![]() |
Cytat:
|
Ja ostatnio ogladalem Treasure Planet - bardzo fajny film
|
Re: czy pomimo swego wieku oglądacie bajki?
Cytat:
z tego co pamietam, to on sie wabi Sam (ale moge sie mylic);) a co do bajek, to czasem ogladam Tom'a i Jerry'ego (mistrzostwo swiata), Strusia Pędziwiatra (Kojot jest po prostu kultowy :)), Dextera, i jeszcze pare innych... :) --------------- 17 lat ;) |
Cytat:
to co leci na FoxKids to "Oggy i karaluchy" - świetna bajka koty to Jack i Oggy a karaluchy to Dede (moja ulubiona postać), Joey i ..... nie pamiętam kto |
Sąsiedzi , pies Chojrak , no i oczywiście królik Bugs to poprostu klasyka ^_^ . Ukochana bajka mojej zony to pszczółka Maja^_^
|
Cytat:
A on: Pół godziny spokoju jest więcej warte niż dwie godziny sprzątania :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
BTW kreskowki to dobra metoda na takie małe szkraby / zapodasz kreskówki + jakieś słodyczne i masz z głowy problem :) mozna się spokojnie zajać czymś innym niz pilnowanie aby czegoś nie zbroiły pozdro |
Cytat:
|
Jasne, mój synek skończył właśnie 7 lat i nie darowałby mi gdybym mu nie kibicował i razem z nim nie ogłądał. 8)
|
Cytat:
Slayersów nie oglądasz ? |
lat 22 i ogladam codziennie (jesli leci w TV) :
Tom i Jerry , Sasiedzi , Simpsonów , Beavis and Butthead (ale to juz chyba nie leci) |
Cytat:
sorry zle to ujołem :) miało to brzmieć tak że nie jestem jeszcze dorosły :) sorry |
Jasne że oglądam. (23 l.)
Może nie najczęścięj, nie regularnie, ale oglądam) Ostatnio obejżałem Tytusa- wersję pełnometrażową, ale to ze względu na stare czasy. :buu: przepraszam wzruszyłem się.........;p |
Cytat:
|
Ja też czasem oglądam:)Fajne są:
Dexter's Laboratory Loony Tunes (bugs itd.) Johnny Bravo Two stupid dogs Chojrak Tom & Jerry Dobry jest nawet x-men i liga sprawiedliwych a także ANIME!!! |
koskut lat 31
OGLĄDAM :jupi: a najbardziej lubię z polskich: bolek i lolek reksio koziołek matołek z zagranicznych: wilk i zając krecik żwirek i muchomorek sąsiedzi itp. słowem bajki z lat 70/80 minionego wieku (wychowywały i uczyły) oraz bajki dysneja i WB: myszka miki, kaczor donald, królik bugs,tom&jery itp. te dzisjesze bajki powoduą u dzieci "coś dziwnego" - (można zobaczyć to na podwórku) a swoją drogą to (nie wydaje się wam) czy dzisiejsze pokolenie 10-15latków nie za szybko dorasta jaj mają jeszcze 13,14 lat bawiłem się w podchody, grałem w 2 ognie, a dzisiaj stoją i podpierają ściany i nie mają nic do zabawy bo "są na te zastarzy" - to takie moje subiektywne zdanie wynikające z obserwacji dzieci na podwórku i w rodzinie. pozdr. k |
Oglądam od czasu do czasu.
Najbardziej lubię bajki Disneya. |
Cytat:
|
Ja mam 15 i bajki oglądam aż żal mi się robi dzieciaków którzy chodzą do 2 klasy podstawówki i śmieją się z rówieśników że bajki oglądają a sami robią to samo.:(
|
ja jeszcze jestem za młody, ale mój tata ogląda.
|
mimo swoich 27 lat uwielbiam Toma & Jerry , Bugsa, i inne tego typu bajeczki - cholera pokrzywiona mam psychike ;))
|
21 i ciagle czasami (chociaz raczej rzadko ze wzgledu na brak czasu) lubie sobie cos obejzec - np Tom I Jerry, Dexter's Lab, jakies Bugsy i Duffy. No i lubie Disney'a i wszystko nowe, co sie jego pojawi.
|
ja tam ogladam ;)!
Tom&Jerry!!! Kaczor Donald Bugs Bunny i itp. ps.nie lubie pokemonow, digimonow i dragon-ball! |
Witam!
ogladam duzo bajek... jak ktos kiedys powiedzial... "bajki sa dla doroslych, a basnie dla dzieci" |
Cytat:
|
Cytat:
a co do tego Chojraka to czasem istne archiwum X. hehe no tez niezle 8) |
Mam 33 lata i nadal oglądam kreskówki.
