![]() |
Gadu Gadu a wysyłanie plików ?
Jak jest maksymalna wielkość pliku który można przesłać za pośrednictwem GG chodzi mi o to czy mogę np: film wysłać lub dostać ?
|
Chyba nie ma ograniczenia. Największy plik jaki dostałem miał około 120 MB.
|
Cytat:
|
Możliwości jest dużo np. Windows Commander, WinAce lub WinRar (bez pakowania).
|
wstyd sie przyznac ale mi sie zdarzylo wysylanie filmu przez gg po sieci lokalnej. generalnie sie da
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja jestem ciekawy ile wam zajelo takie przeslanie filmu
|
do uzytkownika w sieci lokalnej film przesylalem w niecale 5min
|
Cytat:
Hmm ja mam 10Mbps LAN i 700MB idzie w 11Minut |
ale mi chodzi jak komus przez neta tak normalnie ... p2p ?
|
Cytat:
Ja swego czasu przesyłałem 210MB mailem, tylko musisz kazać ol dzielić wiadomości na takie jaki jest wstanie odebrać serwer pocztowy no i ten ktoś musi mieć dużą skrzynkę. Możesz sobie też założyc kilka kont www np na republice albo interii, podzielić to rarem na pliki takie jak masz konta www, uploadujesz, podajesz linki do plików i ktoś sobie ściąga. Jest jeszcze coś takiego jak http://www.edysk.pl/ |
Ale sciagac jako p2p przez gg to ja nie polecam - slabeee transfery, juz oczywiscie probowalem :P :cisza: :D
pozdro ;) |
Cytat:
Jest jest - zasysam z tego bez problemów ale włąsnie wrzucam cos na edysk i mimo ze idzie pełna para to cos długo ...:blee: Pozdro;) :3msie: |
Ja raz wysylalem caly film przez GG ponad 710MB (nie przez LAN). Troche to trwalo (nie pamietam ile to bo wyszedlem wtedy z domu) ale zakonczylo sie pomyslnie. :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |