![]() |
Udalo mi sie przywrocic stronie jej poprzednie miejsce;))
http://republika.pl/heyyou/ |
wiem mam bliska qmpele tez psycholog super z nia mi sie gada - własciwie to ona mnie z dołka wyciągła- generalnie ma super dar - umie słuchać - jej chłopak (tu go pozdrawiam) ma z nią raj...
|
ja tylko staram się być miły...he he
generalnie lubię rozmowy z kobietami (bardziej od tych z mężczyznami) a dodatkowo gdy jest to pani psycholog jestem wręcz wniebowzięty... |
Nie ma co eloise zaryw wali z grubej rury ;) hie hie ale ma racje co do zdjec i samopoczucia po swietach ;) tez sie dołączam
|
Cytat:
chociaż się nie znamy będę czekał niecierpliwie |
Cytat:
a na zamieszczonym zdjęciu wygląda wręcz cudownie.... |
kiurcze a do mnie rodzinka sie zwala ;((
|
:))
Polecam sie;) i rowniez moje gratulacje! Nie pisze duzo bo zaraz wyjezdzam do rodzinki na swieta! Pozdrowienia i do zobaczenia po swietach::) papa |
Sorki Kinja - ze nie odpowiadam w terminie ale mamy wiosne i kurcze ludzie spadaja z drzew i chca miec net. i generalnie roboty mamy tyle ze az starch ze sie niewyrobimy.
Wracajac do sedna w awatarku wygladasz na młoda b. młoda osobe - zreszta na b.screenie zreszta tez ;)) Taki psycholog to hmmm z przyjemnoscia bym podszedł - miłem osttanio problemy ale sie samemu uporałem a sokro od niedawna mgr to życzonka od w sumie tez niewielkim stazem (7 miesięczny) mgr inz informatyka. ;)) pozdro jak bede miał zas problemy to sie zgłosze juz wiem do kogo ;)) pozdrowionka - kurcze która godzina a rano do roboty - buuuu |
Cytat:
|
hej!! A wracajac do tematu to otrzymalam teraz odpowiedz z republiki.
Twoje konto pocztowe nie istnieje. Republika nie zna powodów jego likwidacji, bo nie administruje kontami pocztowymi, ale jego likwidacja sprawiła, że konto WWW stało się 'bezpańskie' i nie możesz nim zarządzać. Konto WWW usuwamy. Zarejestruj się w Onet.pl i załóż konto WWW ponownie. Opis zakładania konta WWW znajdziesz tutaj: http://republika.onet.pl/1,629,1,pomoc.html -- Pozdrowienia Redakcja Republiki WWW |
Cytat:
:P |
Cytat:
|
Cytat:
te 2 slowa to srednia 'na oko'... ale z bardzo grubsza sie zgadza |
Cytat:
|
Cytat:
|
tez nam paru psychologow i uwazam ze bez problemu da sie wprowadzic kazdego w blad podsuwajac bledne aczkolwiek oczywiste na pierwszy rzut oka fakty - potem reszta i tak sei sama dopasuje...
hmm - ale po co kogos wprowadzac w blad? jesli znasz ich na stopie przyjacielskiej to jaki masz w tym cel? Jak idziesz do psychologa to po cos - nie by on Ciebie rozszyfrowywal - masz jakis cel. Przeciez psycholog nie przychodzi do Ciebie i nie chce Cie analizowac, wiec po co to wprowadzanie w blad? Ja swoich przyjaciol nie analizuje a mam ich roznych - mozesz mi wierzyc:)Nie chce i nie potrafie - zbyt dobrze ich znam. Poza tym moja droga od psychologii byla bardzo kreta :) || Czy nadal panuje przekonanie ze psycholog nie ma nic innego na celu jak skanowanie i analizowanie bliznich? TO i tak lepiej - bo pare lat wstecz kojarzyl sie z psychiatra a ten wiadomo z czym :( |
Cytat:
|
Cytat:
A co do moich oczu i usmiechu i tego co mnie zdradza z tym pietnem psychologa to nie wiem, nic takiego nie zauwazylam u znajomych. Reszte pozostawie bez komentarza bonie wiem jak to skomentowac;) Moze znasz wlasnie takich psychologow. Co do oceny ludzi przez internet to jestem daleko od tego bo to po prostu smieszne i niemozliwe tak naprawde wiec ja nie podejmuje sie oceniac kogokolwiek ze zdjecia i z tego co pisze. Tu mozesz byc kazdym tak naprawde i to jest cala prawda :) |
tekst o informatykach pisal chyba ktos kto ich nie lubil... bo niby wszystkie zdania neutralne - a czuc szydere :)
wytrzymalem 220v, znam c,c++, perl'a@php i asm'y do 5 procesorow, siedze przed kompem po 5-20 godzin na dobe pisze 2 slowa na sekunde jedna reka... a jestem muzykiem :) ps. mam chyba nosa - bo po fotce ktora zamiescilas poznalbym od razu psychologa... maja cos w oczach i sposobie w jaki sie usmiechaja.. cos dziwnego - jakby sami siebie sprawdzali nawet wtedy keidy sie ciesza.. tez nam paru psychologow i uwazam ze bez problemu da sie wprowadzic kazdego w blad podsuwajac bledne aczkolwiek oczywiste na pierwszy rzut oka fakty - potem reszta i tak sei sama dopasuje... ale to rozwazania laika ktory i tak o niczym nie ma pojecia i nie wie co mowi |
