![]() |
:cisza:
Po pierwsze, nie macie co robić i niepotrzebnie czepiacie się kolegi z Forum. Po drugie, jestem ciekaw, ilu z Was tak naprawdę zna MS Exel'a, bo wyśmiewać się z kogoś jest bardzo łatwo i każdy o tym dobrze wie, ale samemu coś zrobić, pomóc, to już nie łaska. Dlaczego nikt nie wyraził chęci pomocy koledze ??? Skoro Wy wiecie a on nie ??? Po trzecie, nawet nie macie pojęcia, jakie to wykresy miał Kizio do zrobienia, a osoba (tym bardziej 12/13'letnia), która nigdy nie miała do czynienia z danym programem, ma prawo nie wiedzieć takich rzeczy. Tak więc dajcie sobie już spokój, lepiej "przejdźcie się" do działu CDR Forum i tam napiszcie parę mądrych rzeczy.:czytaj: W ten sposób Wy zajmiecie się czymś konkretnym, a inni będą mogli się jeszcze czegoś od Was nauczyć. :cisza: Temat uważam za zamknięty. :cisza: |
Cytat:
Kolega jest mlody i ma prawo nie wiedziec pewnych rzeczy a ilosc postow raczej swiadczy o aktywnosci danego uzytkownika niz jego wiedzy. Ta mozesz dopiero poznac jak przebywasz dluzej na forum tzn. konkretnie kto ja ma i co pisze.(teraz to nawiazalem do ogolu a nie do konkretnego przypadku) Ogolnie uwazam, ze te napisy powinny zostac zmienione.Na jakies takie mniej zobowiazujace. Natomiast z zadna likwidacja sie nie zgadzam. |
i diagram.
Ps. post ++ |
Cytat:
bo jak widać absurd właśnie sięgnął szczytu. Ps.OpenOffice jest darmowy i też można zrobić w nim wykres. |
Cytat:
|
Cytat:
ale mnie, prostemu człowiekowi, wystarcza home - płacę mniej:) |
Cytat:
home owszem |
Cytat:
|
Ale Windows XP jest o wiele tańszy od Office XP!!
|
kompromitacja
|
xp jest tańszy od 98:cool:
|
xp tez kosztuje
|
każecie mu to w EXCEL'u robic...
ale przecież pakiet OFFICE jest drogi ... ;) |
Cytat:
|
dla przyzwoitosci schowaj tego 'guru' :D:D:D:D
excel ma taka ikonke wykresu - klik - i taki glupi kreator - wystarczy poczytac co powie - jest to zadanie dla noworodka wrecz - tylko trzeba sprobowac - a nie gadac ze za trudne BEZ probowania |
Re: Diagram słupkowy - na jutro!!!! Pilne!
Cytat:
A jak piszesz, że nie używałeś, to czemu mówisz, że trudny?????? |
Na matematyke!
|
kizio ja tlyko spytam: to jest na informatyke czy co?
Ja jeszcze tego nie mialem :D :o pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Diagram słupkowy - na jutro!!!! Pilne!
Ilość załączników: 1
Cytat:
To ma być coś prostego, czy jak ?? Takie coś jak w poniżej, czy bardziej rozbudowane ?? PS" Przecież to jest 20 sekund roboty" |
kizio, chyba jaja sobie robisz z tym trudnym Excelem, dajesz z menu Wstaw, podmenu Wykres (wcześniej na arkuszu musisz mieć jakieś dane do wykresu) a potem tylko dalej i dalej wskazując komórkę w której są dane i ... już :cool: :)
|
Excel jest troche za trudny! Chyba że ktoś mnie poprowadzi???
|
Użyj Excela 8) :)
|
Diagram słupkowy - na jutro!!!! Pilne!
Potrzebuje na jutro do szkoły diagram słupkowy! Jakim programem moge to zrobić??? Plese HELP! PILNE!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |