![]() |
co do ftp
Ilość załączników: 1
co do FTP. uzywam total com. ale chyba sprobuje czegos innego.
Wiecie może co oznacza taki komunikat? nie moge sie polaczyc (( co lepsze? :) smart ftp czy cute ftp? zasysam smarta bo zdaje mi się że w przeciwieństwie do cute jest darmowy. jaki jest wogóle najlepszy menedźer FTP? :) |
total commander faktycznie jest bezkonkurencyjnym programem do kopiowania plików.
co do ftp, to używam cuteftp. |
Cytat:
:cool: |
przeczytalem ten watek jeszcze raz i tak mnie nagle olsnilo - to tutaj jest najwiekszy LOL jakiego widzialem a wyglada on tak
FTP - Total Commander... LLLUDZIE... tcmd nie jest ftp'em, do powaznych, dobrze napisanych ftp'ow jest mu daleko jak stad do afryki - to jest MANAGER PLIKOW, z wbudowanym prymitywnym ftp'em dla ubogich :) jesli ktos chce zobaczyc ftp ktory duzo umie - niech siegnie po FlashFXP [platny i podobno kradnie hasla] lub SmartFTP [darmowy, hasel nie kradnie] a tcmd jest boskim, ale managerem plikow... |
juz podalem 8) a tu link
http://www.pillar-solutions.com/p_ntfsdos_pro/ |
Cytat:
|
freewarowego nie znam
ntfsdos kolo 200$ jesli mnie pamiec nie myli |
Podajcie program który umożliwi spod win98se oglądanie (korzystanie) z dysków z partycją NFTS. 8)
|
Office 2003 jest dla mnie kontrowersyjny: mam problemy z drukarką HP DJ 420: co chwila muszę ją reinstalować aby cokolwiek z czegokolwiek wydrukować: po odinstalowaniu Office 2003 problem zniknął. 8)
|
Pakie biurowy: Office 2003 Nagrywanie: Nero 5.5.10.54 (wersja 6x to niewypal), CloneCD 4.3.19, BlindWrite 5, Alcohol120, Analiza cd: CDCheck Wirtualny Napęd: DaemonTools 3.41 Wirtualne systemy: Virtual PC 2004 Zabezpieczanie płyt: SafeLock Home Edition 1.0, TzCopy Protection Grafika: ASDSee 6, IrfanView 3.85, Corel 11, Photoshop 7 Zrzuty ekkranu: Hypersnap 5 Przegladarka: Opera 7.23 Menedzer pobierania plików: FlashGet 1.4 FTP: Total Commander 6.01 Muzyka: Winamp 5, Exac Audio Copy Film: CinemaPlayer, AllPlayer, PowerDVD, Kodeki: Eclipse DivXPack, Eclipse Direct Show Pack Firewall: Zone Alarm 4.5.530 Antivirus: KAV 4.59 i AVG Free Menadzer Plików: Total Commander 6.01 Komunikatory: GaduGadu 6.0, Tlen 4.20 P2P: eDonkey 0.52, Direct Connect 2, Azureus 2.042 Partycje (modyfikacje): Partition Magic 8 Partycje (obrazy): Norton Ghost 2003 Pakery: WinRAR 3.2 PDF: Acrobat Reader 6.0 CE Katalogowanie: WhereIsIt 3.51, Słownik PL-ANG: Collins 2 Pop-up: PopUpCop i Ad-aware 6.181 Edytory Html: Dreamweaver 2004, ezHTML, reszte dodam, jak sobie przypomne :mruga: |
Jeszcze cos odemnie:
OS: Windows 2000/XP Pakie biurowy: Office 2000 Pro Nagrywanie: Nero 5.5.10.20, CloneCD 4.3.19, Alcohol120, CDRwin 4.0a Wirtualny Napęd: DaemonTools 3.41 Wykrywanie zabezpieczeń: ClonyXXL 2.0.1.5 + Profiler 1.2 Zabezpieczanie płyt: SafeLock Home Edition 1.0 Grafika: ASDSee 3.1 ;) Przegladarka: Internet Explorer 6 Menedzer pobierania plików: GetRight 5.0 FTP: Total Commander 6.0 Muzyka: Winamp 2.92, CDex 1.51 Film: BestPlayer, ffdshow, DivX, XviD Firewall: Norton Internet Security 2003 Antivirus: Norton AntiVirus 2003 Menadzer Plików: Total Commander 6.0 Komunikatory: GaduGadu 6.0 P2P: KazaaLite, eMule Partycje (modyfikacje): Partition Magic 8 Partycje (obrazy): Norton Ghost 2003 Pakery: WinRAR 3.0 Blokowanie Ekranu: SysGuard 1.54 PDF: Acrobat Reader 5.0 CE Katalogowanie: WhereIsIt 3.51, BML 3.3 (Filmy) Słownik PL-ANG: Collins Games: Worms 3 Armagedon :) i ze 100 innych gier |
btw. skoro juz temat zostal wyciagniety...
zastanawiam sie nad przeprowadzeniem 2-iej edycji glosowania, jako ze od czasu powstania spisu (30 kwietnia '03) pojawily sie nowe programy w kategoriach, poza tym doszlo do forum troche uzytkownikow... co wy na to? |
Norton Utilieties tez to ladnie robi, ma tez opcje wybory najszybszej partycji i tam na samym jej poczatku umieszcza swapa co zapobiega jego pozniejszej fragmentacji (dopuki nie zmieni sie jego rozmiar), ale dla fat32, dla ntfs zdecydowanie diskepper, wystarczy darmowy lite (rozni sie tyko opcjami serwrowymi i obsluga menagera zadan od professional)
|
diskeeper 8.0, mocny i szybki.
|
Cytat:
Chodziło mi o coś innego: swapa mam w trzech kawałkach, wolałbym w jednym... 8) |
O&O defrag - darmowy caliem znosny - niestety komercyjne progsy sa duzo lepsze
|
Dorzućcie coś do defragmentacji, najlepiej aby scaliło swapa w jeden ciągły plik.
Dla win2k of course. 8) |
1. ściąganie - getright 5.0
2. menadżer plików - Total commander 5.51 3. pakietówka - InCD 3.5.24 4. obróbka zdjęć - corel photopaint 9 5. przeglądarka zdjęć - ACDSee 5.0 6. pakiet biurowy - Office XP |
Cytat:
(i dlatego nazwałem ją "BETA"). Właśnie zasysam Xara Webstyle (330 Mb) z eMula, żeby strona jakoś wyglądała. A co do tej listy - oczywiście chodziło o Xarę Webstyle. A co do uwag - dobrze, że są - przecież ja tą stronę robię nie tylko dla siebie - więc jeżeli zauważycie jakiś błąd to piszcie. |
Cytat:
I jeszcze jedno: "(...) Do tworzenia stron: 1. Xara 2. Pajączek, Zajączek 3.2, Dreamveawer, AceHTML 5 (...) " "Xara" ale co ? Webstyle, MenuMaker czy może Xara3D ? Chyba trochę zbyt uogólnione. :) Tekst, który napisałem powyżej to są tylko moje spostrzeżenia, nie myl, proszę, tego z jakimiś zaczepkami czy "wyśmiewkami". Taka lista napewno jest przydatna i ma swój sens. (Mi sie już przydała :) - przypomniałem sobie nazwę pewnej aplikacji, o której kompletnie zapomniałem :jupi: ). Ale wracając do głównego tematu: OS: MS XP Pro wypalanie: NERO BURNING ROM, CLONECD mp3: Winamp video: SubEdit pliki: TotalCommander OCR: Fine Reader Pro grafa: ACDSee, Adobe Photoshop WYSIWYG: MS Front Page, Macromedia Dreamweaver HTML: EzHTML poczta: MS OE przeglądarka: MS IE biuro: MS OFFICE "zdrowie": Norton AntiVirus, ANTS komunikator: GG, ICQ backup: PowerQuest DriveImage2002 dysk: PowerQuest PartitionMagic To chyba wszystko z moich typów ;) :) |
Sciaganie: FlashGet
Zarzadzanie pamiecia: Ram Idle Kopiowanie: Total copy Przegladanie plikow graf: Irfan View Sciaganie mp3: Soulseek Pozdrawiam Onmagarol |
Cytat:
program, wiem, na którym miejscu mam go umieścić. |
Diagnostyka1: WCPUID
Diagnostyka2: SpeedFan Defragmentacja "pamięci" (pagefile, etc.): System File Defragmenter Analiza i optymalizacja: BootVis Capturing: WinDVR Kompresja: VIDOMI PopUp'y: PopUpCop (w sumie od niedawna, ale spisuje się świetnie) Zarządzanie pamięcią: FreeRamXP Lite Tweak'er do grafiki (tylko dla ATI Radeon'ów): Rage 3D Tweak Firewall: Sygate Personal Firewall Downloader: FlashGet Klient FTP: FlashGet Pozostałych nie będę powtarzał, zostały wymienione w poprzednich wypowiedziach. |
Cytat:
Ja ją tworzę i jeżeli pojawiają się nowe propozycje, to uzupełniam. To chyba jasne? |
Witam!
tak sie sklada, ze nie uzywam winXP z tych samych przyczyn co Ty... uzywam Win98SE. Mialem kiedys winME i przekonalem sie na wlasnej skorze, ze to shit, jedyne co mi pozostalo po tym systemie to dyskietka startowa - uzywam jej do dzis prze wszelkiej masci reinstalakach systemu, przywracaniu partycji itp. Ja nie mowie ze winME jest zly bo nie umiem go skonfigurowac lub bo tak mowia wszyscy... ja sie przekonalem, ze on jest kaszaniarski i kropka :) |
:)))
"chodzilo mi o to, ze trzeba byc niezlym desperata, zeby uzywac tego systemu." Śmieje sę oczywiście nie z Ciebie - przypomnialy mi sie słowa słowa "informatyków" ,z którymi mam stycznosć ,a którzy maja taką "śpiewkę" na wszystkie systemy ,z którymi maja kłopoty konfiguracyjne . Cóż instalację systemu nie można porównać z "odpaleniem" winamp-a . Oczywiście sa systemy gorsze i lepsze - z tym się zgadzam . Dla mnie jak na razie (ze wzgledów ,o ktorych pisałem) jest lepszy WinMe i kropka .Jeżeli service pack któryś z kolei błędy naprawi wtedy być może dam się przekonac do XP .Na razie zajmuje on u mnie miejsce ,na które zasłużył (partycja "D") . Z użytkowania systemu dla samej tylko "nowości" czy nazwy (XP) już wyrosłem i wybieram to co jest dla mnie w danej chwili optymalne . jaro |
Cytat:
troche zle to ujalem :) chodzilo mi o to, ze trzeba byc niezlym desperata, zeby uzywac tego systemu. skoro mowiesz, ze Ci sie przydaje to OK masz prawo - ogolnie ten system to najwieksza pomylka MS i nie wiem po co ujrzal swiatlo dzienne - moze chcieli wyciagnac troche kasy od naiwnych uzytkownikow przyciagajac ich nazwa. |
Cytat:
zuk4u! Co on robi też na tej twojej liście to nie wiem. |
Witam .
Do "remix": "to zycze powodzenia tym, co glosowali na winME - ja piernicze to trzeba miec tupet!" Mógłbyś może rozwinąć o co chodzi Tobie z tym tupetem ? . Tak się składa że ja głosowalem na "WindowsMe" ,z tej racji że go używam ,a używam dlatego iż sprawdza się w mojej konfiguracji . W tym konkretnym przypadku nie zawsze to co nowe musi być dobre do konkretnego zastosowania . Jak już jestesmy przy szczegółach to powiem Tobie tyle : - RAID0 - Karta DVB nie najlepiej sobie radzą w systemie WindowsXP i nie jest to bynajmniej wina sprzętu . Tak więc może teraz zrozumiesz iż mój głos oddany na WindowsMe nie miał nic wspólnego z "tupetem" . jaro |
jak juz winda to nt-kowanta czyli albo xp albo 2k /ze wskazaniem na xp/
przeglądarka - opera7.1 klient pocztowy i czytnik grup dyskusyjnych - sylpheed firewall - SPF P2P - eMule Muzyka - foobar2000 palenie - kompilacja to Nero i Feurio do muzy klonowanie - Alcohol 120% Retail choc clonecd też miły ripowanie muzy- EAC i Easy CD-DA Extractor, grafika wektorowa - illustrator 10. corel11, acad :) najlepiej wszystkie razem :) grafika rastrowa= photoshop, sea, xnview Paker - WinRAR dodatki/zamienniki do windy: atomicXP Tweak Xp O&O_CleverCache O&O Defrag V4 Regcleaner |
Witam !
OS - Windows 2000 Pro / Box :) / FTP - SmartFTP P2P - eMule Muzyka - Winamp 2.xx Wypalanie / kompilacja / - Nero 5.5.10.20 / Kopiowanie - Alcohol 120% Retail Komunikacja - GG Menadzer zasysania - FlashGet Prędkosciomierz - DUMeter Pakiet Biurowy - Office 2000 Zabawy z grafiką - Photoshop 7 / ACDSee narazie 3.1 bede testował 5.1 Paker - PowerArchiver - BARDZO POLECAM wzorowany na WinZipie ale ma sporo fajnych funkcji np tworzenie podzielonych archiwów ZIP oraz otwoeranie wielu formatów Zabawa Obrazami CD - Ultra ISO aktualnie 5.55 Tagi Mp3 - Mp3TagTools 1.2 Zrzuty - Hyper Snap DX 4 ------ Narazie wszystko |
Cytat:
Mój typ jeszcze na system operacyjny: Windows 2000 Professional :spoko: |
Witam:
System: Win XP Pro; Odtwarzacz muzyki - Player z Easy CD Creatora 6 Odtwarzacz filmów - SubEdit Player Menager plików - Total Commander Nagrywanie danych - WinOnCD 5.0.2 Kopiowanie płyt - Blind Write Suite Nagrywanie muzyki - Feurio Grafika - PhotoShop 7 PL, Pakiet CorelDraw 11 (typ siostry) ACDSee 5, Antivirus: Norton AntiVirus 2003 Pl Paker: WinRar CAD: byłby Solid Edge 12 jakby posiadał takie biblioteki jak MD6 |
Witam!
"Systemy operacyjne: _ 1. Windows XP 2. Windows Me ???, Linux" no ladnie... to zycze powodzenia tym, co glosowali na winME - ja piernicze to trzeba miec tupet! |
Cytat:
btw. programy które pominąłem, dołączę jeszcze dzisiaj, lub jutro.Jeżlei ktoś jeszcze chce napisać spis swoich programów to proszę bardzo - lista jest cały czas otwarta. |
Mnie tam sie poodba, przydaloby sie tylko inne tlo..., czcionka i kolor... ;) i spoko..., moze ktos cos pomysli? :)
btw. dlaczego trojanikow nie umiesciles? :P to tez soft... A i dlaczego jest np. tak: 1. WinRar 2. xxxxxxxx 3. WinZip, WinAce ?? Przeciez WinZip i WinAce to to samo :P, no chyba, ze chodzi tu o miejsca?? pozdro ;) |
|
progsy..
*Tworzenie WWW: edytor - notatnik + inna pomoc ;], grafika - Xara, Ulead GifAnimator 5, Adobe Photoshop 6.0
*Zrzuty ekranu: HyperSnap-DX *Klient poczty: skrzynka bogiego + The bat!, IncrediMail *Przegladarka internetowa: Opera, Crazy Browser *Przegladarka grafiki: IrfanViev *Klient FTP: Total Commander 5.5, FlashFXP 2.0 *Firewall: ZoneAlarm Pro *Antivirus: Norton AntiVirus 2003 *Komunikatory: Tlen, Konnekt *Nagrywanie plyt: Alcohol 120%, Nero, CloneCD *Zgrywanie audio: Easy CD-DA Extractor *Odtwarzanie muzyki: Winamp 2.91, Foobar2000 *Obrobka grafiki: Adobe Photoshop 6.0 *Menadzer plikow: Total Commander *Bannery we Flashu: Swish 2.0 *Archiwa: WinRAR 3.20, WinAce *Partycje/obrazy partycji: Partition Magic 8. *P2P: iMesh, eMule, Direct Connect [DC++], do muzy > WinMX *Spamkiller: Ad-Aware 6 *Wykrywanie trojanow: Trojan Remover 5.2 *Obrobka avi: VirtualDub, TMPGenc *Naprawa avi: DivFix *Playery divx: Xvid, ALLPlayer, SubEdit (ostatni chyba najlepszy ;)). *Systemy operacyjne: Ogolnie LINUX, Win XP prof. *Wspomagacze Download'u: FlashGet *Grzebanie w rejestrze: RegCleaner *Grzebanie w obrazach: WinISO *Tworzenie wygaszaczy ekranu: 1st ScreenSaver Builder *Rozpoznawanie/pobieranie kolorow: Colourificator *Translatory: English Translator 