Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowe style forum - czy będą???? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowe-style-forum-czy-beda-21086/)

mapsajm 14.05.2003 01:20

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
PANIE sid JESTEŚ MĄDRYM CZLOWIEKIEM i rozmowa na temat nowych styli to strzępienie języka masz rację nowe style niet bo ten styl co jest to swoisty image tego forum wizytówka to calość serwisu cdrinfo i nie wolno tego zniszczyć!!
dobre. przez chwilę myślałem, że to rozumiem, ale nie... myliłem się.

brzuszki 13.05.2003 20:13

stolnicy^_^

Sniper 13.05.2003 01:00

Moje zdanie - dobrze jest jak jest!

po co zmieniac cos do czego ktoś jest przyzwyczajony (dowód Laser chciał zmienic awatarka i co ? pozostał przy swoim bo ludzie go po nim rozpoznawali, ja mój tez kiedys na chwilke zmieniłem i co dostałem priv aby wrócic do starego)

jak to jest w piosence nie przenoście nam stolicy do ........

kraluk 12.05.2003 20:00

Ja tam wole, ten,ktory jest.
Przyzwyczailem sieee.....

memorando 12.05.2003 19:59

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
chetny do zrobienia takiego? korzyst podwojna - bedzie jakis do wyboru (jak widzisz wszyscy tego potrzebuja) i bedzie taki ktory ci sie podoba - pytanie czy bedzie ci sie chcialo and nim miesiac slenczec..
jesli tak to daj znac - pogadam z kim trzeba i bedziesz mogl sie wykazac

PANIE sid JESTEŚ MĄDRYM CZLOWIEKIEM i rozmowa na temat nowych styli to strzępienie języka masz rację nowe style niet bo ten styl co jest to swoisty image tego forum wizytówka to calość serwisu cdrinfo i nie wolno tego zniszczyć!!

memorando 12.05.2003 19:57

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
A czy Bajor nie zamarzł przypadkiem?
"Ziiiiiiiiiiiiiiimno mi,
głos mi się trzęsie kiedy śpiewam,
wsztscy myśla,że tak trzeba,
Ziiiiimno mi.."^_^

Brzuszki mam pytanie dooszedł email?? i czy wyślecie mi to ? aha nie używacie windoza?:) macie rację linuks lepszy czasami:)

jasut 12.05.2003 19:48

Uważam,że nowe style to przerost formy nad treścią. Popieram Sida i innych.

brzuszki 12.05.2003 19:27

Cytat:

To ewidentny cytat z Bajora dobrze jest jak jest z tą nutą rezygnacji z w glosie i potem jest ten fortpeiian i koniec piosenki

A czy Bajor nie zamarzł przypadkiem?
"Ziiiiiiiiiiiiiiimno mi,
głos mi się trzęsie kiedy śpiewam,
wsztscy myśla,że tak trzeba,
Ziiiiimno mi.."^_^

memorando 12.05.2003 19:22

Cytat:

Sebastian997 napisa***322;(a)
A czemu nie ? Bardzo lubie Bajora. Ja jednak raczej parafrazowalem tekst Ciechowskiego (Witamina X):)
To ewidentny cytat z Bajora dobrze jest jak jest z tą nutą rezygnacji z w glosie i potem jest ten fortpeiian i koniec piosenki

-Sid-The-Rat=> 12.05.2003 18:38

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Mi chodziło o to że ten styl by pozostał ale wgrane by też były nowe! Więc był by ten styl+jeszcze jakiś nowy do wyboru!
chetny do zrobienia takiego? korzyst podwojna - bedzie jakis do wyboru (jak widzisz wszyscy tego potrzebuja) i bedzie taki ktory ci sie podoba - pytanie czy bedzie ci sie chcialo and nim miesiac slenczec..
jesli tak to daj znac - pogadam z kim trzeba i bedziesz mogl sie wykazac

Sebastian997 12.05.2003 15:55

Cytat:

Nie cytuj Bajora piosenki...
A czemu nie ? Bardzo lubie Bajora. Ja jednak raczej parafrazowalem tekst Ciechowskiego (Witamina X):)

Macio.Men 12.05.2003 15:52

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Mi chodziło o to że ten styl by pozostał ale wgrane by też były nowe! Więc był by ten styl+jeszcze jakiś nowy do wyboru!
zrobienie takiego stylu to masa pracy
ja to rozumiem tak - mowisz ze przydałby sie nowy styl = proponujesz siebie na grafika
ktos musi to najpierw zrobic, nie ma "pstryk" i jest

poza tym, była juz wojna (a moze wiecej) o zmiane stylu i został ten, co oznacza ze pomimo wielu propozycji i sugesti nikt nie mial lepszego pomyslu na styl niz ten co jest obecnie

NIE dla nowych stylów

kizio 12.05.2003 13:33

Kasprzak 12.05.2003 13:11

Rowniez jestem za Sid`em,Yankee_PL`em i innymi.

