDek jest swietny |
ma zostac stary :) niewaz sie zmieniac bo :boks: ;p :cisza: :cisza: :cisza:
|
Cytat:
Dobrze ze mnie nie bijecie... ;p Laser - zostan przy starym... |
ta płytka trochę banalna,ale kojarzy się tak sympatycznie,ze lepiej niechby została:)
|
Witam !
Tez mysle ze stary avatarek jest ok - przyzwyczaiłem sie do niego i mysle ze on do mnie tez - tak wiec Dysan.gif - tak sie nazywa;) zostaje - aha jeszcze jeden powód - jak przeczytałem post brzuszków nie miałem najmniejszych watpliwosci|| || |
ja takze uwazam zeby nie zmieniac ewentualnie pomysl nad czyms innym jesli juz cos chcesz zmieniac to wymysl cos ciekaweszego (bez urazy ale te co podales sa ciut beznadzijne) :) ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
A moze by tak jakas nowa wersja kreconej plytki ;) |
Cytat:
Czekam na propozycje - jak ktos ma cos w tym stylu albo ma talent to niech sie wykaze;) :3msie: bede wdzieczny;) |
Ten jest dobry po co jakieś soczewki ta wersja krencącej się płytki też jest fajowa może podzrzuć LASER kilka propyzycji kręcących się płytek to będzie fajnie!!!
ps. A ja mam już 100 :jupi: :jupi: |
Cytat:
Zarzuc mi na maila zobaczmy co masz ;) |
Nie zmieniaj. Nie ma nic gorszego jak przyzwyczajenie: ludzie nie patrzą na podpis tylko na obrazek. 8)
|
A jak to jest w Twoim przypadku esem ???
|
Cytat:
Ok nie zmieniam - zostaje DYSAN Gold;) i kropka;) |
Wybór nalezy do ciebie.Ale jak juz szukałem to podesle próbki
|
Cytat:
|
Nie zmieniaj - generalnie nie jestem za zmienianiem avatarków - te znaki po jakimś czsie są bardzo charakterystyczne dla każdego z użytkowników i pomagają od razu stwierdzić kto pisze.
|
Cytat:
Jeśli już naprawdę chcesz coś zmienić, to zmień w nim, tzn. może spróbuj go jakoś przerobić, urozmaicić, ale to już Twoja decyzja. :) |
Cytat:
pozdrawiam |
Dokłądnie laser zmienisz i jakos nie bede zauwazał - jestem wzrokowcem i twój awatarek jakos zapadł mi w pamieci (mój pewno niektórym tez ;))
|
Ja tez przylazcam sie do zbiorowej euforii na temat starego Avatara. laser, to jest twoj znak rozpoznawczy, takie twoje osobiste i jedyne w swoim rodzaju logo. i po tym malym znaczku jestes po prostu dobrze rozpoznawany i chyba wiekszosc zna cie wlasnie z tego znaczka(czyli jak przewija stronke to widzi krecaca sie plytke i od razu wie -LASER!!)
;P |
!!!witam!!!
no mozesz ewentualnie wypalic swoja Yamaszka na tym dysanie jakis fajniutki tatuaz.......... |
Ty Kiler to chyba się nudzisz :)
Ja jesem konserwatystą ;) i myślę tak: Przecież ten obrazek który masz - masz odkąd się zarejestrowałeś - to nic niu zmieniaj, zostań prze starym. Ty i on jesteście jedno ^_^ |
Cytat:
JA Killer / znany przez wiekszość jako Laser / oswiadczam ze jestem w pełnej sprawnosci umysłowej, nie jestem pod działąniem zadnych srodków oduzających, i mówie ze DYSAN.gif znany jako mój AVANTAREK zostaje !!!! - w stanie nienaruszonym !! POZDRO ! |
Cytat:
spoko :jezyk: ^_^ :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Juz to pisalem w innym poscie lecz tam nikt nie zaglada bo jest pierwszy i jeszcze przyklejony.
cytuje: "...hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic??..." |
Cytat:
|
Moze poprostu ktos tu ma specjalne wzgledy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
TAK wniosek z tego jes taki że laser zostajesz z swoją kręcącą się płytką widziałem kilka innych ale nikt by się nie mógł pogodzić z zmianą obrazka!!!
|
Cytat:
No jak nie jak tak ;) :3msie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:00. |