Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Brzuszki witają ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/brzuszki-witaja-21273/)

Fantomas 19.05.2003 11:37

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Tez bym se "bronka" w milym towarzystwie "strzelil". Ale, raz ze nie mam pojecia gdzie jest Ilawa, a dwa ze musze jeszcze zrobic grafike do wieczornego wydania wiadomosci (regionalna 3):buu: :buu:
Wsiadasz w autobus do Olsztyna potem przesiadasz się na pociąd do Torunia i wysiadasz w Iławie :) Tam Brzuszki już na Ciebie będą czekać.
Miłego dnia

Fantomas 19.05.2003 11:34

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
Posluchaj Brzuszku jestem Karol a jeżeli myślisz że jestem głuchy to się mylisz slucham dokladnie muzyki od 13 lat poważnej głównej i to po 10 godzin od miesiąca troszkę mniej tak po 2 godziny ale slucham wszystkiego od Buxtehuedego i kompozytorów północnoniemieckich poprzez J.S Bacha Beethovena Humla do wiedeńskiej szkoly dodekafonicznej Webern Schonberg i do sonoryzmu i awangardy 20 wiecznej nie mow że się nie znam bo wiedzę mam taką że by czaszka ci odpadla ale kogo teraz interesuje jaki motyw jest w scherzo h-moll użyty przez Chopina itd to że teraz slucham maydaya to tylko z punktu teoretycznego aby np zauważyć co to w sobie ma i podoba się mi choć nie ma wartości intelektualnej jak np Beethovena kwartety z opusu 132
Karol. Zaliczyłem tzw. "opad kopary"... Czy Ty jesteś muzykologiem (ew. nim zostaniesz)? Ja bardzo lubię tę muzykę ale tylko tak do Bacha i może kawałek późniejszą. Zerknij na mój zielony link. Może na priv przedyskutujemy temat posiadanych zbiorów z muzyką.
Miłego dnia.

Ice 18.05.2003 22:22

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
To w autko i dawaj - na 19.00 -za Kicmajerem przy plaży miejskiej.
tel do mnie 606 852 779:piwo:

Chętnie ale jutro trzeba do pracy :buu: :buu: :buu:

brzuszki 18.05.2003 21:45

Karolu - sorki -jestem pod wrazeniem - pozdrawiam

memorando 18.05.2003 21:34

Cytat:

wow:o
Kamil,zadziwiasz mnie:)

Posluchaj Brzuszku jestem Karol a jeżeli myślisz że jestem głuchy to się mylisz slucham dokladnie muzyki od 13 lat poważnej głównej i to po 10 godzin od miesiąca troszkę mniej tak po 2 godziny ale slucham wszystkiego od Buxtehuedego i kompozytorów północnoniemieckich poprzez J.S Bacha Beethovena Humla do wiedeńskiej szkoly dodekafonicznej Webern Schonberg i do sonoryzmu i awangardy 20 wiecznej nie mow że się nie znam bo wiedzę mam taką że by czaszka ci odpadla ale kogo teraz interesuje jaki motyw jest w scherzo h-moll użyty przez Chopina itd to że teraz slucham maydaya to tylko z punktu teoretycznego aby np zauważyć co to w sobie ma i podoba się mi choć nie ma wartości intelektualnej jak np Beethovena kwartety z opusu 132

brzuszki 18.05.2003 21:07

Cytat:

memorando napisa***322;(a)

muza najważniejsza jest i Bach i Mozart i szostakowicz Part Górecki beethoven .....

wow:o
Kamil,zadziwiasz mnie:)

memorando 17.05.2003 20:29

Cytat:

A gdzie tam znudziła:)
Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny U Rudego -Olsztyn,na szanty-grają nasi znajomi.Pokulamy sie z nimi po egzotycznych krainach pod rzeczoną banderą właśnie,a potem piwko,a potem do domciu,a potem forum,a potem...banan za "złożone poczucie humoru^_^
A fajnie podzielić się z cumlami,jak było coś fajnego - radość którą się dzielisz z bliskimi cieszy wielokrotnie:)

Dzieki wielkie wszystkim Wam,za.... "juz Ty wiesz niebieski za co"

