![]() |
Czy jestes za wejsciem Polski do UE???-----ANKIETA
Kolega Salvador zamiescil taki topic, ale ja sie pokusilem o zrobienie ankietki. Zapraszam do malego "referendum"
|
Dziwie sie, ze to zrobiles. Moj watek jest i dyskusja i ankieta jednoczesnie. Po co mnozyc byty?
|
Witam!
przykro mi to stwierdzic, ale ankieta jest strasznie tendencyjna - brakuje kilku odpowiedzi (Sid moglbys to poprawic?, albo ktokolwiek inny wlacznie z autorem) Przeciez czesc ludzi nie uwaza, ze UE to wspanialy pomysl, a jednak sa na TAK Niektorzy nawet nie wiedza co to UE (zdaje im sie ze wiedza) ehhh powinno byc wiecej i to przemyslanych opcji |
Cytat:
|
Cytat:
teraz ta dyskusja z ankietą jest jedyną. |
Byl juz taki topic, a ja na nim sie wypowiadalem... po co powielacie te same tematy?
|
Cytat:
lepiej wyciagnijcie tamta dyskusje a nie zaczynajcie od nowa, bo zacznie to przypominac walke liteon vs lg. owszem wazna sprawa ale po co w trzech topic'ach - jeden zwarty, zwiezly i na temat pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie podobają mi się opcje tej ankiety--> ich opisy!:blee:
Wybrałem TAK. |
TAK 8)
|
Cytat:
ja tez jestem za unia........ ale nie w obecnym wymiarze - nie tedy panowie. dlaczego? rozpisywanie sie o: patriotyzmie/faszyzmie skonczylo sie pyskowka i kloda. - nie dziwie sie pisanie o tym ze ktos sie zle czuje bo nie jest w unii nie ma sensu - bylsmy jestesmy i bedziey w centrum europy, a to jacy bedziemy jest wazniejszze z kim bedziemy. nie chodzi o lapanie sie kazdego ogona - nato teraz unia nie uzdrowi nas - nie lapia mnie pogadanki o kompeksach polakow ze nie sa w europie. pisanie ze stracimy, zyskamy, tez nie ma sensu bo starca jedni zyskaja drudzy - kto zyska a kto straci - zobaczymy za kilk lat gdzyz wejdziemy do wspolnot europejskich. wiec obecnie nie widze sensu wstepowania do unii. szczegolnie, ze zlozylo sie jakos, ze mam teraz taki przedmiot o nazwie 'polityka ekonomiczna' i kcac nie kcac nawet po nim nie jestem za unia - a gosciu raczej mowil obiektywnie o "zadach i waletach" moze ktos mnie przekona? nie interesuje mnie agitacja i pogadanki ze bedze dobrze czy bedzie zle. nie lapia mnie reklamy - tak unie sie reklamuje u nas i sprzedaje jak chipsy lay's. fakty fakty fakty. pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
|
Cytat:
Nie przyjmuję nagrody , bardzo lubię wasza wścibskość :) Nagrodę przeznaczam na cel charytatywny lub dla bardziej potrzebujących userów :chytry: :D |
Cytat:
uwaga!!! wszystkich pragnących przejąć nagrodę po Jacoobie prosimy o zgłaszanie się do nas do godziny 22:27. kandydatury rozpatrzymy na drodze subiektywnego losowania osoby, która nam przypadnie najbardziej do gustu:cool: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11. |