![]() |
Jakiego Nero używacie?
Jakiej wersji Nero uzywacie?
Którą uważacie za najbardziej udaną? I ogólnie jakie są wasze wrażenia ;) po pracy z Nero? Zapraszam również do ankiety.:czytaj: |
Jak na razie 100% dla Nero 5.5.10 ;-)
|
ja uzywam 5.5.9.13-dostalem ją jak kupilem mojego litka (LTR52246S). Dziala. Wszystko z nia ok. Nie narzekam.
|
5.5.9.9 PL załączona do mojego LG'ika. Dziala wszystko OK, legalnie :) więc po co zmieniać???
|
Ja wypalam na Nero ver.5.5.10.7 ...;)
Jedyny mankament to zbyt długie otwieranie się Nero w WinXP ...8) |
Witam !
Z Yami dostałem wersje 5.5.9.17 czy jakos tak ale po upgradzie BIOSU na najnowszy musiałem zmienic nero na 5.5.10.20 i teraz jest ok / naped nie znika w nero / Nastepna zmiana bedzie jak wyjdzie 6;) |
Dla mnie to niem różnicy prawie żadnych zmaian
|
5.5.9.0 - nowsze mi kompa za mocno zmulaly
|
uzywam 5.5.10.20
z moim lg dostalem 5.5.9.9 PL expres ale nie wem co to takiego wiec nie uzywam tego |
Cytat:
A moze wszystko masz ok, bo myslę też, że to moze zależeć od napędu/ów. |
Cytat:
Zgadza sie - najszybciej nero sie otwiera jak w kompie nie ma zadnych napedów CD - natomiast jak mam dwa naedy na jednej tasmie to trocheokienko powitalne sie 'SWIECI' - nero wtedy szuka Napedów EIDE8-) ;) |
Cytat:
|
ciekawe co to dla was znaczy szybkie otwieranie? Ja mam lekko leciwy sperzęcik i nie narzekam :) Długo to się może odpalać jakaś gierka czy bardziej zaawansoany program np. Corel.
Nero jest spox :spoko: |
Aktualnie Nero 5.5.10.15 + pliczek dodajacy do nazwy "a", (nie wersja 5.5.10.15a)... ;)
|
Cytat:
|
bardzo rzadko go uzywam
jakos nie moge sie do niego (nero) przekonac. roxio mi lepiej pasi :jezyk:
|
Cytat:
Albo chociazby PHOTOSHOP 7 z wszystkimi narzedziami spora iloscia czcionek ... |
nero 5.5.9.0 i nie narzekam na niego
|
Cytat:
|
oczywiscie NERO 5.5.10.28, 2 dni temu jeszcze 5.5.10.20
nigdy z Nero nie mialem problemow :) PS. jak siegam pamiecia to Nero uruchamia mi sie w kratke, raz szybko raz wolno :P |
Cytat:
XvX patrzyłem na twój profil sprzętowy to masz podobny do mnie więc mniejwięcej wiesz co ja czuje i ja wiem to co ty.:) |
Cytat:
Nasze maszyny to potega stare / ale jare !! a 192 - 256 ramu dla takiego CPU wystarcza wiecej by juz kapke przymulało;) |
A ja używam zwykle najnowszego jaki jest tzn. teraz 5.5.10.28
|
Ja używam 5.5.10.28 legalnie! Poprostu zainstalowałem ten co dostałem z moim LiteOn'em LTR-52246S chyba 5.5.9.13 i zaaktualizowałem do 5.5.10.20 i tak już jade!
P.S. Kasprzak zaaktualizuj sobie do nowszego! Nie będziesz musiał numerka wpisywać! |
Cytat:
My to mamy fury wypasione ^_^ A tak off topic: Masz jakieś fajne, stare gry (czyt: z czasów, gdy cel. 400 uważany był za sprintera:) )? |
Witam!