Przy okazji.
Off Topic - ije można pisać o biosach,kosmicznych prędkościach nagrywania i innych-owszem waznych -sprawach.
Nasuwa mi sie analogia do mojej przygody z "Komputer Światem".Pisemko sympatyczne,wielce mi kiedyś pomocne,ale z czasem nie chcę już czytac definicji biosu po raz enty.Czasem jeszcze coś fajnego się znajdzie,ale generalnie kupuję już inne gazetki.A gdzieś w środku wierci poczucie winy-jakbym kogoś zostawił...
Podobnie jest z Forum,ale tylko pozornie,bo -właśnie jest OT!!!
Strona CDRInfo otwiera mi się jako domyślna-patrze co nowego i -na OT.
Forum nauczyło mnie wielu rzeczy "w temacie",ale nie chcę byc profesorem.Za to walor towarzyski Forum w postaci OT jest dla mnie fajny.Nawet gdybym wiedział już o paleniu wszystko i tak bym wpadał,dla znajomych.
Nie ma sensu wymieniac dla których,bo każdy wnosi coś fajnego,coś od siebie.Wyróżnić chciałbym może Lasera,za to jaki jest-kropka.
Gdyby mi został bierny udział w życiu Forum -baniania-ludzie ,krórych tu poznałem nie umarli,a są i inne fora-oczywiście tak jest prościej.
Są też auta,pociągi -do różnych pryncypiów -da sie.
Trochę mnie dziwi,jak strasznie serio czasem sie tu traktujemy.
Ludzie,to w końcu tylko zabawa!a zabawa ma być zabawna.
Palimy płytki,kopiujemy gierki,muze,bo nie chcemy z różnych powodów kupić oryginałów-uproszczenie umowne.
Jesteśmy kupa niesfornych ło-buziaków i fajnie.
Ktos komuś tłumaczy,że trzeba mieć taki,to a taki sprzet,żeby słyszec różnicę miedzy takim,a takim bitrarem.
Kochani sam porządny lampowy wzmaczniacz audio kosztuje kilka razy więcej od porządnego laptopa.
Kupiłem kiedyś pismo Hi-Fi i ...wymiękłem.Metr audiofilskiego kabla kosztuje tyle co domowy pecet.
Dotarło do mnie,że zanim mnie będzię stać na taki sprzęt - słuchałe u znajomych-ehhhhhhhhhhh,zgłuchnę na tyle,ze wystarczy mi radio "Poemat".I gzdie tu bitraty?
Kochaimy sie za to ,że nam sie tu razem coś chce,reszta to iluzja.

:jupi: :jupi: :jupi: ;):jupi: :jupi:

Brzuszku ale przeciez zobacz na sprzęt Mark Levinson to wymiekniesz dopiero tyle co samochód sam wzmacniacz gdybym mial szmal kupilbym sprzęt za minimut 500 kafli muza najważniejsza jest i Bach i Mozart i szostakowicz Part Górecki beethoven Mayday Metallica warunek na dobrym sprzęcie bo na tym co mam to mizerny wolę jeździć do kumpla ma lepszy troszkę.....

-=KoWaLiK=- 17.05.2003 14:47

Cytat:

Tez bym se "bronka" w milym towarzystwie "strzelil". Ale, raz ze nie mam pojecia gdzie jest Ilawa, a dwa ze musze jeszcze zrobic grafike do wieczornego wydania wiadomosci (regionalna 3):buu: :buu:

brzuszki 17.05.2003 13:17

Cytat:

Ice napisa***322;(a)
jA TEZ CHCE !!!!!!!!!!!!!! :buu: :buu: :buu:

Ice 17.05.2003 13:11

Cytat:

Nasuwa mi sie analogia do mojej przygody z "Komputer Światem".Pisemko sympatyczne,wielce mi kiedyś pomocne,ale z czasem nie chcę już czytac definicji biosu po raz enty.Czasem jeszcze coś fajnego się znajdzie,ale generalnie kupuję już inne gazetki.A gdzieś w środku wierci poczucie winy-jakbym kogoś zostawił...

nIE JESTES SAM CZUJE DOKLADNIE TO SAMO !!!

