Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zobaczcie co się stało z serwisem www.liczniki.boo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zobaczcie-co-sie-stalo-serwisem-www-liczniki-boo-pl-20991/)

jasut 10.05.2003 07:50

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
nie no bez komentarza
poprostu nie napiasles tego jak chciales widze bo nie wierze w to co Tu przeczytalem...
czasem tak bywa ze sie cos pisze a pozniej jak sie to przeczyta to wychodzi ze calkiem nie to sie mialo na mysli i ja mam taka wlasnie nadzieje ze tak to bylo...:blee:

Dlatego też może warto post przeczytać przed wysłaniem. :cisza: :cisza: :cisza:

Zelea 10.05.2003 02:20

Re: hmm

Cytat:

VermilioN napisa***322;(a)
mnie sie wydaje, ze jemu chodzilo o samo wchodzenie na tego typu strony a nie popieranie tego etc. Ja nie popieram i to bardzo.
pewnie masz racje przecierz nikt normalny nie moglby popierac czegos takiego a ja rozmawialem raz czy dwa z camfo i nie sadze aby byl kims kto by lubil takie klimaty... raczej to nie podlega dyskusji !!

VermilioN 10.05.2003 02:16

hmm

mnie sie wydaje, ze jemu chodzilo o samo wchodzenie na tego typu strony a nie popieranie tego etc. Ja nie popieram i to bardzo.

Zelea 10.05.2003 01:31

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
Jak ktoś lubi takie strony o pedofilii nazizmie chomo etc. to jego sprawa...nikt Ci tam nie karze wchodzić...
a teraz na tej stronie jest takie coś:)
"s0rxx ja nprawde nie chcialem :( HENIO JA TYLKO ZARTOWALEM!!! NIE KCIALEM :( keke ;) site suxx "

nie no bez komentarza
poprostu nie napiasles tego jak chciales widze bo nie wierze w to co Tu przeczytalem...
czasem tak bywa ze sie cos pisze a pozniej jak sie to przeczyta to wychodzi ze calkiem nie to sie mialo na mysli i ja mam taka wlasnie nadzieje ze tak to bylo...:blee:

paja 09.05.2003 22:19

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
Jak ktoś lubi takie strony o pedofilii nazizmie chomo etc. to jego sprawa...nikt Ci tam nie karze wchodzić...
"s0rxx ja nprawde nie chcialem :( HENIO JA TYLKO ZARTOWALEM!!! NIE KCIALEM :( keke ;) site suxx "

:blee: Kasować takie strony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Torwald 09.05.2003 21:25

Camfo strony o w/w tematyce sa nie tylko nie moralne (nie normalne ? zboczone ?) ale rowniez nielegalne wiec...:o

jasut 09.05.2003 21:06

Cytat:

camfo napisa***322;(a)

Camfo, przegiąłeś !!! ((

czero 09.05.2003 21:05

wyglad strony caly czas sie zmienia

Smartek 09.05.2003 19:38

hmm... hakierzy atakuja :(.. to przestaje byc smieszne..., tzn. nie lubie tych "madrych inaczej", bo shackowali juz mi 2 stronki :/ [moje ofkoz :)]!!
Coz.. chamstwo sie szerzy...

Weron 09.05.2003 18:59

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
EEEE.. jeden lubi zbierac grzyby, drugi jak mu nogi smierdza :P
Mamy dennokracje, nie ???

A co ma demokracja do molestowania dzieci?
Bo tego to nie rozumiem.
Moze wyjasnisz.

-=KoWaLiK=- 09.05.2003 18:51

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
A czy ty sie dobrze czujesz?
Bo smiem w to watpic.
Co to w ogole za brednie?
Przemysl najpierw co piszesz.
Bo widze, ze masz z tym pewne problemy.

EEEE.. jeden lubi zbierac grzyby, drugi jak mu nogi smierdza :P
Mamy dennokracje, nie ???

Weron 09.05.2003 18:15

Cytat:

camfo napisa***322;(a)

A czy ty sie dobrze czujesz?
Bo smiem w to watpic.
Co to w ogole za brednie?
Przemysl najpierw co piszesz.
Bo widze, ze masz z tym pewne problemy.

camfo 09.05.2003 18:11

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
Nie popieram takich żeczy chyba że włąmuja sie na strony o pedofilli, nazizmie chomo.... etc to prosze ale liczniki ????????? a moze proponuje http://www.minimax.com.pl po co kurde dzieci maja sie bawic na necie ????

Sniper 09.05.2003 17:59

Nie popieram takich żeczy chyba że włąmuja sie na strony o pedofilli, nazizmie chomo.... etc to prosze ale liczniki ????????? a moze proponuje http://www.minimax.com.pl po co kurde dzieci maja sie bawic na necie ????

Laser 09.05.2003 17:54

Ilość załączników: 1
.

-=KoWaLiK=- 09.05.2003 17:53

Re: Zobaczcie co się stało z serwisem www.liczniki.boo.pl

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No właśnie www.liczniki.boo.pl jakby ktoś nie zdążył to podeśle screena!
Witam, moje zdanie na talie tematy juz pewnie znacie. NIE PODOBA MI SIE TAKIE COS!! Korde czy ludzie naprawde juz az tak sie nudza, nie maja co robic? Niech sie wpierdziela na WP, ONET, INTERIE. To juz jest jakas plaga! To jest chore.

Gorzala 09.05.2003 17:52

A oni czym zasluzyli? :o

kizio 09.05.2003 17:44

Zobaczcie co się stało z serwisem www.liczniki.boo.pl

No właśnie www.liczniki.boo.pl jakby ktoś nie zdążył to podeśle screena!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:09.