Lubię najbardziej bajeczkie (nie znam tytułów) o dwóch kotach którym dokuczają trzy prusaki (może to karaluchy) - leci na Fox Kids. Lubię też bajkę o takiej krowie z dużymi sutkami i bajkę o piesku imieniem Chojrak. Generalnie lubię tzw. skinowskie bajeczki z karykaturalnie wyglądającymi zwierzatkami. PS. Cholera - krowy mają wymiona, a nie sutki.^_^ |
hmm a ja bym sie jeszcze Dajmosa oglądnął :D
|
Cytat:
dołączam się do tego, nie nawidzę tego typu bajek, super są Bugs Bunny, Tom& Jerry, Cow & Chicken no i oczywiście polskie bajki, ale oprócz wynalazków reszta jest fajna |
jak to można nie lubić kreskówek :)
krowa i kurczak, dexter, bugs, elmer, kaczor, tom i jerry, oggy i karaluchy, dwa głupie psy... w tv oglądam TYLKO Discovwery, Cartoon Network. VIVA / jak leci metal/super rtl / dla oggiego :)/ anime też lubię |
Maciej lat 28 ...ja mam rózny czas na rózne bajeczki ...;)
...aktualnie jestem fanatykiem ...To Pinki jest i jego Mózg ...8) |
hmmm, ja oglądam i lubię:
Samurai Jack - fajna rozwalanka. Bliźniaki Cramp - takie nieszkodliwe małe coś, jeden brat robi numery drugiemu. Owca w wielkim mieście - jedna z niewielu kreskówek na której leże ze śmiechu The Simpsons - jak wyżej, "Homer Homer to nasz facet, jeśli mu się nie uda, to będzie placek" Dexter's Lab - niektóre numery są dobre. Sąsiedzi - rządzą. na razie tyle pamiętam, coś sobie przypomnę to dopisze |
oglądam ANIME - DRAGON BALL i nie tylko.
wali mnie to co inni o tym myślą .. ale mam prawo jestem dzieckiem |
Cytat:
i takze ogladam bajki ostatnio zadziutko ale lubi naprawde mozna sie posmiac :) jest to super motyw na pprawe samopoczucia odprezenie sie to poprostu zaj**** relaks :) :cisza: ;p zelea - lat 20 8) |
no mam 16`stke i ogladam czasami bajki
padam ze smiechu przy takich bajkach jak tom and jerry ... uwielbiam DB i soulhunter i wogole wszystkie bajki podobne do nich ... ciekawe sa pokemony ... ktore ogladam bardzo zadko nio wsumie to tak ogladam |
oglądam -lat 48.
Najchetniej czeskie dobranocki i stare polskie bajki na Polonii. Fox Kids i inne wynalazki -fe:-o |
Ostatnio prawie nie mam czasu oglądać telewizji, ale jak przyjedzie siostra z dzieciakami z wizytą to mam kilka "awaryjnych" kaset video: Reksia, Koziołek Matołek, itp. włączam i jest spokój na jakiś czas ^_^ .
Z bajek kltóre kiedyś oglądałem przypadły mi do gustu najbardziej Gumisie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
powinniscie dodawac swoj wiek.
|
Cytat:
Dobrze Ci radze - poczekaj jeszcze troche;) Ja jak znajde czas / heh no nie jestem jeszcze taki stary / to tez sobie jakiegos Reksia itp obejrze - jakbym mógł zapomniec bajki na którch sie wychowałem;) PS: ale tych terazniejszych dziwactw a'la Pockemon to nie:blee: :blee: PodrO ________________________________________________- Laser - lat 17;) |
Lipek, llat16, anonimowy oglądacz kreskówek;)
Można powiedzieć że wręcz uwielbiuam bajki. Najlepsze są dla mnie wszelkie produkcje Walta Disneya WarnerBros itp. Ulubione bajki i kreskówki to: Kaczor Donald Gumisie Smerfy Brygada RR Królik Bugs Z polskich: Reksio Bolek i lolek Z czeskicz: Krecik i wiele wiele innych:) Śmiało moge dodać, że nawet jak będe miał 40lat i więcej to też będe oglądał |
alleluja !!!
nie jestem sam już drukuje ten topic aby pokazać niedowiarkom z mego otoczenia |
jesli juz to Animatrixy... a ostatnio Spirited Away...
a piekna kreskowka byla dla mnie Final Fantasy VII - gra komputerowa ktora byla tak osobista, tak pelna emocji ze nie moglem w nia grac kiedy byl ktos w domu... autor tej gry - animacji, kolorow, histori jest geniuszem mam bliska mi kolezanke ktora lat ma naturalnie 18 (od paru ladnych lat :D:D:D:D) ktora czasem zaglada do mnie z jakimis mangami czy jak to sie zwie - no i ogladamy te cuda przy winku i glupiej muzyce - o 4 rano nie wiemy juz co leci :) wiec tak - ogladam kreskowki || [pomysl kowalika jest dobry - 18 lipca 1981] |
Re: czy pomimo swego wieku oglądacie bajki?
Cytat:
|
czy pomimo swego wieku oglądacie bajki?
chciałbym zapytać czy wy równieże mając już swoje lata nadal oglądacie kreskówki?
bo ja nadal padam ze smiechu oglądając: Tom i Jerry, Królik Bugs itp. ostatnio na FoxKids wyczaiłem bajkę Oggy i karaluchy - jest codziennie o 21.45 i nie mam takiej możliwości abym ją przegapił, śmieję się do łez ps. jak nazywa się z bajek taki niski koleś z wąsami i rewolwerami w dłoniach? często polował na królika Bugsa, zagrał też w Space Jam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:02. |