![]() |
Powodzenia dla wszystkich maturzystów, którzy jutro piszą...
Obyście nie mieli z nią problemów, oby siadły Wam ściągi, obyście mieli głuchych i ślepych nauczycieli pilnujących itd.:):)
POŁAMANIA PIÓRA!!!! |
Niby nie jestem przesadny, ale nie podziekuje ^_^ . Moze jak sie dowiem co dostalem...
|
POWODZENIA!!! :3msie:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
KOPA W DUPE ! (ładnie mówiąc .. :) )
|
Powodzenia! I napisać na 5
|
Jutro trzymam mocno kciuki za moją szwagierkę , boi się strasznie . Właśnie skończyłem jej drukować ściągi których zapewne i tak nie użyje :) Zyczę powodzenie wszystkim piszącym ten egzamin :3msie: :3msie: :3msie:
|
Cytat:
POWODZENIA DLA WSZYSTKICH!!! :cisza: :cisza: :cisza: |
No włąsnie podpinalismy dzis net na pewnej uliczce, było juz po 22 i grzecznie sie pytamy czy nie za późno zeby kabelki zarobic i karte sieciowa wpinac a tam matka + 2 córy ( CÓRY !!!!! ) no takie ze hejj no i oczywiscie rogal taki zrobiły ze necik beda miały - i pogadałem no i dowiedziąłem sie ze jutro matury sie zaczynaja - (hlip kiedy to ja pisałem - ehhh te wspomnienia)
Tak wiec generalne zyczenia z okazji 1 egzaminu dojrzałosci i pamietajcie to pierwszy z wielu jakie na was beda czekac ! ps.) ten necik u tych kolezanek to chyba nieciekawy pomysł bo jak ona jutro wstanie ;)) |
matura to bzdura, na pewno wszyscy ją zdacie, ale i tak powodzenia... :D
|
moja sister wlasnie wyjechala na mature :P mam zamiar isc pod szkole o 14 zeby zobaczyc jak bedzie wygladac po egzaminie ;)
|
Zycze wszystkim w tej chwili jeszcze niedoszlym maturzystom powodzenia
jak ja sie wybieralem 8 lat temu na sale gimnastyczna w garniturze to mialem nogi jak z waty i cosik mi siedzialo caly czas w zoladku ale jakos sie przebrnelo oby i wam tak poszlo |
To już dzisiaj! Za mnie trzymano kciuki rok temu, więc w tym roku moim obowiązkiem jest trzymać kciuki za aktualnych maturzystów! :3msie: :spoko:
i... Don'T PaniC! Looodzie!;) :3msie: :cisza: |
Cytat:
|
Powodzenia, oby wszystkim maturzystom się dzisiaj i w następnych dniach poszczęściło i żeby zdali.
|
Jestem juz po polskim...:)
Gdyby nie nasz wąsaty dyrektor, byłoby całkiem miło:) Nie wypowiadam się na temat tematów, bo mam w głowie sieczkę:) Jutro to będzie dopiero... Pozdrawiam i dziękuję wszystkim który 3maj kciuki i nie dziękuję wszystkim, którzy życzyli powodzenia. f. |
noooo ja mysle ze zdadza ale powiem szczerze jak ja szedłem na swoja mature 8 latek nazad to tylko wegiel mi rewolucje utrzymywał w zołądku - potem na studiach tylko smiałęm sie z tego idac dajmy na to na egzamin z matematyki wyższej czy metaloznawstwa badź chemii-fizycznej.
ale kciuki mocno dzis trzymam |
Witam !
ehh ja dzisiaj miałem wolne w szkole ale wstaje rano wlączam radio i leci kawałek - "Już za rok matura" - cholera jak ten czas zleciał ! Oczywiscie jestem z Wami maturzyści PS: Tematy z LDZ W Łódzkiem maturzyści mieli do wyboru: 1. Najdoskonalsza część stworzenia czy "nędzy wszelkiej wizerunek"? Odwołując się do wybranych utworów z różnych epok, rozważ, która z literackich koncepcji człowieka i jego losu jest bliższa rzeczywistości. 2. Wygrywać jest rzeczą ludzką... Na podstawie wybranych utworów oceń postępowanie bohaterów literackich odnoszących zwycięstwo. 3. "Nasz pochód przez dzieje, który chętnie wyobrażamy sobie jako zwycięski marsz ku nieograniczonym, jasnym horyzontom, jest w istocie (...) dreptaniem od kryzysu do kryzysu" - Jan Józef Szczepański. Odwołując się do wybranych utworów przedstawiających kryzys cywilizacji XX wieku, rozważ, czy podzielasz pogląd pisarza na temat ludzkich dziejów. 4. Zinterpretuj wiersz Zbigniewa Herberta (1924-1998) "Dałem słowo". Zwróć uwagę na postawę etyczną podmiotu lirycznego. W swych rozważaniach możesz odwołać się do innych wierszy poety. |
Szczerze mowiac to bylo calkiem przyjemnie. Wybralem prace z textem, bo nie wyobrazam sobie wybazgac 6-8 stron pracy i nadodatek z sensem :jezyk: . Nauczyciele byli OK, sprawdzali stan sufitu sali albo rozgladali sie po scianach :fiu: ^_^ :jupi: .
Jak jutro tez tak bedzie to matura bedzie moim najlepiej wspominanym egzaminem ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47. |