5.5.10.00 i jest dobra, choc nie lubie Nero czekam na wersje 6.x :) |
szkoda ze nie mozna wybrac dwoch bop tak mam
uzywam ostaniej i 5590
obie sa spox pzdrwm Nikta_Bennet |
5.5.6.30 dostałem go z nagrywarką i tak zostało.
|
zawsze staram sie używać najnowszego nero
i nie zdąże sie przyzwyczaic do jakiejś wersji Pozdrawiam |
kizio
a jak aktualizujesz ? sciągasz nowszy Nero Burning i nakładasz na starszy ? a co z polska nakładką ? |
Cytat:
|
ok
dzięki no i trzeba zassać ok. 13+3 MB pozdr |
hmm
Cytat:
|
Kizio
dzięki mam najnowsza wersję i pl pozdr |
Cytat:
|
Ćwiczę xxxxx.28. Ale jeszcze nie wiem co to jest warte. 8)
|
Cytat:
P.S. Z XP bęedziesz zadowolony jak se go już ustawisz porządnie! |
Cytat:
Jak jutra nie uda mi sie nadpalic plyty w Nero to zaloze topic: Problem z Overburningiem ;p PS. Zostlem przy starych wersjach - nie bede wywolywal wilka z lasu. PS2. Sprobowalem taki tric i sie udalo: odpalilem plikoskop z serwisu CDRinfo zeby mi szukal mirrorow jakiegos badziewia. Potem wpisalem zamiast tego bardziewia plik od service packa dla XP znalazl mnostwo. Wrzucilem download flashgetem pierwszego i dodalem kolejne 10 jako mirrory. Sciagalo sie z predkoscia 100 kb/sec :) . potem tylko sciagnalem jakis plik do generowania dobrych rodzynek i zainstalowalem sp :) i tak tez bylo ze sterami do Nvidii, Creativa i innych do XP. |
na kompie starszego palę nero 5.5.107 na swoim 5.5.1028 i na moim gorszym kompie nowe nero krócej się odpala niż na troszkę nowszym kompie starszego <mobo zmienili mostek coś mial i zawsze przy 99 % błąd wyrzucalo> i powiem że nero im nowsze tym bardziej lepsze dop starszych rzęchów im nowszą wersję daję na tego grata mojego tym lepiej chodzi a u starszego pod xpekiem zawsze gorzej spowalnia dlaczego? pewnie services nie wyrabia:) wiadomo luna i bzdetne dodatkki typu wygladzanie mi nawet bez koloru by starczyl system tyl;ko aby chodzil:) i byl logicznie skostruoowany np jak win 2k:)
|
Cytat:
Hmm ja zainstalowalem na czysto wersje ...10.20 i ta opcja jest u mnie aktywna od pocztaku nic w rejestrze nie grzebałem;) |
Cytat:
|
Ja używam Nero w wersji 5.5.10.20 i na razie nie mam zamiaru aktualizować :)
P.S. Działa nawet z tak stara nagrywarką na jaką teraz jestem skazany :P |
Cytat:
P.S. A Ty nie mieszkasz przypadkiem w Komarnie? |
Ja instaluje zawsze najnowsze po kilku dniach od ukazania sie, jesli nie wykryja w nim jakichs bugow :D
|
Ja uzywam 100% Nero 5.5.7.2...
Pozdro;) |
nie używalcie nero 5.5.8....Program nie pyta owymazanie płyty cdrw przed zapisem.Natomiast wave editor z nero 5.5.9.9 nie zapisuje plików w formacie mp3.nero 5.5.7... i 5.5.10.20 jest ok. lecz ten pierwszy nie zawiera nero express i ma starzy kodek mp3pro mający mniejszą ilość trybów zapisu audio
|
Witam !
Hmm to ze nie ma Nero Express to w 99% ludzia nie przeszkadza bo jak wykazala ankieta prawie NIKT tego nie uzywa. Co do konwersji do mp3 to mysle ze nero jest dobrym rozwiazaniem sam nim konwertuje do mp3 - ale nie uzwywam mp3pro - a jesli ktos chce miec mp3 to konwertuje za pomoca np eaca :) Wszystko dla luudzi ja uzywam 10.20 :) |
Cytat:
Mieszkam na Zabobrzu w JG, a do Komarna mam całkiem blisko (10-15 minut jazdy). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:22. |