![]() |
Matrix Reloaded - SoundTrack
Ma ktos z Was moze w MP3 album?? Bo bylbym powaznie zainteresowany...
|
Re: Matrix Reloaded - SoundTrack
Ilość załączników: 1
Cytat:
i nie wiem czy hasło jest na rarze czy już w pliku mp3, bo jak na rarze to próbuje je rozgryść programikiem |
Tutaj masz link do osiołka.
|
to jest właśnie ten zahasłowany plik
|
Cytat:
|
ja też bym prosił, bo advanced rar password recovery wyskoczył, że zostało mu tylko 2d13h... ma znalezienie hasła o dł 3-7 znaków
|
a czemu tylko 3-7 znakow?
Przeciez haslo moze miec forme: http://www.tujestlinkdopliku.com/blabla.html I z tego co pamietam wiele hasel ma wlasnie taka, zabawna :) forme :D:D:D:D A wtedy to na pewno nie beda 3 dni tylko tak ze 300 :D |
Cytat:
|
a mi sie jednak zdaje ze haslo ma w/w forme.
czyli www.jakastamstronka.com i jestem tego nawet pewien... |
sure
www.goldesel.tk |
Cytat:
|
hehe, zabezpieczyli sie, skubance 8)
|
www.goldesel.6x.to
to jest hasło |
Cytat:
Zion oraz Furious Angel. |
cos takiego mi wyskakuje ... ic o mam zrobic?
|
Cytat:
ile ja juz mam MP3-Albumow ktore byly na to haslo, fiu fiu :fiu: :D ostatni to ATB - Addicted to Music :spoko: |
Cytat:
ja mam to samo, daje OK, i normalnie się łacze a on mi serwery sciąga :) |
A jaki servek polecacie przy podlaczaniu sie w Mule?? Bo ja sie
podlaczam i nie chce mi nic sciagac... ciagle pisze "czeka" Ja osobiscie nie znam sie na Mule i nie wiem co zrobic... pomozcie ;p |
Cytat:
wiekszość poleca ADANET ja sie łacze z czym popadnie, poprostu swoje musisz odczekac :) |
jesli ktos chce, to moge wrzucic gdzies ten soundtrack, tylko jakies miejsce (chocby konto darmowe) potrzebuje:3msie:
[126 mb] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba ze problem jest w czyms innym...?? |
Cytat:
jakies inne propozycje?? |
no niby ma sie sciagac ale jest takie cos ... moge czekac 20 min a i tak sie nic nie zmieni
|
Mallowex .
przy sciąganiu plików musisz patrzec zeby było duzo źródeł tego nigdy nie sciagniesz.. bo 0 oznacza ze nikt tego w sieci niema. wpisz w SZUKAJ .. MATRIX SOUNTRACK .. i patrz żeby z boku była jak najwieksza liczba.. (ok. 100 ) to ten plik musisz ciągnąc ... mam nadzieje ze dobrze wytlumaczyłem |
Cytat:
sprawdz PRIVa :) zrodel ze hoho || |
Cytat:
|
dalej to samo :(
|
specjalnie podłączyłem go żeby pokazać że do tego pliku co link jest wyżej są źródła i to dużo :)
|
mallowex, wklej w pliku adresses.dat (edytuj notatnikiem) cala zawartosc pliku server.met i po klopocie..., jesli jednak nadal masz problemy to pisz..., ja tak zorbilem i pomoglo, nie bylo juz tego bledu/komunikatu
pozdro ;) ps - tak w ogole to ciekawe kiedy bedzie matrix reloaded filmik?:) || |
wiecie co chlopaki ... ja mam inny pomysl bo ja tam molek jestem w emule wiec podsylam programik krotym mozna robic z dowolnego folderu na dysku eftepa ... wiec jezeli ktos juz to ma to nie poprostu udostepni mi ten folder a ja go sobie sciagne .. :)
|
Cytat:
u mnie jest jak widac || - a podalem ci link wlasnie do tego co ja sciagam :glaszcze: |
A ja tam wole DC++ :P mulkiem nic nie moglem siagnac i sie do niego zniechecilem, ale kto wie...moze kiedys znowu sprobuje...
|
no wiec jak bedzie .. ktos udostepni mi ten plik powyzszym programem ?
|
panowie ... to moze ktos mi poda inne zrodol niz muł ... moze mi sie jakos uda z innego zrodła ...
|
Cytat:
|
Ja to sciagnolem i musze stwierdzic ze nie jest to zadna rewelacja, spodziewalem sie wiecej majac w pamieci super kawalek Lunatic Calm - Leave you far behind z soundtracka Matrixa.
|
Cytat:
|
Mi najbardziej podoba sie kawalek Mansona - This is the New Shit...
mysle ze nie mowi on o samym filmie... ;p P.S. Mam pytanie: Na jakie pytanie szuka odpowiedzi główny bohater filmu, Neo? mozecie pomoc mi odpowiedziec.... |
Cytat:
tak mi sie to kojarzy ale dawno nie ogladalem matrixa wiec moglo mi sie cos pomylic ;p |
Cytat:
Moze ktos cos jeszcze?? |
lub ... Jak Morpheus sie obudzil i jak uratowac świat
|
Odbiegajac nieco od w/w pytan natury filozoficznej ^_^ mam jedno ktore mnie meczy od jakiegos czasu...
Ktory z kawalkow to ten z poczatku trailera ? Bo po przesluchaniu calych 2 plyt go jakos nei rozpoznalem...Moze gluchy jestem, albo co... Bede wdzieczny za wskazanie tego wlasciwego. |
Wlasnie wlaczylem FTP... chce ktos??? ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |