![]() |
Cytat:
Miłego dnia |
Cytat:
Miłego dnia. |
Cytat:
|
Karolu - sorki -jestem pod wrazeniem - pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
Kamil,zadziwiasz mnie:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tel do mnie 606 852 779:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny U Rudego -Olsztyn,na szanty-grają nasi znajomi.Pokulamy sie z nimi po egzotycznych krainach pod rzeczoną banderą właśnie,a potem piwko,a potem do domciu,a potem forum,a potem...banan za "złożone poczucie humoru^_^ A fajnie podzielić się z cumlami,jak było coś fajnego - radość którą się dzielisz z bliskimi cieszy wielokrotnie:) Dzieki wielkie wszystkim Wam,za.... "juz Ty wiesz niebieski za co" Przy okazji. Off Topic - ije można pisać o biosach,kosmicznych prędkościach nagrywania i innych-owszem waznych -sprawach. Nasuwa mi sie analogia do mojej przygody z "Komputer Światem".Pisemko sympatyczne,wielce mi kiedyś pomocne,ale z czasem nie chcę już czytac definicji biosu po raz enty.Czasem jeszcze coś fajnego się znajdzie,ale generalnie kupuję już inne gazetki.A gdzieś w środku wierci poczucie winy-jakbym kogoś zostawił... Podobnie jest z Forum,ale tylko pozornie,bo -właśnie jest OT!!! Strona CDRInfo otwiera mi się jako domyślna-patrze co nowego i -na OT. Forum nauczyło mnie wielu rzeczy "w temacie",ale nie chcę byc profesorem.Za to walor towarzyski Forum w postaci OT jest dla mnie fajny.Nawet gdybym wiedział już o paleniu wszystko i tak bym wpadał,dla znajomych. Nie ma sensu wymieniac dla których,bo każdy wnosi coś fajnego,coś od siebie.Wyróżnić chciałbym może Lasera,za to jaki jest-kropka. Gdyby mi został bierny udział w życiu Forum -baniania-ludzie ,krórych tu poznałem nie umarli,a są i inne fora-oczywiście tak jest prościej. Są też auta,pociągi -do różnych pryncypiów -da sie. Trochę mnie dziwi,jak strasznie serio czasem sie tu traktujemy. Ludzie,to w końcu tylko zabawa!a zabawa ma być zabawna. Palimy płytki,kopiujemy gierki,muze,bo nie chcemy z różnych powodów kupić oryginałów-uproszczenie umowne. Jesteśmy kupa niesfornych ło-buziaków i fajnie. Ktos komuś tłumaczy,że trzeba mieć taki,to a taki sprzet,żeby słyszec różnicę miedzy takim,a takim bitrarem. Kochani sam porządny lampowy wzmaczniacz audio kosztuje kilka razy więcej od porządnego laptopa. Kupiłem kiedyś pismo Hi-Fi i ...wymiękłem.Metr audiofilskiego kabla kosztuje tyle co domowy pecet. Dotarło do mnie,że zanim mnie będzię stać na taki sprzęt - słuchałe u znajomych-ehhhhhhhhhhh,zgłuchnę na tyle,ze wystarczy mi radio "Poemat".I gzdie tu bitraty? Kochaimy sie za to ,że nam sie tu razem coś chce,reszta to iluzja. :jupi: :jupi: :jupi: ;):jupi: :jupi: |
Witaj ponownie na pokładzie. Myślałem że znudziła Ci sie bandera czarnego ROGERA.
|
Fajni, ze Brzuszki wrociles!!! :)
Brzuszki Rulezz! ;) :P Pozdro;) |
Brzuszki - cieszę się że po tym całym zamieszaniu nie rzuciłeś tego w cholerę.
|
Witam !
Dla mnie brzuszki[ek] - był jest i bedzie wiec .... ;) |
Witam ponownie. Dobrze, że jesteś.
|
Witam ponownie Brzuszki :jupi: :uscisk:
Ciesze sie, ze jestescie znowu z nami :) |
No to jesteśmy w komplecie.
