![]() |
Macie fajną GIERKĘ !!!
Ilość załączników: 1
Raz ściągnełem sobie taką gierkę logiczną która mi się spodobała i zatrzymałem się na 9 poziomie daje wam ją pobawcie się taki odpoczynek po innych ciężkich grach!!!:)
A jak dalej dojdziecie jak 9 level przejść ??? |
Witaj Gierka rzeczywiscie niezla i wciągająca. Mile widziana znajomość z dziedziny optyki. Ja stanąłem na 31,32,33 i 35 poziomie.
|
Cytat:
Romanow daj screna lub opis jak przejść 9 bo zawsze mi 1 zostaje :'( |
Paja nie byłes pierwszy. Ta gierka jest jush na forum od jakiegoś czasu. Nie wiem kto ja tylko zapodał. I rzeczywiscie jest świetna!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
To jest to - szkoda ze to tylko odbicie / a moze w dalszych levelach jest tez dyfrakcja interferencja >>??<< / musze to spr;) :3msie: |
i tak nic nie przebije gierki z WinOnCd
|
Witam!!! W dalszych levelach pojawiają się nowe elementy pryzmaty, filtry i coś co przypomina rozgałęźnik (nie wiem jaką to ma nazwę w optyce). Załączam rozwiązanie 9 levelu może tym razem mi się uda - nie umiem wstawiać obrazków na forum. Jak by się nie udało mogę przesłać mailem :)
|
Witam !
Nad 10 troche musiałem sie pobawic - ale poszlo ;) Teraz 11 i 12 aha i jakos 6 nie moge rozzgrysc ale sie tez pobawie;) |
w 6 mam tak i przepusciło mnie dalej a co z tym jednym kwiatkiem ??
|
Ja 6 poziom załatwiłem tak ....
|
Gierka jest swietna!
Fizyka sie klania!Prawa odbicia i bajery!eXtra! Ale siedze na 10 planszy musze sie pomeczyc!!!! ps.Dzieki za ta giere |
Chromatron
Wydaje mi sie że tą grę znalazł pierwszy ZEUS (wielkie dzieki mu za to) Jest na prawde tak fajna jak i wqrwiająca Po tym jak sciagnęłem ja z postu Zeusa rozdałem ja kumplom i nabijałem, sie z nich ,jak sie męczą. Uwierzycie jak powiem że mój kumpel jest na 50 poziomie i tylko on mu został, a by to poprzec to powiem jak wygląda: jeden laser i masz po 4 gwiazdki w 3 kolorach i duzo lusterek i te filtry. Jest na prawde trudna ;) Powodzenia.
|
KONKURS !!!
Kto przejdzie ją pierwszy i da screna na forum ten jest MISZCZ !!! Nagród nie ma bo mamy ograniczony budżet |
Cytat:
Wystarczy ze ktos sie bawił wczesniej i ma wygrana w kieszeni;) :chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
W czym problem ;) :chytry: |
Cytat:
To był żart i zachwyt nad fachowoscią pojęć ale jesli chcesz pomóc to bardzo proszę w 12 planszy. |
Cytat:
No to główkujemy razem - ta gra wciaga ;) :3msie: ;) |
A kto mi powie, jak przejść 12 i 15 level? Za pomoc z górki dziękuję.
|
Cytat:
|
15
|
Chromattron
Komus sie udało przejsc 22 , 30?
|
a jak przejsc 11?
|
Cytat:
|
I 10 ??? ??? ??? ???
|
Cytat:
|
Dzięki za pomoc z 12 i 15. A tak przy okazji: mama mojej nauczycielki informatyki też w to gra i jest już na czterdziestym którymś poziomie. No, nie powim, ciekawe, czy ja tak daleko zajdę;).
|
Do Lasera: podałeś mi rozwiązanie do 16 levelu, zamiast 15:). Podaj do 15, a jak nie, to niech ktoś inny poda. A oto rozwiązanie do 11:
|
i 13.
|
Stanelen na 14 i 15... pomoze ktos??
|
Cytat:
|
14
|
15
|
dzieki wszystkim za poziomy. Ale ta gierka jest wciagajaca!!!
|
No to teraz stoje na 18 i 19... ;p
|
Rozwiązanie 15 poziomu :)
|
Zostalo mi 18 i 20 wie ktos moze jak to zrobic - 19 udalo mi sie...
|
ciekawe jak wygląda ostatni po ZIOM??? :jezyk:
|
Cytat:
I co wy na to? To robota mojego kumpla. Grał w Chromatrona od dnia w którym sie ukazał na forum , teraz gra w niego większość moich znajomych. Ta gra jest odjechana a kolo co ją stworzył musi byc niezły. :jezyk: |
A propo fajnych, logicznych gierek za free . Grałem w gre którą zrobił kolega Nie wiem jak sie nazywała ale wiem że napewno sie czymś sugerował. Chodzi w niej o rozwalenie przeciwnik(A Jakze) Jest plansza, jak w warcabach/h,na niej stawia sie kulki i one po postawieniu odpowiedniej ilosci wybuhają rozprzestrzeniając sie przy tym na sąsiednie pola,wygrywa ten kto zajmie całe pole . nie wie ktoś czy takie coś istnieje, i jak sie nazywa?
