![]() |
krótkie pytanko - pojawił się już w sieci Div_X z Matrix_Reloaded ??
jak w treści jest już może dostępny ??
pozdrawiam, |
same FAKE !
|
Nic tylko FAKE...
Tylko to znalazlem... |
Gdyby nie odcieli źródełka dvdripów to juz by dawno był :( Ale i tak wolę iść na to do kina :)
|
Ja dziś w kinie widziałem zapowiedź aż włosy na głowie mi się zjerzyły :o to jaki musi być film.
Na ten film opłaca się czekać jak z lotr obejrzałem w domu a potem w kinie efektu nie było czyli się nudziłem. |
Jak na razie to same fakersy sa na necie
i po co to durnre-*****ne-glupki robia ?? |
ja tez bym chetnie zassal matrixa ale i tak nie wlacze go przed pojsciem do kina :P bo taki film obejrzec w domu na kompie to swietokractwo :P no chyba ze ktos ma jakies wypasione kino domowe :)
|
Kino i tylko Kino ...oglądanie takiego filmu na monitorze to tylko zabójstwo filmu ...:cisza:
.......................;) |
Cytat:
A jak ktos ma 100" monitor :) / telewizor / ;) :3msie: |
Ehhh znowu to samo. Widze ze ludzie sa STRASZNIE napaleni na ten film. Co drugi juz nawet ponoc ma go na dysku !! ( specjalnie tak wyolbrzymiam ) Oczywiscie kazdy tak gada zeby zwrocic na siebie uwage i rozpoczac kolejna dyskusje:P
Ja proponuje nastepnemu kto napisze ze ma Matrix Reloaded lub ma go jego kumpel dac bana:P |
Cytat:
mam MATRIXA !! |
Cytat:
Mój kumpel tez ma i ja mam - babcia ma tata ma .... MATRIX jest wszedzie :3msie: ;) |
NIE MA..., kurcze, jak ja go zassam - mulek padl... sianka mu zabraklo :D
A na serio to mam problem :cisza: (( :buu: A do kina nie ide, na kompie obejrze, tzn pod 30 calowy monitorek sobie podlacze, naj;epiej glos AC3... coz.. poczeka sie :P, na pewno bedzie duuuzo wersji pozdro ;) |
Jeszcze nie rozumiecie świat nie istnieje jest tylko MATRIX ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja w tym zdaniu nie chciałem ująć wyższości jednego filmu nad drugim.
Poprostu taki był kiedyś slogan reklamowy (k-pax) i mi sie ztym skojarzył. Filmów niemożna porównywac ponieważ to całkiem inny gatunek |
Cytat:
|
W sumie obydwa filmy (k-pax i matrix) byly spoko ale tak jak powiedial Sayan
Cytat:
|
odemnie koles z sieci zgrywa matrixa z kazy wiec dalem mu AVIPreview i mowi ze podejrzal plik i ze to jest to ale sam na oczy tego nie widzialem wiec... nie mam pewnosci
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:57. |