3.1, Internet Translator 1.0 *Tworzenie wlasnych instalacji: Inno Setup *Wydawanie polecen glosowych: Talk2D *Instalatory wirtualnych systemow: VMWare *Miksowanie muzy: Traktor DJ Mixer *Grzebanie w plikach exe: Restorator, ResChaker *Trojany: CafeINI, Prosiak *Wyszukiwarka serwerow do gier: The All-Seeing Eye *Klienty IRCa: mirc, Dzony Loker *Stawianie wlasnych serwerow ftp: Cerberus, Serv-U *Serwer: Apache, Krasnal *Porozumiewanie sie podczas gry przez MP: Team Speak *Ssanie w calosci stron www: WinHTTrack *Emulowanie napedow cd: Daemon Tools, VirtualCD *KeyLogger: Perfect KeyLogger Lite *Logowanie sie do serwerow telnet, ssh: Putty *Upiekszanie windows: StyleXp [do winxp] *Anonimowosc internetowa: Steganos Internet Anonym 5.0 *Tweakowanie XP: TweakXP Jak na razie wiecej nie pamietam ciekawych rzeczy :P, jak cos sobie przypomne to edytuje tego posta, lub napisze w nowym... pozdro ;) |
Cytat:
|
Odwieczny problem z kompatybilnością (stacjonarne DVD ,instalacja pluginów) sprawia iż na razie Musepack nie jest dla mnie dobra alternatywą .
Faktem jest ,iż jakość nawet przy 160kbps jest całkiem ,całkiem . Byc może coś się zmieniło w tym kodeku od czsu kiedy ostatni raz eksperymentowalem z MPC ?. Tak czy inaczej napewno jest godny uwagi. pytasz gdzie Lame ? - jak to gdzie - w Vidomi :) .jaro |
Chłopaki wymieniliście już chyba wszystko co chciałbym wymienić. No coś mi jednak pozotało.
*internet - Mozilla 1.3 PL *nagrywanie CD - Cdrwin 5.05 PL *zapis pakietowy - DirectCD 5.3.2.34 Platinum *praca z obrazami - WinIso 5.3 PL *rejestr systemowy - Reg Cleaner 4.3 |
jedengo tylko jaro nie rozumiem - NERO i mp3? a gdzie lame? i przedewszystkim gdzie MPC????
bo reszta zdradza zainteresowania :) |
Moja lista programów ,bez których nie mógłbym się obejść :
Total Commadnder HyperSnap DX PaintShop Pro Office Xp Nero (kompresja MP3 ,nagrywanie) CloneCD SpruceUP (authoring DVD) DVD2One DVD Decrypter VirtualDub (pliki "avi") WinDVD (DVD) BestPlayer (DivX) SiSoft Sandra (bench) NeroCD Speed CPUZ IcProg ,FunStudio ,Pioniero (programowanie eepromów ,procesorow PIC) CoolEdit Pro,SundForge ,WaveLab (operacje na "wav-ach") Octamed (Sequencer) Vidomi (kompresja DVB-DivX) Flask Outlook (poczta) MPlayer2 ,JetAudio (odsłuch muzyki) ProgDVB (Digital Video Broadcasting) TaskInfo (informacje o tasku) DirectConnect (download) Win Me ,WinXP No i jeszcze kilka innych programów .... Jak widać w zależności od zainteresowania ,zastosowania programy mogą być rożne .jaro |
Grafika - PSP7, IrfanView
Muzyka - WinAmp 2.79, CDex 1.50 AV - NAV 2003 CD-R - Nero 5.5.10.15a (na razie nie instalowalem wyzszego...), CloneCD 4.2.0.2 Filmy/Codeki - BestPlayer 1.0, FDDshow+XivD Poczta - The Bat 1.62 Archiwizacja - WinRAR 3.20 Menadzer Plikow - Total Commander 5.50 |
Ale ten temat w końcu się skończy i odejdzie w zapomnienie,
a ja chcę go umieścić na stronie na stałe, np. dla początkujących użytkowników. |
nie ejst to silne posadzenie - bo to w sumie nawet nie jest naganne pod zadnym wzgledem - tylko ze posty tutaj sa JUZ ogolno dostepne i moze komus sie to przyda...
|
Cytat:
Chcę z Waszych typów stworzyć listę i umieścić w internecie. Konkretnie na stronie freewebs.com/zuk4u/index2.htm |
co do programów:)
Zarzućcie mi jakiś program do nagrywania dźwięków ze źródła typu "what You hear". Użytkownicy kart Creativa oraz Wina 98 pamiętają Creative Recordera znakomity program do zgrywania dźwięku ze wszystkiego. Miał jeszcz sprytną funkcje usuwania szumów. Niestety pod wina 2000 i XP on mi nie dziala. Może pojawiła już się wersja pod te systemy??? to taki rejestrator dźwięku windowsowy, ale bardziej rozwinięty, przydatny np. przy zgrywaniu dźwięku z teledysków i z mikrofonu i ze wszystkiego co my słyszymy w głośnikach:) |
LeWaP Corel tesh chyba nie nalezy do najtańszych.....hehehehe
|
Witam!
a oto moja lista (czesciowa) *Tworzenie WWW: edytor - zdecydowanie AceHTML 5, grafika - Xara, Ulead GifAnimator 5 *Obrobka tekstu: Atlantis Ocean Mind *Zrzuty ekranu: DX-HyperSnap *Klient poczty: skrzynka bogiego + OE 6.0 (SP1) *Przegladarka internetowa: bezapelacyjnie Opera *Przegladarka grafiki: ACDSee 5.0 powerpack *Klient FTP: AceFTP, Total Commander *Firewall: ZoneAlarm Pro *Antivirus: Norton AntiVirus Pro *Komunikatory: Tlen, GG *Nagrywanie plyt: Alcohol 120% i do zwyklych kompilacji niestety Nero (nie lubie Nero), do dzwieku Feurio *Zgrywanie audio: Easy CD-DA Extractor *Odtwarzanie muzyki: Winamp 3.0 full (pierwsza wersja full, jaka wyszla) *Obrobka grafiki: Adobe Photoshop 7 *Menadzer plikow: Total Commander *Bannery we Flashu: MagicFlare *Archiwa: WinZIP, WinRAR *Partycje/obrazy partycji: Partition Magic 8, Drive Image 2002 *P2P: KazaaLite, eMule *Spamkiller: BulletProof Spyware Remover 7, Ad-Aware 6 nie chce mi sie dalej pisac :P |
CDRW - WinOn
poczta - incredi mail tworzenie z kompa ftp - Cerberus klient ftp - ws_ftp_le sciaganie - massdownloader firewall - za Plus sys tune - TweakXP |
ech... ile wy musicie mieć pieniędzy żeby to wszystko kupić... eh... tylko pozazdrościć...^_^
żeby się nie powtarzać: WWW: Macromedia Dreamveawer, WinScp OS: Win XP Pro Download: Flashget Grafika: Corel Draw 11, PS 7.0 CE PL MP3: AudioCatalyst, Cdex, Winamp Divx: Vplayer więcej grzechów nie pamiętam... ^_^ |
Oto moje programy (niektóre) :
Do nagrywania cd - Nero, Clone, Alcohol OCR - FineReader 6 Corporate Audio - EAC, Easy CDDA Extractor, CoolEdit, Feurio Archiwizacja - WinRar 3.11, Drive Image 2002 Grafika - Photoshop 7, ACDSee 5, CorelDraw 10, FlashMX Internet - FlashGet 1.4, Offline explorer enterpr., Pajączek Zajączek 3.2, Norton Personal firewall 2003 Narzędzia - Norton system works 2003, System mechanic. |
Mam kilka typów
OCR: Abbyy Fine Reader 6.0 CE Pakiet biurowy: Office XP Zabawa w partycje: Partition Magic 8.0 Odtwarzacz mp3: Quintesential player Ripowanie CD: Cdex Przegladanie obrazków: IrfanView p2p: eMule |
Wielka lista najlepszych programów
Mam taką propozycję - stworzenia listy najlepszych programów
w swojej kategorii - np. jaki jest najlepszy program do nagrywania, do mixowania muzyki,zgrywania muzy z płyty, itp. Mam jeszcze propozycję stworzenia miejsc w sieci, gdzie można jeszcze ściągnąć mp3 (nie chodzi mi o programy p2p). Co wy na to? Jeżeli podoba Wam się pomysł, to swoje propozycje/linki do mp3 przysyłajcie na mój e-mail zuk4u@wp.pl Po zebraniu wszystkich informacji zrobiłbym listę i umieścił w sieci. Ale wszystko zależy od Was. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:29. |