![]() |
Cytat:
|
Gratulacje,Gratulacje,Gratulacje,Gratulacje,Gratul acje,Gratulacje,Gratulacje,Gratulacje,Gratulacje,G ratulacje,Gratulacje,Gratulacje,Gratulacje,Gratula cje,Gratulacje,Gratulacje,Gratulacje,Gratulacje,Gr atulacje,
:piwo::piwo::piwo::piwo: |
Cytat:
Pozdrawiam żonkę mrożonkę. Justyna Brzuszkowa |
Gratulację!!!!!!!!
|
Śliczna i na pewno będzie mądra po tacie:):)
|
widze, ze gratulacja nie ma konca :)
|
ja tez sie przylonczam do zyczen jakie byly opisane i...
oczywiscie GRATULACJE :) |
Moje gratulacje :jupi: :jupi: :jupi: I dodam jeszcze że Maja to piekne imie :)
|
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję !!:) :) :)
|
powiem......
ze gratuluje gratuluje gratuluje
pzdrwm Nikita_Bennet |
Jednym słowem GRATULUJE sam mam wspaniała i śliczną córkę { osiem lat} poczekaj jak podrośnie nawet nie zauważysz jak cię owinie wokół własnego palca, ale to nic ojcowie to uwielbiają, bo maja słabość do córek.{Zresztą wszem i wobec wiadomo ze córki bardziej kochają tatusiów :jezyk: samo życie} jeszcze raz GRATULUJE
|
Rowniez przylaczam sie do gratulacji, niech sie Majka dobrze chowa i malo placze bo sie tatus z mamusia nie wyspia;)
|
no brawo brawo :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu:
|
Spiace dziecko to najpiekniejszy i najbardziej rozczulajacy obraz, jaki sie moze przedstawiac ludzkim oczom :)
Gratuluje i zycze duuuuuuuzo zdrowka dla Twojej slicznotki oldgringo !!! Ps. Juz widze, ze niezla bedzie z niej feministka ^_^ |
wielkie gratulacje oldgringo !!!
zyczę zdowia młodej damie ! |
gratuluje
i juz zawczasu proponuje zapoznać się z metodami ochrony kompa przed dziećmi :) /dwie siostrzenice w wieku szkodniczym :) na gościnnych wystepach potrafią duuużo zdziałać oczym miałę sie okazję przekonać jak je tylko na chwile przestałem je kontrolować a tv skończyła się ich ulubiona kreskówka/ pozdro |
Re: Oto moja córeczka !!
Cytat:
|
GRATULACJE !!!
PS. MOJA SIOSTRA NA DNIACH RODZI CHŁOPAKA - MOŻE KIEDYS SIE ZGADAJA ??? :) :) ;) |
Cytat:
Tylko woda i kefirek.;p A cola na specjalne okazje.^_^ Cytat:
|
teraz już nie masz odwrotu - będziesz nam musiał pokazywać, jak płacze, siada, stawia pierwsze kroki, mówi pierwszy raz "mama" i "Oldgringo"...
:) |
Cytat:
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa!!
Cały dzisiejszy dzień siedziałem w szpitalu. Macie pozdrowienia od żony i buziaki od Majki.:* :* :* |
Cytat:
odpowiedz brzmi: "zapytaj swojego ojca jak to zrobil??" - bez urazy... |
GRATULUJe ja też od niedawna jestem wujkiem :)
|
Oldgringo cieszę sie twoim szczesciem mój przyjacielu.
|
GRATULACJE!!!
|
Gratulacje !!!
Niech się maleńka zdrowo chowa. pozdrawiam |
Gringo albo sie nie odzywa.. bo przejety obowiązkami ..albo leży gdzieś (ze szczescia :) )
|
<> GRATULUJĘ <>:spoko:
|
Cytat:
|
Gratuluje i podziwiam. Być przy porodzie to jest COŚ. Nie wiem czy kiedykolwiek będę miał tyle odwagi....:) :) :)
|
Cytat:
MAJA ... |
Qrde mol oldi, gratulacje :* , Julka ma już koleżankę rozumiem :* :), a imię twojej córuś to .... ??????
|
No co tu dużo mówić - gratulacje i wszystkiego najlepszego :)
|
Gratuluję i życzę, abyś całe życie był tak szczęśliwu jak dzisiaj. :jupi: :jupi: :jupi: I oczywiście gorące pozdrowienia i :roza: :roza: :roza: dla żony.
|
Gratulację ...!!!
