![]() |
Kubus fajny, jak sie oglada pierwszy raz, po ktoryms razie te mieso rzucane co drugie slowo staje sie nudne.
Ale na pierwszy raz, z kumplami, przy piwku to spoko :spoko: ;). |
Stare stare i znane :D:D:D "Sk*rwisin jak on tu wlazl, jezuuuz maria" Swistak de best :D " Ty jestes Ped*l a nie pan sowa" :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajny był moment jak Puchatek utknął w wyjściu z nory, a królik ten obraz sobie zrobił :ASD
|
Oglądałęm to kiedyś ... nawet mam gdzies zgrane na CD ... poprostu :spoko: :haha:
|
ja wlasnie sobie zassam i zobacze - nie widzialem calego tylko urywki ale filmik kojaze :)
|
Filmu nie oglądalem, ale czytał opowieści. Były wy***ane.
|
hehe, a jak się fajnie go ogląda wśród kumpli i po kilku browarkach... poezja :)
|
ja mam cala wersje.. jak sciagaja tygryska z drzewa, a o drugiej czesci nie slyszalem?
pozdro ;) |
Sorry że wyciągam temat ale słyszałem że jest druga częśc tego filmu i pytanie skąd można drugą częśc ściągnąć a jeszcze jedno bo ta wersja kubusia jest ucięta mniej więcej na połowie jeszcze trochę sie dzieje może macie jjakieś namiary na kubusia !
|
też mam jak by z vhs WIDZICIE WARTO BYŁO ZASSAĆ
PUCHATEK RZĄDZI:) KUBUŚ "Prosiaczku czego masz takie uszy podkulone za*ebać ci" PROSIACZEK "Nic tylko wys*ac się nie mogę":D ^_^ :D |
Ten filmik rulz:) , dawno sie tak nie usmialem jak go ogladalem. Bezapelacyjnie najlepsza jest narada w domu Kubusia Puchatka:)
|
Re: Re: Re: Re: Re: 200MB nieocenzurowanego Puchatka
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: 200MB nieocenzurowanego Puchatka
Cytat:
Ja tez mam taka jakby VHS.... |
Re: Re: Re: 200MB nieocenzurowanego Puchatka
Cytat:
bo ja mam straszną jakby z VHS przegrywana ? wy macie to samo ? |
Re: Re: 200MB nieocenzurowanego Puchatka
Cytat:
Ja rowniez... Wkoncu sciaglem go -> tzn sam mi sie sciagnal jak bylem wczoraj na imprezce... Jeden z lepszych textow: "Złaź ze mnie bo Ci wpi*rd*le..." - mowi prosiaczek glosem GANGSTERA "O rzesz ty w morde ****n* bambusie" - odparl wystraszony Tygrysek Ale lepsze texty juz wymienili moi poprzednicy :zeby: Ale ogolnie nie podoba mi sie to... sciagnac mozna bylo, choc lepiej jak tu juz ktos wspomnial ze lepiej 200MB MP3 zassac niz ten film!! |
Re: 200MB nieocenzurowanego Puchatka
Cytat:
|
hehe, znam ten filmik... mnie sie podobal... dla rozrywki i posmiania sie w sam raz ;)
pozdro ;) |
Mi się podobały odzywki tygryska do maleństwa "zje*any ryju" tak kilka razy.
Jeszcze słowo KABACIE jaden (dla mnie nowe) Fajna scena była gdy kubuś wpadł do królika się najeść wtedy były dobre teksty |
"miło mi poznałem dovna, a teraz wy*pier*alam."
|
"gdybyś tak jeszcze siuśku zmarzniety wiedział którędy iść "
|
no moze jakos tak ... ale jak zwal tak zwal o jedno chodzi :)
|
Cytat:
|
widzialemt o u kolegi
nie warto sciagac ale jeden text mi sie spodobal KROLICZEK: "a marchweki jak K****Y nietoperza" |
Ja to miałem od dawna na płytce zrobione dobrze i to nawet fajne Zbignieff ściągaj bo warto!!! Tu nie ma tylko durnaego przeklinanie powiem więcej nawet ma fabuę 2 sklejone odcinki fajne porównać to z prawdziwym kubusiem hehe:) :blee:
Pożyczyłem to kolegom oni poprzegrywali i innym kolegom i inyym itd. Może dojdzie do was :) jeszcze raz NAPRAWDĘ WARTO i będzie kupa śmiechu^_^ ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D :jupi: |
Nic specjalnego, prawie samo mięso, może kilka haseł lekko śmiesznych, ale ogólnie szkoda czasu i sprzętu na download "tego czegoś".
Już lepiej obejrzeć sobie "Tygrys i Przyjaciele" - też z Kubusiem Puchatkiem, bardzo przyjemnie się ogląda - polecam. :) |
ogladalem u qmpla!
Dla mnie nic ciekawego. Przerobka z klnieciem!!!!! Szkoda Zbignieff 200MB lepiej zassac mp3 za 200MB;) |
no szału nie ma. Ten filmik zagościł na moim dysku niedługo (potem delete).
Ale jako ciekawostke można zobaczyć. |
Cytat:
wiesz zebyś nie załował ... żeby namnie nie było ze zniechęciłem :) |
Cytat:
|
no ja mam na dysku jakiegoś co zajmuje 280mb .. nie ocenzurowany z polskimi podkładami.
Ale dlamnie to nic specjalnego. Poprostu KLNĄ kolesie i nic wiecej ..czasami coś ciekawszego walną. |
to pewnie ta wersja Kubusia z polskim podkładem (bez cenzury) i w tle z muzyką Klubbheads?:)
Polecam! tylko te 200 MB:'( |
200MB nieocenzurowanego Puchatka
Mam tu ciekawy filmik... tzn nie wiem czy ciekawy bo jeszcze nie
sciaglem, ma on ponad 200MB jesli komu kolwiek chce sie sciagac to podaj link (...::: Download :::...) Wczoraj kumpel mi to podeslal na GG... mowil ze fajne... pomyslalem ze moge sie z Wami podzielic... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:04. |