![]() |
wlasnie kolo ktory pisze na forum tweak ma 4mbit zalatwione w centrali!dynamiczne ip, moze ja juz 8 dni mam takie same(o):P :) ciekawe kiedy siem zmieni!
|
po kablu moze isc 8-7mbit, modem robi spokojnie 10mbit - jesli dasz bardzo krotki kawalek analogowego miedzianego drutu to gorna granice robi jakos wykonanaia splitera - tego rozdzielacza lini telefonicznej od sieci
bez problemu mozna (w polskich warunkach) dac z tego 4mbit - tylko ze siec szkieletowa tego ni uciagnie |
Cytat:
Muszę poszukać czy czasem jakaś moja rodzina nie pracuje w TEPSIE :D |
Cytat:
a tu nawet solidna flaszka moze sie okazac za malym argumentem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzieś na tweakowym forum czytałem, żę NEO+ można podkręcić do 2Mbps - ponieważ ograniczeniem nie jest sam sprzęt(modem) tylko software i trzebba dokonać kilka modyfikacji. Jak znajde to podam link.
Pozdro |
Cytat:
CZy DSL jest dostępny wszędzie? A co do neo= to już się poprawiam - adres IP jest dynamiczny |
Re: Neostrada +
Cytat:
gratuluję;) :) ^_^ |
witam mam noeo+ od 6 mies. dynamiczne IP nie jest problem . Mozna ja podzielic np. Router .ale umowa z TPSA wyraznie zaznacz za udostepniane poza lokalem grazi kara 4 razy abanament za kazde logowanie co daje 800 zł .Chodzi to calkiem całkie ale dlaczego tak drogo!!!!. pozdrawiam
|
dokładnie my juz na dniach DSL dostajemy Neo odpada (jak znam zycie zaraz przywalą ograniczenia transferowe) mam nadzieje ze na neo a nie na dsl ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
podobno jeszcze są problemy w niektórych miejscach kraju z NEO+
|
Stały IP jest, łącze całkiem fajne. Ja bym się skusił. Tylko bym to rozłłóżył na jakiś amły LAN. Sam jednak nie miałem okazji przetestować więc tą kwestię pozostawiam tym którzy milei już z tym do czynienia. Poczytaj też artykuły o neo i innych medtodach dostępu do netu na www.swiat-sdi.prv.pl
|
Neostrada +
Co sądzicie na temat Neo+ ???
Nie dawno dowiedziałem się, że w moim mieście jest dostępna Neo+... Słyszałem, że to fajne łącze. Cy opłaca się ją kupić??? Czy lepiej działa od SDI??? Słyszałem, że były z nią gdzie niegdzie jakieś problemy... I jeszcze jedno, czy Neo+ ma stały numer IP??? Byłem na stronie TePsy i się trochę dowiedziałem o Neo+, ale postanowiłem spytać forumowiczów co o tej usłudze sądzą... Za wszelkie odpowiedzi dziękuję z góry! ;) Pozdro for @ll! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:13. |