...Pamiętam jak syn mi się urodził ...nie mogłem powstrzymać się od łez ,naprawdę cudowna chwila ...:) ......................;) |
Gratulacje i dużo zdrówka dla małej
:serdusz: :serdusz: :jupi: :jupi: |
Gratlulacje !!!!!!!!!!!! - nie dodam nic wiecej bo po co ?
|
gratulacje w związku z chyba najpiękniejszym dniem w życiu Tatusia:serdusz:
|
gratulacje - kiedy pijemy ??? ;p :jupi: :jupi: :jupi:
|
NOOO...GRATULACJE..nie jest z ciebie taki stary gringo jak myslałem,jesli jeszcze takie rzeczy Ci w głowie.Teraz tylko pozostaje imprezka,i potem codziennie do żoneczki (moja mi to wygaduje do dzisiaj,jak miałem 3 dni zgon z powodu urodzenia pierwszego syna-przy drugim juz byłem mądrzejszy)
Niech sie córeczka zdrowo chowa i spi po nocach... |
Gratulacje dla mamy i taty!!!
|
:spoko:
|
Gratuluje i dużo zdrówka życzę małej Gringo :) :jupi:
|
GRatulacje !!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I przypomnial mi sie dowcip... "Jesli dziecko jest dobrym uczniem w szkole, nie choruje, jest w pelni odwazne, jest casanova, etc... to wtedy znaczy ze jest z pelnego wytrysku!! A jak myslicie jak powstaje dziecko ktore jest przeciwienstwem do tamtego??" Czekam na 3 odpowiedzi i dopiero Wam powiem... Jesli ktos zna odpowiedz - please be quiet!! |
Cytat:
Gratuluję:jupi: |
No to juz widze co tam sie musi dziac u Ciebie...
Mojemu kumplowi jak urodzila sie corka to przez 2 tygodnie nie widzialem go trzezwego... a urodzila mu sie 10dni przed Toba tzn sie przed Twoja ;p Moje GRATULACJE :jupi: :jupi: |
Twój post pozwolił mi na chwilkę refleksji. Sam przeżywałem coś tak wzniosłego 4 lata temu. Wiem jak to jest być Ojcem , tymbardziej gratuluje Wam pieknej córki. I niechaj dorasta w zdrowiu, szczęściu i miłości.
|
Cytat:
Gratulacje... :jupi: :roza: :roza: :roza: |
Gratuluje dziewczyna jest śliczna pozdrowiena dla żony :papa:
|
wykapany/wykapana (???) tatus :D :D
GRATULKI :3msie: |
:)
|
Gratuluje!!!:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Synek ma już 8 lat.:) |
Cytat:
Kurcze myslalem ze on juz ma syna ale mogło mi sie pochrzanic;) Prosze o sprostowanie;) |
Piekna!
Gratulacje!!! |
córka jest urocza. gratuluję. szczęsliwego ojcostwa życzę
btw życzę Ci syna do pary :zeby: |
Tak zamiesciles zdjecie to moja narzeczona mowi zebysmy szybciej slub wzieli i zrobili sobie coreczke.
Ale oczywiscie gratulacje. |
Gratuluje, rozumiem że żona w szpitalu, to co imprezka u Ciebie? Przecież trzeba taką piękną kobiete opić, żeby zdrowo rosła.
|
GRATULUJE!!! :3msie:
|
Re: Oto moja córeczka !!
Cytat:
Jak to facetowi latwo przez gardlo przechodzi... :P ;) ^_^ :D :jupi: A tak pozatym GRATULUJE !! |
gratuluje
piekna bedzie z niej kobieta... choc mi sie jeszcze do zyciowej (de)stabilizacji nie spieszy... :) |
Witam !
GRINGO - gratulacje !! - pozdrów małżonke;) :3msie: :roza: :roza: :spoko: |
gratulacje GRINGO !!
córeczka Tatusia :) |
Oto moja córeczka !!
Ilość załączników: 1
Witam!!
Dzisiaj 30 kwietnia 2003 r. o godzinie 17.15 urodziliśmy Maję, najpiękniejszą dziewczynkę na świecie. Piszę urodziliśmy,ponieważ brałem w tym wydarzeniu czynny udział(łącznie z cięciem pępowiny). :serdusz: :serdusz: :serdusz: Patrzcie i podziwiajcie :serdusz: :serdusz: :serdusz: Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:01. |