![]() |
Re: Hahah Postal ownzz
Cytat:
Tak jest... w/g mnie to najlepsza bron, ale na bazuke tez nie mozna narzekac... |
Cytat:
z piatkowej imprezy od jakiegos tam wujka Davis`a czy jakos tak... Kazdy na ulicy bedzie mial gnata i kazdy bedzie w kazdego naparzal Ty rowniez bierzesz w tym udzial... najlepsze jest to co dzieje sie z kotami :D:D:D |
Hahah Postal ownzz
Ja sciagnolem ta giere z netu - obraz plyty zajmuje 753_684_288 bajtow ( 625 MB po zaladowaniu obrazu Daemon-Tools ) i odczytalem go naduszajac ppm na pliku flt-p2.bin i dajac wlasciwosci.
Ogolnie nie tego sie spodziewalem jako wielki fan Postala ( przeszedlem go kilkanascie razy w tym raz na " masochist " ) ale nie jest zle. Najbardziej zajawkowy jest karnister z benzyna i zapalki :cool: |
Cytat:
Cytat:
nasikac komus na twarz :fiu: :o PS. ale mialem fajny motyw, ksiadz wyciagnal gnata i chcial mnie obrabowac, no to ja go z laka i paralizatorem || reszta zajeli sie gliniarze :D - ksiadz lezac posikal sie :blee: :D |
sciagnalem to mulem i zadnych crc nie bylo a gierka mi sie podoba pewnie dlatego ze tluklem rowniez w pierwsza;
a i w niektorych planszach mozna po kablach znalezc secrety :) nie ma to jak podpalic kota |
Cytat:
Ja dzis skonczylem grac, gra konczy sie na piatku ale w piatek jest taka rzeznia ze szok... powodzenia i milych doznan :) |
aha, ty pisales ze masz 610 MB na CD
a ja mam 625MB na CD w 253 plikach, w 21 folderach ;) |
zbignieff, gra sciagnieta, wypalona na cd i zainstalowana
poszlo bez zadnych zonkow typu CRC ERROR ;) mam wersje 1.00 US heh :) jeszcze nie gralem bo musialem do budy zmykac, skad wlasnie pisze :P ale jak wroce, oj, bedzie rzeznia || |
Postal 2 to strzelanka w stylu quake'a z ta roznica ze nie strzela sie do cyborgow czy stworzen, a do ludzi. Rzeznia na MAX.
P.S. I wysypuja mi sie detonatory:( |
Ilość załączników: 1
A i screen...
|
Cytat:
A ja mam nowego screena - tak reaguje moj pies ktory zobaczy jak komus odstrzelam glowe... Qrde a zapodzial mi sie jeszcze screen z baru miesnego ;p ale tam to bylo kongo, taka fajna krowa sie mielila i powstawalo z tego jakies mieso - ale krwi bylo ho ho... a poza tym ja to mieso mam wlasnie na obiad mamie przynies - taka jest fabula gry ;p |
Cytat:
slabiutko :-o gdyby byl serwer juz bym ucinal glowki :D palil zwloki. :o .... || mam dopiero 407MB :buu: |
Y@nkee_PL - jak tam sciaganie... a moze juz sie zagrywasz?? ;p
|
Cytat:
|
Juz dalem rade sobie :D
|
Mnie juz oskarzyli o to ze nabijam sobie posty... mam taka sama
awarie na topicu o awaryjnosci z Litkami w dziale CDR... |
Kurcze teraz sie nie chce pousowac, co za cholerstwo, nie chcialo sie wogole zapisac, a teraz wyskoczylo kilkanascie pod rzad normalnie masakra.
|
:D:D:D Ale zes sie napisal... dzieki ale mi wystarczy raz... nie naleze do tych niekumatych ;p
|
Gra nie warta zachodu, zwalili ja strasznie, juz lepiej by bylo gdyby zachowali klimat pierwszej czesci bo ona byla fajna. Gra jest poprostu ze tak powiem nie warta swieczki, tepi przeciwnicy, monotonna akcja nic tylko samemu sie pociac.
|
To popatrz na te 2 screeny z mojej gry...
Jak bedziesz mial CRC to dasz poprostu znac i tyle, bo po co pisac jak moze byc OK a wydaje mi sie ze raczej na bank bedzie :spoko: To co w moich screenach - ludzie reaguja tak jak zobacza ze komus odszczele glowe :D |
Cytat:
bo topic moze utonac, a po co go potem szukac :P PS. a ten screen po prostu mnie rozwalil || http://i.gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_p/5487/5487_0_3jpeg :o :o |
Cytat:
serwerach oczywiscie - w polsce jest od tego tygodnia... :) |
TAK TO JEST POSTAL 2 - dowod nizej...
A i Y@nkee_PL mozesz spac spokojnie - bo w razie czego jak bedziesz mial jak ja blad CRC przy instalacji to Ci pomoge - ja juz zrobilem!! GRA JEST POPROSTU WYPAS Szkoda tylko ze zmienili klimat na FPP... ale tak to brak mi slow zeby ja ocenic!! |
to jest postal 2 ??? || :chytry:
|
a to jest jakis nowy postal 2? Z ktorego roku. Bo wiem ze gralem w 1 to giera byla dobra na maxa.
|
Wiec jak... ma ktos tego Postal`a czy nie???
|
Cytat:
no chyba ze w przypadku ISO ;) ale ja ciagne BINa i zapewne po nagraniu bedzie te 610 MB :) |
Strasznie duzo MB ciagniesz - ja mam na CD zaledwie 610MB i
niczego nie brakuje... gosc ma tyle co ja i jemu dziala tylze ze mnieszka 500km ode mnie :) - jakas przybleda z GG ;p Ale ciagnij... bo gra ponoc jest zaje**sta!! Moze ktos cos o Postalu??? |
Cytat:
... ale to moze potrwac :buu: bo kompa nie zostawiam wlaczonego na noc - nie mamy servera, lacze sie wiesza co jakis czas :( i do tego dochodzi to, ze nie tylko ja sciagam :-o sciagam od wczoraj i mam dopiero/az 130MB z 720 :o |
Cytat:
Jak sciagniesz to daj znac... ile jeszcze Ci zostalo??? |
a skad go masz? bo ja wlasnie ciagne z eMula, no i jesli to jest to co ty masz to... (( :boks:
... :D |
A i czy CRC moze byc spowodowany jakims bledem na CD czy to juz wina archiwum???
|
Postal 2 - problem z CRC
Wlasnie wpadl w moje rece Postal 2... i mam problem...
Jesli ktokolwiek z Was go instalowal to wie jak przebiega owa instalacja... problem tkwi w tym ze przy rozpakowywaniu pliku Textures.exe (wazy 190mb) na samym poczatku pokazuje mi sie blad CRC... Czy wy tez macie taki problem... bo pozniej instalacja przebiega dalej bez zadnych problemow ale gra nie chce sie uruchomic przez ten wlasnie plik... Jakies pomysly??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:01. |