Ice 17.05.2003 13:10

Cytat:

Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny

jA TEZ CHCE !!!!!!!!!!!!!! :buu: :buu: :buu:

brzuszki 17.05.2003 12:57

Cytat:

Largo napisa***322;(a)
Witaj ponownie na pokładzie. Myślałem że znudziła Ci sie bandera czarnego ROGERA.
Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny U Rudego -Olsztyn,na szanty-grają nasi znajomi.Pokulamy sie z nimi po egzotycznych krainach pod rzeczoną banderą właśnie,a potem piwko,a potem do domciu,a potem forum,a potem...banan za "złożone poczucie humoru^_^
A fajnie podzielić się z cumlami,jak było coś fajnego - radość którą się dzielisz z bliskimi cieszy wielokrotnie:)

Dzieki wielkie wszystkim Wam,za.... "juz Ty wiesz niebieski za co"

Przy okazji.
Off Topic - ije można pisać o biosach,kosmicznych prędkościach nagrywania i innych-owszem waznych -sprawach.
Podobnie jest z Forum,ale tylko pozornie,bo -właśnie jest OT!!!
Strona CDRInfo otwiera mi się jako domyślna-patrze co nowego i -na OT.
Forum nauczyło mnie wielu rzeczy "w temacie",ale nie chcę byc profesorem.Za to walor towarzyski Forum w postaci OT jest dla mnie fajny.Nawet gdybym wiedział już o paleniu wszystko i tak bym wpadał,dla znajomych.
Nie ma sensu wymieniac dla których,bo każdy wnosi coś fajnego,coś od siebie.Wyróżnić chciałbym może Lasera,za to jaki jest-kropka.
Gdyby mi został bierny udział w życiu Forum -baniania-ludzie ,krórych tu poznałem nie umarli,a są i inne fora-oczywiście tak jest prościej.
Są też auta,pociągi -do różnych pryncypiów -da sie.
Trochę mnie dziwi,jak strasznie serio czasem sie tu traktujemy.
Ludzie,to w końcu tylko zabawa!a zabawa ma być zabawna.
Palimy płytki,kopiujemy gierki,muze,bo nie chcemy z różnych powodów kupić oryginałów-uproszczenie umowne.
Jesteśmy kupa niesfornych ło-buziaków i fajnie.
Ktos komuś tłumaczy,że trzeba mieć taki,to a taki sprzet,żeby słyszec różnicę miedzy takim,a takim bitrarem.
Kochani sam porządny lampowy wzmaczniacz audio kosztuje kilka razy więcej od porządnego laptopa.
Kupiłem kiedyś pismo Hi-Fi i ...wymiękłem.Metr audiofilskiego kabla kosztuje tyle co domowy pecet.
Dotarło do mnie,że zanim mnie będzię stać na taki sprzęt - słuchałe u znajomych-ehhhhhhhhhhh,zgłuchnę na tyle,ze wystarczy mi radio "Poemat".I gzdie tu bitraty?
Kochaimy sie za to ,że nam sie tu razem coś chce,reszta to iluzja.

:jupi: :jupi: :jupi: ;):jupi: :jupi:

Largo 16.05.2003 22:31

Witaj ponownie na pokładzie. Myślałem że znudziła Ci sie bandera czarnego ROGERA.

kraluk 16.05.2003 17:05

Fajni, ze Brzuszki wrociles!!! :)
Brzuszki Rulezz! ;) :P
Pozdro;)

paput2000 16.05.2003 08:42

Brzuszki - cieszę się że po tym całym zamieszaniu nie rzuciłeś tego w cholerę.

Laser 16.05.2003 08:17

Witam !

Dla mnie brzuszki[ek] - był jest i bedzie wiec .... ;)

para 16.05.2003 07:30

Witam ponownie. Dobrze, że jesteś.

murt 15.05.2003 23:07

Witam ponownie Brzuszki :jupi: :uscisk:
Ciesze sie, ze jestescie znowu z nami :)

oldgringo 15.05.2003 22:33

No to jesteśmy w komplecie.
I bardzo dobrze.:jupi:

Zetoxa 15.05.2003 22:29

dzięki ThanatoS, brzuszki ruuuleeez, kamień spadł mi z serca prosto na stopę, więc parę dni pokuśtykam 8) :) :cool:

bgn 15.05.2003 22:22

słowo się rzekło

:'( dwa tygodnie złego słowa na modów z mojej strony nie wympsknie się spod klawiszy, nawet do Bartka, za którym już się stęskniłem
Witam cie Jahu ponownie i Justyne też ( będę tym razem szybszy od Zetoxy:D ).

grzeniu 15.05.2003 21:41

Fajnie ze nadal jestes - jestescie (pozdro dla Justyny :) ).
Coz, powiedzialem sobie ze nie bede wiecej zabieral glosu w podobnych pyskowkach. Ostatecznie nie zdazylem sie dopisac z poparciem do topicu z "przemysleniami" bo juz wisiala klodka. A Twoje zlozone poczucie humoru... hehe nie martw sie, wiekszosc wielkich tego swiata nie byla rozumiana ;p || Tak nawiasem juz mowiac to twoj bananek od Thanatosa byl czasowy czy trwaly, bo wlasciwie to nie wiem jakie ich rodzaje maja w zanadrzu nasi modowie?

PS Troche tu mialem napisane odnosnie ostatnich wydarzen na forum, ale ostatecznie zdecydowalem sie to wyciac zeby nie dac pretekstu do kolejnych uniesien, a bylo tam troche i na userow i na moderatorow wiec z pewnoscia nie pozostaloby bez odpowiedzi. :peace: :peace: :peace:

memorando 15.05.2003 21:19

Re: Brzuszki witają !

Cytat:

Dzięki uprzejmości Thanatosa - pozdrawiam, mogę podziekowac tym wszystkim,którzy pisali o mnie tak miłe rzeczy.
Również maile do mnie bardzo mnie ucieszyły.Wszystkim zaangazowanym w tę nieco krotochwilną aferę dziękuje za słowa poparcia i solidarności.
To miłe.
Przy okazji wiele powiedziano o sprawach,które dotąd skrywało milczenie.
Nie ma wiec tego złego,co by na dobre nie wyszło:)
Było moim celem obrażenie Sida i zrobiłem to niepotrzebnie,za co go przepraszam:(
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich użyszkodników.
Oczywiscie nie obrażam się i nie uciekam nigdzie i czasem jeszcze moje "złożone poczucie humoru"^_^ moze bulwersować;)
Znam tu pare fajnych osób i miło mi,ze że będę mogł z nimi czasem poneologizować8)

Brzuszki wyslalyście mi to? bo ja się pogubilem co tutaj jest prawdą co chęcią zabawienia się cudzym kosztem przepraszam was nic nie nie mam zlego do was ale nie wiem czy wyslalyście napiszcie na email memorando@wp.pl
dziękuję wam cmooooki

cana 15.05.2003 20:53

a ja nie bedę się z Brzuszkami witał
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
bo sie z nimi nie żegnałem :)
miło znajomgo awatarka znów zobaczyć

-=KoWaLiK=- 15.05.2003 20:44

Milo Cie "widziec" brzuszki :glaszcze: :jupi: :jupi:

jacoob 15.05.2003 20:40

Ja i moja lepsza polowa bardzo się cieszymy z twojego powrotu :jupi: :jupi: :jupi:

mati1700 15.05.2003 20:39

FAjnie Brzuszki :D:D:D Cieszęsięz powrotu ;)

esem 15.05.2003 20:25

Hey,
witamy NOWEGO! 8)

Sprezyn 15.05.2003 20:16

ja rowniez bardzo sie ciesze, ze Brzuszki
wrocily. Ciezko mi bylo ze swiadomoscia,
ze przy okazji nazwijmy to: mojej sprawy
forum zostalo zubozone o uzytkownika
zupelnie z tym nie zwiazanego
Witam ponownie!:jupi:

Sorty 15.05.2003 20:14

Witka dobrze że wreszcie sie pojawiłeś. A poczucie humoru jest jak pupa, każdy ma swoje....

sayan 15.05.2003 20:12

Re: Brzuszki witają !

Cytat:

Dzięki uprzejmości Thanatosa - pozdrawiam, mogę podziekowac tym wszystkim,którzy pisali o mnie tak miłe rzeczy.
Również maile do mnie bardzo mnie ucieszyły.Wszystkim zaangazowanym w tę nieco krotochwilną aferę dziękuje za słowa poparcia i solidarności.
To miłe.
Było moim celem obrażenie Sida i zrobiłem to niepotrzebnie,za co go przepraszam:(
Oczywiscie nie obrażam się i nie uciekam nigdzie i czasem jeszcze moje "złożone poczucie humoru"^_^ moze bulwersować;)
Znam tu pare fajnych osób i miło mi,ze że będę mogł z nimi czasem poneologizować8)

własnie pisałem w TOPICU PAJI (przemyslenia cdrinfo) o tym ze masz "złożone poczucie humoru" ! i za to Cie bardzo Cenie !!!!

Peace !!

tomgoo 15.05.2003 20:10

Fajnie brzuszki że wróciłes cieszę sie:)

brzuszki 15.05.2003 20:06

Brzuszki witają !

To miłe.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59.