![]() |
Szukam pewnych mp3 i cholera mnie bierze help ...
Witam !
Jak wiecie nie uzywam Kazy a przez eMule mp3 idzie jak krew z nosa - zazwyczaj. Zawsze zasysałem mp3 z www ale wcięło mi taką fajną strone i nie moge teraz trafic / jak znacie jakies www z mp3 to byłbm wdzieczny / Szukam takich utworów w celach edukacyjnych;) U2 - With Or without You The Corrs - "Only When I Sleep" Lenny Kravitz - "Fly Away" Guns 'n Roses - "Dont Cry" Abradab - "Miasto Jest Nasze" Perfekt - "Nie płacz Ewka" Sugarbabes - "stronger" Jesli ktos jest w posiadaniu takich utworów to i sa one wypasione tzn duze / wieksze niz max skrzynki tzn 10MB chodziac chyba nie;) / to prosze o kontakt na PW albo gg - podam drugiego maila / jest na mame;) ale za to 40MB / :3msie: Thx |
Re: Szukam pewnych mp3 i cholera mnie bierze help ...
Czesc utworow posiadam, ale przydaloby sie FTP
update: mam do swiat tylko modemowe placzenie wiec chyba nie wysle na skrzynke pocztowa ale sprobujemy |
Re: Re: Szukam pewnych mp3 i cholera mnie bierze help ...
Cytat:
Jakby Co to dziel Rarem na 2.5 MB czesci ....;) Thx |
Abradab - "Miasto Jest Nasze" <- moge od reki wyslac
|
Cytat:
Czekam;) :3msie: klikaj na Laser jak nie znasz @;) |
Iiiiiiiidzieeeeee ^_^
|
a nie wiecie moze, czy istnieje jakas strona, na ktorej moznaby po wpisaniu kilku slow otrzymac liste piosenke, w ktorych one wystepuja?
Slyszalem ostatnio w radiu jakas piosenke, ktora naprawde mi sie spodobala. Spodziewialem sie, ze nie podadza tytulu, wiec probowalem sam go skojarzyc. I nawet myslalem, ze mi sie udalo, ale nigdzie nie moge czegos takiego znalezc :( Albo moze ktos skojarzy jakis tytul, ktory moge sprawdzic, te slowa, ktore myslalem, ze moga byc tytulem to: Lay on for me, albo Lie on for me, ewentualnie Lay (lie) off for me. Piosenka to powiedzmy Pop, ewentualnie moze byc rowniez zaliczony do Disco. Spiewa jakas kobieta. |
Jak podzielic te @#$%&#%^#$ pliki na czesci ?
Jakim programem ? Bo wyslac nie moge :/ |
Cytat:
Mozesz outlookiem albo rarem Outlook - Naredzia/konta/konto/własciwosci/zaawansowane/ podziel wiadomosci wieksze niz np 2048 kb / Rarem tworzysz nowe archiwum z ograniczeniem do np 2_621_440b |
ok teraz idzie...wolno bo wolno, ale powinno wyslac ;)
|
Cytat:
|
**
lub ** linki teraz dzialaja, sprawdzilem ;) - nie wiem jak pozniej bedzie ??? Sugarbabes wysle na skrzynie :glaszcze: sorry chlopaki - linkow nieT! wierze ze znajdziecie spodob kontaktu poza forum |
Witam !
Ok - mam juz Nie płacz Ewka i Guns'n Roses - U2 w drodze ;) |
laser - nie obraz sie - ale co to za cele edukacujne? bo o do jednego te kawalki to muzyka poscielowa? czyzbyc porzucal abstynencje nie-alkoholowa? :D:D:D:D
|
Cytat:
Ale mnie zagiąłes ^_^ :D ^_^ :D ^_^ ;) :3msie: Ale abstynentem pozostaje ;) |
Hehehe..^_^ :jezyk:
|
Dobra, mail poszedl (a wlasciwie 5 ;) )
|
Cytat:
|
ups, sorry Sid, to mialo pojsc na Priv do Lasera :buu:
Sorki :3msie: |
Ilość załączników: 1
Witam !
Dzieki wszystkim za pomoc !!! Dobra robota chłopaki !! Pifko dla każdego - sid dla Ciebie tez jest przewidziane;) Abstynent |
Zaraz sobie wydrukuje ;) bede mial na kazdy dzien (pracujacy) miesiaca ^_^
|
Cytat:
Czekaj zaraz Ci dam na troche wiecej;) |
Cytat:
|
czesc 1
|
Cytat:
A gdzie tam ! :3msie: :3msie: ^_^ :D ;) PS czesc 2 |
jakby kogoś to interesowało, to mam cały singiel AbraDab - Miasto jest nasze ;)
|
Cytat:
taki to dzis cel edukacjyjny :fiu: przez muzyke do serca :D |
Cytat:
.... zaczyna sie robic ciekawie ... ;) :) :fiu: |
swoja droga jako poscielowe proponuje takie smety jak Slayer, Rammstein czy Children of Boddom - jak to mowi moj kolega - role gra rytm... :D
zartuje oczywiscie - ale Adios Rammstein'a radze przesluchac... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Poszukiwanie...
Nie będę zakładał nowego topicu, temacik jest podobny do opisywanego.
Szukam mianowicie tytułu piosenki. Znalazłem ostatnio tekst i niejasno kojarzy mi się to z Kazikiem Staszewskim ale tytułu za nic nie mogę sobie przypomnieć. Będę wdzięczny za sugestie. Oto fragment: Witaj żołnierzu, jestem twoim karabinem jesteśmy tu po to by działać obaj razem szalony fanatyk we krwi po szyję zniszcz go zanim on cię zabije. Mimo, że naszych władców trapią zyski musimy to zrobić w imię korzyści Jesteśmy aktorami wielkiego spektaklu Peter Arnet nadaje z Bagdadu. Hej ty żołnierzu, nie zapomnij o mnie jeśli wrócisz do domu kiedykolwiek. A teraz szykujcie się do wielkich czynów matki szykujcie na wojnę swoich synów. Pamiętaj, Bóg zawsze jest z nami tak jak teraz, tak i przed wiekami on ci pomoże, walcz w imię boże Giń w imię boże! Ta wojna nie jest dla wolności, to wojna dla korzyści. (x3) Ta wojna nie jest boża to wojna o ropę blisko morza |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |