![]() |
!!! Egzamin Gimnazjalny !!!!
Pozdrowienia dla Wszystkich gimnazjalistow zdajacych juz jutro egzamin gimnazjalny. Nie zapominamy o Was!!! Życzymy tradycyjnego polamania pior i ... 100% trafnych odpowiedzi!!! Laureatom konkursow na szczeblu wojewodztwa gratulujemy swietego spokoju i ... wyboru wymarzonej szkoly sredniej!!!!^_^
|
tez chcialbym zeby poszlo gladko.
Standardowo: NIE DZIEKUJE ;)! mysle ze bedzie dobrze ;) rowniez pozdrawiam rowiesnikow (Tomgoo i inni kumple) |
A ja jutro pisze probny... :P ;)
|
Przekaże córce
|
ile sie ma lat przy egzaminie gimnazjalnym ???????
ps.) zyczonka szczescia of corse |
Cytat:
|
Cytat:
UPDATE Zawsze mnie ktos uprzedzi... :( |
Cytat:
sorry ale dzisiaj .. chyba coś zemną nie tak ide lepiej spac :) |
Witam !
3mam za Was kciuki chłopaki ! / i ew dziewczyny jak sie znają :) / Nie stresujcie sie, bedzie dobrze !! Niech mocz bedzie z Wami;) :3msie: :) |
Cytat:
:D ^_^ :D ^_^ Ja tam mam 16 latek chociaz kumple maja jeszcze po 15 przeciez moga miec dopiero urodziny 31 grudnia! ;) |
Cytat:
|
Spoko do szkoły iść niecza :)
A te egzaminy to banał masakra w życiu łatwiejszych puzli niewidzialem z polskiego miałem 42 a matma 38. |
Cytat:
A taki niechetny do nauki jestes ;):jezyk: |
Cytat:
Tak ze ten egzamin to taki dzień wolny. |
Dzien wolny to maja laureaci olimpiad szczebla wojewodzkiego. Dlaczego Ciebie wsrod nich nie ma???? Chodźby z informatyki?
|
Cytat:
Już po teście HUMANISTYCZNYM. Był prosty ale nie wiem czy bede mial duzo punktow. Podanie do teatru-kazdy u nas inaczej pisal. Bylo napisane "nie pisz swojego nazwiska" to nigdzie nie napisałem. mysle ze bedzie dobrze! Jutro Mat-przyr. |
jak bedzie tak bedzie ...
narazie sie martwie zeby sie dostac .. pozniej sie bede martwil utrzymaniem .. PS golab kiedy ty testy pisales jak dopiero w tym roku moznabylo otrzymac 50 pkt za test a Ty miales 42 ? REBUS dla mnie to jest |
Cytat:
oczym ty mówisz MALLOWEX za czesc HUMANISTYCZNĄ można otrzymac 50pkt za czesc MATEMATYCZNO PRZYRODNICZĄ można otrzymac kolejne 50pkt. Czyli razem max. 100pkt, nastepnie liczbe uzyskanych punktów dzieli sie na 2. (czyli max 50 /jesli uzyskasz 100pkt z całosci/). Potem do tych punktów z egzaminów dodaje sie punkty za świadectwo (czyli max. 40pkt) i dodaje sie punkty za wszelkie wyniki w konkursach (czyli max. 10pkt). I na tej podstawie wiesz ile masz punktów :) |
Cytat:
Cytat:
2. 50 (human) + 50 (scisly) + 80 (swiadectwo) + 20 OLIMPIADY,SPORT,CZERWONY PASEK 8) 8) 8) |
golab czekam na odpowiedz ... bo bardzo mnie to irytuje
Cytat:
|
dzisiaj byl z matmy.
Byl latwy przynajmniej dla mnie.-nie chce zapeszac |
no ... test byl prosty ...
bede mial cos ponad 40 8) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12. |