![]() |
MOJE emotki... Wszelkie prawa otwarte :D
Ilość załączników: 1
Jak w temacie, przed chwila ukonczylem prace :D... <--- wlasnie to ta emotka, tylko zmieniony kolor i dodane 3D :)
pozdro ;) ps - moze admini zastapia :D albo ^_^ moja emotka? :>, albo chociaz dodajcie ja... tyle sie nameczylem :] |
Mi sie podoba :) Czy sa do tego jakies prawa autorskie?
|
Cytat:
|
Emotionek fajny...ale czy to nie dziwne, że w 2 godziny ten post odwiedziło ponad 7000 osob??????Mi się wydaje, że jest to niemożliwe, chyba ze czegos nie zauważyłem...
|
Cytat:
_________________ UPDATE: juz 8620 ??? komu sie nudzi? |
??? ??? ???
PS. jak to daje jest juz 8820 |
O ja :o :o :o Wstaje rano patrze a tu tyle odwiedzin :D ^_^ :D :o :o
coz..., moze jest jakies zainteresowanie nia? I co wkoncu? Na marne ja robilem i babralem sie w pikselach? :) pozdro ;) ps - jak sie wkurze tio inne poprzerabiam :D tzn planuje te: :-o ??? 8-) :) |
Coz... mam nastepna 'dostawe' zmienilem ta: ???
Wedlug mnie jest jeszcze ladniejsza niz tamta :cool: pozdro ;) |
Nastepna emotka, teraz przyszla kolei na ta: :)
pozdro ;) |
Coz... rozpedzilem sie i juz zrobilem nowa: :-o
|
I znowu nowa: 8-)
pozdro ;) |
Coz... i next: ;)
pozdro ;) |
Next: :(
pozdro ;) |
Hehe, ale fajna zabawa: ((
pozdro ;) |
HSiuu: ;p
pozdro ;) ps - wiecej juz nie zmieniam, poniewaz dla innych trza duuzo czasu poswiecic :) |
ktory to fagas ustawil odswiezanie przegladarki co dziesiec sekund i nie wychodzil z tego watku?
a przyznam ze takie emotki nie wymagaly szczegolnie duzo pracy - zreszta sa zadziwiajaco podobne do np <glaszcze> z gg... |
hmm z tego co wybadalem do tej pory nic sie nie sypie z forum
wiec tak jak stwierdzil Sid ktos chyba odswierza b czesto ten watek |
Sid, jak to podobne? 3D to 3D no nie? Ale moge Cie zapewnic, ze gotowych wcale nie bralem, tylko sam zmienialem piksel po pikselku w gif animatorze...
Zreszta sid, jak tami madry jestes [jak zawsze zreszta...] to przerob np: :D na podobna do mojej wlasnorecznie! NO CZEKAM! :P ^_^ pozdro ;) |
przepis na emotke w 5 minut
rysujesz kolko - najlatwiej wyciac z isniejacej ikonki wypelniasz ja kolorkiem i dajesz gradient lekko w dol, pod katem 45' kopiujesz z gotowca oczy i smile [praca na warstwach mile widziana] wartstwy - merge gif animatorem lub innym sklejasz i masz :) a <glaszcze> z GG jest 3d full wypas - pozatym to najpiekniejsza emotka jaka widzialem |
Cytat:
|
Cytat:
|
andrzejj9 dwie sprawy:
1. Ta juz jest 3D :D ^_^ 2. Po jakiego druta mam je robic, skoro i tak na nic sie nie przydadza? (( :buu: :( pozdro ;) |
Cytat:
A jak to sie robi ??? |
Cytat:
|
a ja bym dodał taką morde - mi sie podoba :)
|
Cytat:
Wiesz co mi przyszło na mysl jak ja zobaczlem :) Stary avatarek Sprezyna / bez urazy bracie :) / ale takie miałem pierwsze skojazenie :) Jestem za aby ja dodac :P |
Cytat:
Super!!! Jestem za :spoko: |
Czy będą one umieszczone ??? bo są fajne :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40. |