![]() |
Cytat:
Musze sprobowac :):D 8) |
Cytat:
Co się z Tobą działo? 8) |
To proponuje laser odpalic BloodRayne na tym dx`ie zycze powodzenia i duzo godzin milego grania w trybie direct3d. Polecam go wszytskim ktorzy lubia jak im sie komp wiesza na bardziej skomplikowanych efektach.
|
Witam !
Zgadza sie krecik :) zainstalowałem DX9aPL i smigam w GTA VC na 1024x768x16 na moim sprzecie;) |
Choć nie jestem zwolennikiem teorii " co najnowsze to najlepsze" i z wielką ostrożnością podchodziłem do wszystkich nowinek to jednak stwierdzam,że dx9PL jak dla mnie jest rewelacją! Poprzednio z DX 8.1 jak chciałem pograć np w GTA 3 to nie mogłem - poprostu był u mnie pokaz slajdów. Teraz zaś po zainstalowaniu dx9 i lekkim podkręceniu karty w Rivatuner gram w to GTA w rozdziałce 800x600 i to bez żadnych zacięć, gładziutko i pięknie. Poprostu miodzio.:D
mój sprzęt: P III 450 SA Motherboard FIC 601 V GF 2 MX 400 256 MB 100MHz Barracuda IV 20GB 7200rpm |
Aha, a tak na marginesie. JAk mialem directX 8,1 probowalem przetestowac karte 3D Mark 2001 SE, ktory byl na plycie Enter jako freeware. Program wgralem i rozpoczalem test. Samochody jezdzily, trup slal sie gesto etc. pewnie znacie. Jak testy dochodzily do konca, to nic. Nigdzie nie moglem znalezc wyniku. Wcinalo tez gdzies ekran z 3D Mark. Po ponownym otwarciu programu, wszystko od poczatku i znow brak wyniku. Tak wiec do dzis nie wiem, jaka w tym terscie byla wydajnosc karty. Co to bylo? Dlaczego tego wyniku nie mozna wyswietlic?:o
|
Na mojej leciwej karcie GeForce 2 TI 64 MB 1 test z 4 wynik 185.:(
|
1 test z 4
160 3d markow na: Athlon 1800+ GF 256 ddr WinXP msi kt4v 256 ddr (333) |
Cytat:
|
a mi się wogóle nie uruchamia żaden test! Sprzęt w podpisie
|
Cytat:
|
Cytat:
A reszta towarzystwa ??? Tylko szczerze ??? UPDATE: Ja mam 1001pkt. Athlon XP 1600 Asus A7 V333 (chyba) :) ATI Radeon 9000 |
Na CD do Entera 3/2003 jest Direct 9PL. Ma 34,9 MB. Zainstalowalem, ale nie widze pozytku, choc na szczescie nic mi sie nie zawiesza. A zainstalowalem bo chcialem zrobic test 3D Mark 2003, a on wymaga Direct 9. Ale i tak ze wszystkich testow zrobil tylko 4, bo do reszty moja karta nie jest przystosowana. Reasumujac, na razie nie ma po co instalowac.:D :D
|
To jest wersja kilko jezyczna... nie masz tylko polskiej??? Bo ta akurat ma tylko okolo 10MB...
|
Ehhhh ...moja karta jest troszkę za stara na DX9 ,ale może kiedyś się przyda ...;)
...................:) |
A ja tam wlasnie niedawno pozbylem sie 9.0 bo mi bledy powodowal.
Wole wyprobowana 8.1 niz 9.0.... I tak nie ma z tej nowszej zadnego pozytku... |
DX 9a PL
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:50. |