Taka stara to nie jesteś... :P ;)
|
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo, to sie zgadza ze te cechy ktore wymieniles sa przydatne nie tylko w zawodzie psychologa ale i w zyciu - ale ja jak kazdy czlowiek bywam nie mila, a i z inteligencja bywa roznie:) Choc generalnie lubie myslec o sobie w taki sposob jak napisales, i mam nadzieje ze taka czasami bywam;)) ^_^ Pozdrawiam Cie :) |
Cytat:
Swoja droga jak najbardziej pasujesz do mojego obrazu psychologa. Juz z tej jednej fotki moge wysunac wniosek ze masz bardzo mila osobowosc, jestes otwarta i inteligentna. Z pewnoscia sprawdzisz sie swietnie w swoim zawodzie. |
Cytat:
:) :) |
Cytat:
tylko prosze pomoz mi okreslic limit kiedy moge postawic krzyzyk na tym? Czy po miesiacu probowania bedzie dosc? Mam cicha nadzieje ze sie uda i zaloguje sie na stronie;) dzieki za odpowiedz! |
Cytat:
Wiesz co? nie znosze ankiet,testow itp na studiach testowali nas na wszystkich mozliwych cwiczeniach i jak teraz widze ankiete to mam ochote dac noge. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Na co nie wygladam? Czy na zdjeciu wygladam na za stara czy na za mlada jak na 3 lata studiow podanych na stronie;))? Zdjecie jest bardzo aktualne:)Dlatego je wlozylam - brat pozyczyl mi maly aparat cyfrowy. Co do stronki to szczerze mowiac jest bzrdzo nieswieza, mialam inne zajecia przez jakis czas:) Hmm wysle inne zdjecie - w tym czasie robione - moze to przekona rozmowce;) Hmm popatrzylam i samej mnie nie przekonuje, czy tak wyglada psycholog;)) No ale coz - geba mi sie zawsze smieje i zdjec na powaznie to nie mam:(( |
stronka jest trochę nieświeża, Kinja to pani magister psychologii od niedawna :jupi: :3msie: :)
|
Re: onet ..
Cytat:
dobra nie bede wnikał ;)) |
Cytat:
|
:)
Moze byc. Hmm jednak sprawdzalam inna strone teraz ( wykonana dla kogos w celach reklamy:))) i na nia loguje sie bez problemow - tez na onecie. A co do lasek ( jak mowisz :))) to nie jestem jedyna i pierwsza:)) |
Ja radze poczekac na Onecie jak i na WP są takie dni(godziny) ,że nie idzie się zalogować ja też to nieraz mam !! Radzę poczekać troszkę i może to pomoże
P.s Ostatnio nie zaglądam tu za często i nie wiedziałem do dzisiaj że to forum odwiedzają także laski :jupi: Pozdrawiam |
Nie, nie ma takiej mozliwosci. Znam wszystkie hasla na pamiec - nawet na tych kontach ktore zakladalam bardzo dawno i innym osobom.
Pamiec mam dosc dobra:) Program pocztowy znam dosc dobrze i nigdy z nim nie mialam problemu. Ale dzieki za odpowiedz;))) Moge nawet powiedziec jakie haslo bylo do tego konta bo i tak nie dziala, a kazde haslo mam tylko do jednorazowego uzytku. Haslo brzmialo kristi22 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale nie konto pocztowe:)) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nieużywane konta pocztowe są likwidowane. Jak dramocha - to darmocha. 8)
|
Cytat:
Jeszcze raz napisze a jesli nie poskutkuje to przeniose strone:( dzieki za odpowiedz! |
pisz do adminow... powinni miec na republice jakis 'dzial kontaktu z mediami'... - inaczej nic nie zrobisz
|
onet ..
Hej! Siedze teraz i probuje dostac sie do mojego starego konta na onecie, chodzi mi glownie o to by zmienic cos na stronie bo na adres postawilam krzyzyk ( choc mialam ten adres chyba z 5 lat). Strona to http://republika.pl/heyyou/. Jak probuje sie logowac to mowi mi ze nie ma takiego uzytkownika - wiec pomyslalam ze zaloze takie samo konto i moze w jakis sposob sie dostane na strone ale jak probuje zalozyc konto to mowi mi ze juz istnieje taki uzytkownik.
Moze ktos wie jak to rozwiazac, nie chce przenosic gdzie indziej strony - duzo osob wie ze tam jest. Z gory dzieki za jakiekolwiek sugestie. :idea: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24. |