![]() |
Opis w polu "Temat dyskusji" (zmiana)
Ostatnio przyglądałem się opisom nowych topiców widocznym w polu "Opis Dyskusji". Porażką jest, gdy wchodzę na forum i kolejny temat to: "Problem z nagrywarką", "Problem z Nero", "Problem z Clone" itd. Przecież te opisy nic nie mówią. Apeluję o miłosierdzie dla modemowców. Myślę, że władza forum powinna reagować na tego typu przypadki.
Interesuje mnie, czy kogoś jeszcze denerwuje ta sytuacja. |
Witam !
Temat był juz poruszany kiedys bo to nie tylko czasami denerwuje ale takze utrudnia odszukanie takiego tematu za pomoca wyszukiwarki ! Ile razy zdarzało mi sie ze potykalem sie o topic "HEEEEEELLLLPPPP !" albo to samo w wersji polskiej:blee: Modemowcom chyba zalezy na tym zeby jak naszybciej oblookac o co chodzi - a jak jest temat który nic nie mówi a w tresci kolejny raz pytanie o Overburning 800 płyt no to ....:blee: Apeluje o rozsadek - nie kazdy ma w domu 1Mbps za 50PLN miesiecznie;) Pzodrawiam modemowców - trzymajcie sie wiem ze jest trudno ;) :3msie: ;) |
A może każdy użyszkodnik przed założeniem nowego tematu powinien kliknąć w przygotowane przez admina oświadczenie: korzystałem z opcji SZUKAJ ale niestety nie znalazłem rozwiązania dla mojego indywidualnego przypadku. 8)
|
opis dyskusji jest jak hasło reklamowe. Ma być jasne, przyciągające! :)
Troche pomysłowości by się co niektórym przydało ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie również bardzo irytuje sposób zadawania pytań.
Dobrze byłoby gbyby każdy forumowicz zadał sobie trochę trudu, żeby temat był jednoznaczny (przynajmniej wtedy można skorzystać z wyszukiwarki) |
Cytat:
Ja mam 128 / 128 kbps czyli 16/16KB/s - skuteczne za wytargowane 80PLN / hehe stargowałem ze 107PLN / ;) |
Cytat:
Ale myślę, że zmiany nie będzie, jeżeli admini nie będą reagowali na takie posty. Może każdorazowo widząc nowy "Problem z ..." powinni na PW prosic o zmianę tematu. |
hmmm ja mam 49/56 .. modem :)
|
jasut - wladza zostala skuteczne zastraszona i nie zwraca uwagi biednym uzytkownikom, nie probuje zawrocic kijem wisly i tak dalej - bo kazda taka proba konczyla sie burda, oskarzeniami o tlamszenie wolnosci, 'odchodzeniem' userow i tak dalej..
po drugie - gdyby wladza zmienaila takei posty (bo user nie moze zmienic tematu) i wysylala PW - to potrzeba by bylo 30 modow a nie 3 - co wywolaloby Apokalipse i apre innych nieszczesc (co sie dzialo kiedy pojawil sie 3 mod pewnie jeszcze pamietasz) wiec sprawa lezy w rekach CALEGO forum - zwracajcie uwage, pouczajcie, jesli ktos wyskoczy na was z morda (a bywaja takie przypadki) to bez wahania dostanie 'nara' i po klopocie |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Proponuję wszystkim na forum, aby reagowali na tego typu tematy. Chodzi o to, aby to forum było jak najbardziej przejrzyste. Nadmienię, że absolutnie nie ma być to ingerencja w treść topiców, chodzi tylko o jasne i czytelne określanie tematu. |
Ilość załączników: 1
Witam!
szczerze... kur**** mnie bierze jak widze cos takiego (obrazek ponizej) mam SDI wiec nie jest dla mnie problemem ladowanie stronek (tym bardziej, ze teraz uzywam Opery), ale wyobrazam sobie modemowcow - przykra sprawa :( w sumie to najwazniejsza rzecza jest przejrzystosc forum i jasnosc tematow - duzo latwiej i szybciej odpowiada sie na problem, ktory jest zarysowany w temacie. |
Dzięki w imieniu całej rzeszy modemowców. Rzeczywiście jest cała masa topiców które można by było ująć w jeden temat. Chcąc być w temacie trzeba by wszystkie je przejrzeć. A impulsy pyk, pyk, pyk. Ciapek skarży się, że ma 68 kbps za 50zł. Ja mam 56 kbps (teoretycznie) na modemie i płacę średnio 300 zł. I co ja mam powiedzieć? Chyba trylko to, że modem to przesr*** sprawa.
Pozdro od modemowców. |
Zawsze mam ochotę jak widzę kolejny temat "plizz!!!!problem!ważne" zwrócić uwagę, żeby tak nie pisać. Ale obawiam się, że ktoś uzna te moje uwagi za wkurzające...
To moze umówmy się: bez wyjątku każdy ma obowiązek :) zwracać na to uwagę - temu kto popełni taki topic typu "plizzz". Co wy na to? Moze mail bombing? A jak łobuz nie poda maila to priv info bombing? :) Tak ,to chyba dobry pomysł - ja deklaruję, że kazdemu "plizz" wyślę na maila źródła jajca linuxa :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
OPIS KONKRETNY ,BEZ ZBĘDNYCH OZDOBNIKÓW mam wprawdzie stałe łącze,ale też irytuje mnie czasami ,że muszę wchodzić w temat który okazuje sie dla mnie nie interesujacy. Nie potrzeba rozwiazań siłowych, ale troche ZDROWEGO ROZSĄDKU. |
Impulsy modemowcow to jedno.:glaszcze:
Druga natomiast sprawa jest to, ze trzeba stracic mase czasu zeby sie przekopac przez takie posty. Po jakims czasie nawet sie zagladac do nich nie chce. Wiele razy mowilem (nie tylko ja) o jasnym ujeciu problemu w temacie dyskusji. A po 2 o skracanie cytowanych wypowiedzi. Czasem rece opadaja jak czyjas cytowana wypowiedz zajmuje pol ekranu a pod spodem "tak zgadzam sie" lub "tez tak mysle" lub "mam ten sam problem". To nie od moderatorow czy administratorow zalezy jak bedzie wygladalo forum, tylko od uzytkownikow. Jezeli ktos jest nowy to trzeba mu delikatnie wyjasnic jakie zwyczaje tu panuja. Przylaczam sie do apelu jasuta i prosze o wyrozumialosc :) |
A może w taki sposób
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=20317 Myślę, że nikt nie powinien czuć się obrażony. Tylko będzie to dość konkretne nabijanie licznika :D :D :D . Może macie inne propozycje? |
witam @ll,
widze ze jest jednym z osobnikow odpowiedzilnych za zamiesznie z tematami postow. Autor " problem z wypalarka " :D Dla mnie temat wydawal sie do tej pory stosowny. Nie mam problemu z ASPI, biosem czy zamiarem kupna nowego sprzetu, dlatego po ujrzeniu paru starszych postow uznalem ze w/w temacik do mnie pasuje. Zastanawiam sie tylko teraz jak szczegolowy powinien byc moj temat. Jestem tu nowy i nie mam pojecia czego szukaja inni w wyszukiwarce. thx i sorry za utrudnienia szczegolne sorki dla remixa :P |
prawda to jest kryminal. Ale raczej nie ma
mozliwosci aby zapobiec takiemu stanowi rzeczy. A to z takiego powodu, ze kazdy nawy user mysli ze odkrywa ameryke w konserwach i nie zdaje sobie, ze pokrewnych problemow sa setki. Mozna tylko naciskac aby po fakcie zmieniano naglowki... |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:34. |