I bardzo dobrze.:jupi: |
dzięki ThanatoS, brzuszki ruuuleeez, kamień spadł mi z serca prosto na stopę, więc parę dni pokuśtykam 8) :) :cool:
|
słowo się rzekło
:'( dwa tygodnie złego słowa na modów z mojej strony nie wympsknie się spod klawiszy, nawet do Bartka, za którym już się stęskniłem
Witam cie Jahu ponownie i Justyne też ( będę tym razem szybszy od Zetoxy:D ). |
Fajnie ze nadal jestes - jestescie (pozdro dla Justyny :) ).
Coz, powiedzialem sobie ze nie bede wiecej zabieral glosu w podobnych pyskowkach. Ostatecznie nie zdazylem sie dopisac z poparciem do topicu z "przemysleniami" bo juz wisiala klodka. A Twoje zlozone poczucie humoru... hehe nie martw sie, wiekszosc wielkich tego swiata nie byla rozumiana ;p || Tak nawiasem juz mowiac to twoj bananek od Thanatosa byl czasowy czy trwaly, bo wlasciwie to nie wiem jakie ich rodzaje maja w zanadrzu nasi modowie? PS Troche tu mialem napisane odnosnie ostatnich wydarzen na forum, ale ostatecznie zdecydowalem sie to wyciac zeby nie dac pretekstu do kolejnych uniesien, a bylo tam troche i na userow i na moderatorow wiec z pewnoscia nie pozostaloby bez odpowiedzi. :peace: :peace: :peace: |
Re: Brzuszki witają !
Cytat:
dziękuję wam cmooooki |
a ja nie bedę się z Brzuszkami witał
. . . . . .. . . . . . bo sie z nimi nie żegnałem :) miło znajomgo awatarka znów zobaczyć |
Milo Cie "widziec" brzuszki :glaszcze: :jupi: :jupi:
|
Ja i moja lepsza polowa bardzo się cieszymy z twojego powrotu :jupi: :jupi: :jupi:
|
FAjnie Brzuszki :D:D:D Cieszęsięz powrotu ;)
|
Hey,
witamy NOWEGO! 8) |
ja rowniez bardzo sie ciesze, ze Brzuszki
wrocily. Ciezko mi bylo ze swiadomoscia, ze przy okazji nazwijmy to: mojej sprawy forum zostalo zubozone o uzytkownika zupelnie z tym nie zwiazanego Witam ponownie!:jupi: |
Witka dobrze że wreszcie sie pojawiłeś. A poczucie humoru jest jak pupa, każdy ma swoje....
|
Re: Brzuszki witają !
Cytat:
własnie pisałem w TOPICU PAJI (przemyslenia cdrinfo) o tym ze masz "złożone poczucie humoru" ! i za to Cie bardzo Cenie !!!! Peace !! |
Fajnie brzuszki że wróciłes cieszę sie:)
|
Brzuszki witają !
Dzięki uprzejmości Thanatosa - pozdrawiam, mogę podziekowac tym wszystkim,którzy pisali o mnie tak miłe rzeczy.
Również maile do mnie bardzo mnie ucieszyły.Wszystkim zaangazowanym w tę nieco krotochwilną aferę dziękuje za słowa poparcia i solidarności. To miłe. Przy okazji wiele powiedziano o sprawach,które dotąd skrywało milczenie. Nie ma wiec tego złego,co by na dobre nie wyszło:) Było moim celem obrażenie Sida i zrobiłem to niepotrzebnie,za co go przepraszam:( Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich użyszkodników. Oczywiscie nie obrażam się i nie uciekam nigdzie i czasem jeszcze moje "złożone poczucie humoru"^_^ moze bulwersować;) Znam tu pare fajnych osób i miło mi,ze że będę mogł z nimi czasem poneologizować8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59. |