Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czy jestes za wejsciem Polski do UE???-----ANKIETA (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-jestes-za-wejsciem-polski-ue-ankieta-20335/)

witkowal 24.04.2003 19:07

Czy jestes za wejsciem Polski do UE???-----ANKIETA

Kolega Salvador zamiescil taki topic, ale ja sie pokusilem o zrobienie ankietki. Zapraszam do malego "referendum"

Salvad0r 24.04.2003 19:15

Dziwie sie, ze to zrobiles. Moj watek jest i dyskusja i ankieta jednoczesnie. Po co mnozyc byty?

Remix 24.04.2003 23:40

Witam!

przykro mi to stwierdzic, ale ankieta jest strasznie tendencyjna - brakuje kilku odpowiedzi (Sid moglbys to poprawic?, albo ktokolwiek inny wlacznie z autorem)

Przeciez czesc ludzi nie uwaza, ze UE to wspanialy pomysl, a jednak sa na TAK
Niektorzy nawet nie wiedza co to UE (zdaje im sie ze wiedza)
ehhh powinno byc wiecej i to przemyslanych opcji

Zelea 24.04.2003 23:55

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

przykro mi to stwierdzic, ale ankieta jest strasznie tendencyjna - brakuje kilku odpowiedzi (Sid moglbys to poprawic?, albo ktokolwiek inny wlacznie z autorem)

Przeciez czesc ludzi nie uwaza, ze UE to wspanialy pomysl, a jednak sa na TAK
Niektorzy nawet nie wiedza co to UE (zdaje im sie ze wiedza)
ehhh powinno byc wiecej i to przemyslanych opcji

zgodzam sie :cisza:

mapsajm 25.04.2003 02:02

Cytat:

Salvad0r napisa***322;(a)
Dziwie sie, ze to zrobiles. Moj watek jest i dyskusja i ankieta jednoczesnie. [...]
są na świecie dziwy...
teraz ta dyskusja z ankietą jest jedyną.

Ormianin 25.04.2003 08:18

Byl juz taki topic, a ja na nim sie wypowiadalem... po co powielacie te same tematy?

Nikita_Bennet 25.04.2003 18:25

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Byl juz taki topic, a ja na nim sie wypowiadalem... po co powielacie te same tematy?
popieram calkowicie.
lepiej wyciagnijcie tamta dyskusje a nie zaczynajcie od nowa, bo zacznie to przypominac walke liteon vs lg. owszem wazna sprawa ale po co w trzech topic'ach - jeden zwarty, zwiezly i na temat

pzdrwm Nikita_Bennet

jacoob 25.04.2003 21:12

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
są na świecie dziwy...

dziwy to są w burdelu a reszta to cichodajki;) ^_^ ^_^

brzuszki 26.04.2003 01:04

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
dziwy to są w burdelu a reszta to cichodajki;) ^_^ ^_^
I to jest dobry7 komentarz8)

jacoob 26.04.2003 16:01

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
I to jest dobry7 komentarz8)
Co wygralem ? :jupi: :jupi: :jupi:

CIAPEK 26.04.2003 16:56

nie podobają mi się opcje tej ankiety--> ich opisy!:blee:

Wybrałem TAK.

esem 26.04.2003 17:18

TAK 8)

Nikita_Bennet 26.04.2003 18:08

Cytat:

esem napisa***322;(a)
TAK

ja tez jestem za unia........

ale nie w obecnym wymiarze - nie tedy panowie.

dlaczego?
rozpisywanie sie o:
patriotyzmie/faszyzmie skonczylo sie pyskowka i kloda. - nie dziwie sie

pisanie o tym ze ktos sie zle czuje bo nie jest w unii nie ma sensu - bylsmy jestesmy i bedziey w centrum europy, a to jacy bedziemy jest wazniejszze z kim bedziemy. nie chodzi o lapanie sie kazdego ogona - nato teraz unia nie uzdrowi nas - nie lapia mnie pogadanki o kompeksach polakow ze nie sa w europie.

pisanie ze stracimy, zyskamy, tez nie ma sensu bo starca jedni zyskaja drudzy - kto zyska a kto straci - zobaczymy za kilk lat gdzyz wejdziemy do wspolnot europejskich.

wiec obecnie nie widze sensu wstepowania do unii. szczegolnie, ze zlozylo sie jakos, ze mam teraz taki przedmiot o nazwie 'polityka ekonomiczna' i kcac nie kcac nawet po nim nie jestem za unia - a gosciu raczej mowil obiektywnie o "zadach i waletach"

moze ktos mnie przekona?
nie interesuje mnie agitacja i pogadanki ze bedze dobrze czy bedzie zle. nie lapia mnie reklamy - tak unie sie reklamuje u nas i sprzedaje jak chipsy lay's.

fakty fakty fakty.

pzdrwm Nikita_Bennet

mapsajm 26.04.2003 20:08

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Co wygralem ? :jupi: :jupi: :jupi:
wygrałeś tydzień ochrony przed wścibskością coponiektórych MAJSTRÓW zlotowych:) gratuluję:czytaj:

jacoob 26.04.2003 21:05

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wygrałeś tydzień ochrony przed wścibskością coponiektórych MAJSTRÓW zlotowych:) gratuluję:czytaj:

Nie przyjmuję nagrody , bardzo lubię wasza wścibskość :)

Nagrodę przeznaczam na cel charytatywny lub dla bardziej potrzebujących userów :chytry: :D

mapsajm 26.04.2003 21:12

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Nie przyjmuję nagrody , bardzo lubię wasza wścibskość :)

Nagrodę przeznaczam na cel charytatywny lub dla bardziej potrzebujących userów :chytry: :D

jak sobie życzysz:cool:

uwaga!!! wszystkich pragnących przejąć nagrodę po Jacoobie prosimy o zgłaszanie się do nas do godziny 22:27. kandydatury rozpatrzymy na drodze subiektywnego losowania osoby, która nam przypadnie najbardziej do gustu:cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11.