Ten wyglad jest swietny. Nic dodac nic ujac.

memorando 12.05.2003 11:45

Cytat:

amatorom mocnych wrazen polecam kombinacje jasnozielonego, rozowego i migajacego zoltego, do tego granatowy kursor - milej zabawy
bede bronil obecnego wygladu forum z calych sil

A więc.Sid masz rację bo terażniejsza kolorytyka forum nue wali po oczach jest stonowana można spokojnie 13 godzin mieć wlepione galy w forum i nie męczy to oczu

Sorty 12.05.2003 11:07

Cytat:

amatorom mocnych wrazen polecam kombinacje jasnozielonego, rozowego i migajacego zoltego, do tego granatowy kursor - milej zabawy

Popieram Sid`a:czytaj:

Smartek 12.05.2003 07:33

Re: Nowe style forum - czy będą????

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No właśnie. Czy będzą jeszcze jakieś style forum???? Bo to szare jest fajne ale przydało by się jeszcze kilka (na razie mogą być 2) styli!

UWAGA!!! Specjalnie nie dałem tego posta do działu Propozycje, sugestie, błędy bo chce żeby więcej osób się wypowiedziało!

A tak btw. juz nie tak zle z nadmierna iloscia wykrzyknikow..., bo jak widze 4 to mnie po prostu zle sie robi... ;)
pozdro ;)

memorando 12.05.2003 04:01

Cytat:

Sebastian997 napisa***322;(a)
Dobrze jest jak jest 8)
Nie cytuj Bajora piosenki...

Tomek777 12.05.2003 02:34

Zdecydowanie powinno pozostac tak jak jest. Moze ja malo rozwojowy jestem ;), ale takie mam zdanie.

Zelea 12.05.2003 01:28

jesli sie mogem wypowiedziec to ja takze uwazam iz tak jak forum wyglada teraz to wedlug mnie jest jak najbardziej OK :) :spoko:

woitas 12.05.2003 00:41

postawilem podobne pytanie w dziale o sugestiach (etc).
byloby extra, gdyby dalo sie zmienic te nudnawe juz troche kolorki.

Y@nkee_PL 12.05.2003 00:36

brakuje jeszcze tego zeby forum ladowalo sie pol dnia :blee: :boks:
i tak juz laduje sie dluzej przez banerki/inne w podpisach :fiu: :glaszcze:

ZOSTAWIC JAK JEST :cisza:

CIAPEK 11.05.2003 23:04

właśnie! czasem zdarzy mi się wpaść na jakieś inne forum.
Nie ma tak przejrzystego i tak zorganizowanego pod względem grafiki i nie tylko forum jak TO.

Podziękowania dla tych wszystkich, którzy przyczynili się do tego!:)

A dla lubiących ostre zmiany możnabybyło zrobić opcje/profile wyglądu :cool:

siwy_mw 11.05.2003 22:51

Cytat:

jestem z tobą 8)

-Sid-The-Rat=> 11.05.2003 21:39

Sebastian997 11.05.2003 21:05

Dobrze jest jak jest 8)

paja 11.05.2003 20:48

mi się podoba i niech tak zostanie chyba nie wolicie np. różowego:)

siwy_mw 11.05.2003 20:34

jak dla mnie to tak jak jest to jest idealnie
NIC NIE ZMMIENIAĆ !!!

Laser 11.05.2003 19:13

Witam !

O rany loodzie - najpierw kłocicie sie o kolorki ukochanych Linuxów i Windowsów Xp a teraz wołacie zeby pokolorowac forum.

Heh - ja jestem za tym aby nic nie zmieniac - to ma tak byc i koniec kropka - jak ktos chce kolorki to niech sobie zapoda czerwona tapete zółte paski i fioletowy kursor.

Ciemne kolorki mniej meczą oczy i przy pracy w nocy nie powoduja dziwnej łuny w pokoju w którym stoi monitor.

Dobrze jest - nie ruszac !

PS: Hehe podejrzewam ze i tak nie chciałbo by sie nikomu tego zmieniac|| ;)

PS2: Cholera znowu zaczynam miec wisielczy humor8) || :)

Smartek 11.05.2003 18:59

Wedlug mnie to jest OK, ale czy to nie jest czasem troche niebieskawo-szare? :)
Troche tylko za malo tych barw...
pozdro ;)

-=KoWaLiK=- 11.05.2003 18:55

Re: Nowe style forum - czy będą????

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No właśnie. Czy będzą jeszcze jakieś style forum???? Bo to szare jest fajne ale przydało by się jeszcze kilka (na razie mogą być 2) styli!

Ja bym pozostal przy obecnym, to jak wizytowka, to sie pamieta ;)

kizio 11.05.2003 18:54

Nowe style forum - czy będą????

UWAGA!!! Specjalnie nie dałem tego posta do działu Propozycje, sugestie, błędy bo chce żeby więcej osób się wypowiedziało!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11.