![]() |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. A co inni sądzą o AKOSSach silver (ver. black )? |
Cytat:
|
Hejka!!! z tego co pamietam ostatnio gdy bylem na gieldzie w wawce 100 pack Esperanz kosztowal 80 zl
|
ja do audio używalem dysan black ale przesiadlem się na emtec maxima digital audio są naprawdę oki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A czy Akoss - Silver są dobre (silver, ale tak na prawdę są czarne od spodu i od góry !!!)
index x48 80min/700MB Zdjęcie - to takie same, tylko, że ta na zdjęciu mają index x32 i mają okładkę, a moja nie ma. |
Pastele kupiłem na giełdzie w Łodzi.
Srebrne Espery - kicha. Mam dużo muzy na TDK - starsze-git Czarne dysany -ok Ostatnio,po ochach i achach na Forum kupiłem 100 czarnych Esper-zobaczymy. Ale generalnie żadne tam CD Audio,Verbatimy - już -Pasrel,Metal Azo:jupi: |
Cytat:
ja mam do nich dostęp jeszcze tylko w jednym sklepie (sklep ze słodyczami o którym juz pisąlem na forum, u babki wogóle nie schodzą płytki bo ma drogo ..ale za to są stare dobre cedeki :) ) no wiec SKLEP ZE SŁODYCZAMI - PASTEL CD - 2,4zł /sztuka - I DALEJ NIEMA NIC LEPSZEGO DO MUZYKI |
Cytat:
PS Jeszcze jakies 2 miechy temu Espery black byly po 1,10 |
Bo wieice, ja chcę się upewnić, bo mam przed sobą poważny zkup Esper (1,30 zł szutka) i chcę się upewnić, że żeczywiście są THE BEST ;)
|
xvx - jak uda ci sie dostac gdzies Pastele :) z tego co wiem to jakos ostatnio ich nie ma :)
|
No może jeszcze Dysan Black i TDK Metallic, osobiście polecam.
|
Płyty do Audio CD po raz setny ;-)
Chicaiłbym się dowiedzieć, czy coś nowego się zmieniło w sprawie najlepszych płyt do muzyki, czy dalej ESPERANZA BLACK i VERBATIM PASTEL RULEZZ ?;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:00. |