|
Cytat:
|
Cytat:
20 - 18 nie mam jeszcze :( |
Cytat:
No to juz masz ;p - a i dzieki za 20... Teraz stoje na 22... :( i 27... |
Cytat:
Podeslij screena - tzn niech twoj kumpel podesle... z 22 i 27.. na 28 tez sie nie pogniewam... |
mozektos wrzucic screena z 17 levelem ?
|
Cytat:
Moze:3msie: |
dzieki ;p
|
A ja stanelem i stoje na 22 i 28... ktos pomoze???
|
stoje na 5 i a chiny nie moge nic wykombinowac
|
Cytat:
|
21,22,23 tez poprosze jesli mozna ^_^
|
ja bym prosił 19(już mam), 21, 22, 23
|
19
|
22
|
Sorry ale tamto to bylo 21 a teraz podaje 23 - 22 nie mam... moze i ktos mi pomoze z 22??
|
no to mozna powiedziec ze wspolnymi silami przejdziemy gre
|
Cytat:
|
kurcze, chyba zaczne w to grac :)
A przy okazji, czytajac ten topic mozna sie naprawde usmiac ;) |
25
|
Cytat:
|
A 24,29 masz ?
|
Cytat:
tak zacząłem w klasie na kompie w to grać, ale no....zajmuje mi troche ta zabawa z laserami...i jak tak pytacie o tak wysokie poziomy to ja sie nie mam co moim siódmym chwalić...a tak sie namęczyłem.. :( shuma02 |
Witam !
Zrobiłem 26 i jeszcze mi jedno lustro zostało ! |
stoje na 7 :)
|
Ja stoje na 22, 24, 27 help!
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Oj chlopaki, widze ze z Wami ciezko... troche trzeba ruszyc glowa... :zeby:
Wiec jak Wam wiadomo nie mam 22 ale za to mam 24,27 i 29... zaraz zamieszczam screeny ;p |
27
|
Jesli chodzi o 29 to zal mi go dawac... sam walczylem z nim okolo 40min.
ale dalem rade... teraz czekam na pomoc z Waszej strony... chodzi mi o 22, 28, 30 i 31.... |
Proszę oto poziom 28:
|
No to jeszcze 22 i bede w niebie ... a 30 tez nie pogardze...
|
30 - też zostało jedno lusterko
|
Cytat:
|
31 i 32 plizzzz.....
P.S. w 33 zostaly mi 2 lusterka i jeden ten bajer co zmienia kolory laserka... |
LUDZIE...to jest niemożliwe, choroba i to bardzo zaraźliwa...godziny przy tym mijają jak nic, spać przez to nie moge....
shuma02 |
Cytat:
Nie tylko ty... ale co Levelami??? |
nie czytalem tego topicu, moze pozniej, ale... :czytaj:
DAY OF DEFEAT v1.0 http://www.dayofdefeat.net/images/Ov...fo-Page02a.gif :cisza: THE BEST HALF-LIFE MOD EVER :cisza: |
Topic na gore a nie na 2 strone aaa jakby ktos mial poziomy:
21, 22 i 31, 32 bylbym wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Onmagarol |
Cytat:
a 22, 31 i 32 nie mam... (( Ludzie pomozcie cos z tymi co nie mamy... czyli 22, 31 i 32... |
W zalaczeniu 31 - udalo mi sie :)
|
oto 22:
|
a teraz 31:
|
34
|
36
|
Jeszcze 32 i 35 i bede w niebie... ;p
|
BOOM BOOM SIATKOWKA
ludziska...
pomozcie mi, http://www.miniclip.com/boomboom.htm tu test gra gdzie gra sie dziewczynami w siatkowke, beda graly nago jesli przedzie sie piaty poziom, a ja tak daleko niemoge.... shuma02 |
Re: BOOM BOOM SIATKOWKA
Cytat:
O TYYYYYYYYy :chytry: :3msie: :) :D - juz sie biore do roboty:) |
Re: Re: BOOM BOOM SIATKOWKA
Cytat:
pozdro ;) |
Re: Re: Re: BOOM BOOM SIATKOWKA
Cytat:
No to nie jestem sam - ale przytrzymujac UP mozna niezle sciny robic z wyskoku;) :3msie: |
Ja juz przeszedlem pierwszy... :jezyk:
|
Cytat:
Oho napalil sie :3msie: ;p :fiu: |
Cytat:
Hehe... bedzie 5 to bedzie TOPLES... :jezyk: ;p |
Witam !
38 |
Witam !
40 dla zainteresowanych;) |
W 40 tez zostalo mi jedno lusterko... ale za to zobacz w 38 rowniez :zeby:
|
41
|
43... ;p
|
Ta
siatkoofka jest prosta :) W chwile bylem na koncu 4 levelu ale sie zdekoncentrowalem i przegralem, roznica miedzy 1 a 3 jest praktycznie zerowa a miedzy 3 a 4 juz spora - szpagaty i sciny przeciwniczki, zaraz dojde do 5 i zapodam screena :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |