![]() |
@Patrix zobaczymy co zdzialasz.
Pozdro;) |
Patrix wkracza do akcji ||
|
he he i znowu jestem mistrzem w tetrisa :) :) :)
co do pobicia tego wyniku to chyba slabe sa szanse bo juz sie klocki koncza :P |
No i moge isc spac :D
|
DZIALLLLLLLLLLLA JESTTTTTTTTTTT dzieki, juz bije rekordy :D
|
Sprawdzales przed chwila?
|
mi nie wgrywa sie :(
|
Wezcie sie za Space Invaders. Bo nie mam co pobijac.
|
Cytat:
|
Gry multiplayer - są dużo, dużo trudniejsze jeżeli chodzi o implementacje - ale ponoć w vB PorArcade 2.0 ma być już to zaimplementowane.
|
a tedy forum zdechnie na amen :)
ostatnio zajzalem na who is online - a tam 'playing'.. 'playing'... w sumie fajna rzecz :) ps. jest jakas szansa na gry multpilayer? |
Widze ze wszystkim zabawa sie podoba :) W takiej sytuacji jeszcze dziś wieczorem postaram się przetłumaczyć cały interfejs - a jutro się to podlinkuje do forum.
|
Cytat:
teraz biore sie za pacmana |
Cytat:
majonez - jak ty zes wytrzymal ukladanie cegielek przez 1,5h na 10 levelu - oprozniles cysterne red bula przed gra czy co ;p |
Witam !
To juz wiem czemu tak zmalał ruch na forum - wszyscy giercuja :) PS: Nic tylko czekac jak SoBal jakies Tips'n tricks wypusci do tych gierek :) |
Hmm, Majonez oczywiscie nie hackowal bazy cdrinfo. Ja przeciez to robilem.
A powaznie da sie tyle uzyskac a nawet wiecej. |
Majonez przyznaj sie, ze zhackowales baze na cdrinfo, a nie rob wszystkich w balona ;P :D:D:D
|
bez zadnej sciemy
gralem ponad 1,5 godziny na 10 levelu jak jest do skasowania 999 lini to zakonczylem zabawe na niecalych 200 a i tak to nie jest najlepszy wynik na innym forum koles mial ponad 1,8 mln :D moja meczarnie moze potwierdzic pewna osoba w razie czego hehehe |
Cytat:
gratuluje wyniku calkiem wypasiony... mnie to poprostu trudno uwierzayc... szczerze przyznam ze az 10 razy wiecej... no ale w sumie moze i tak byc... ;p |
Cytat:
|
Cytat:
majoneza nie da sie pokonac dzisiaj tetris - jutro pacman |
jak by to powiedziec...
kazdy ma inny gust... :P hehehehehehehehe :D :D :D :D (oczywiscie ja jestem normalny... :P ) hehe |
zoofile? to jeszcze gorzej :D
to juz zboczenie a nie erotyka :D :D :D |
bartez nazywasz to erotyka? tam byly zaby, walenie, slonie i orki... forumowicze jakos chyba mieli ciezki okres bo pociagaly ich obiekty wazace ponad 100 kilo :) najlepiej stadami...
inna sprawa ze jakby zrobic przesiew to pare ladnych zdjec by sie znalazlo... kilka naprawde ladnych zdjec :) |
Cytat:
|
Cytat:
erotyka sie zaczynala robic w fotkach na CDRinfo na wesolo.. |
Cytat:
ale sie usmialem :) hehe ciekawy pomysl || hehe |
Cytat:
|
Jestem za nowym działem: ROZRYWKA 8)
|
No Panowie (i Panie?), co tak slabo w tego Pacmana? :D
Niech tylko znajde troche czasu to jeszcze wyzej podniose poprzeczke :)Ale poki co spie 3-4h dziennie wiec macie szanse mnie pobic ;) |
Kto sie osmielil pobic moj (juz jedyny :() rekord?
Troszke pracy i poprzeczka na 300pkt :P I kto teraz bedzie taki madry, co?? :D |
no i przebilem majoneza z tetrisie :):jupi: :jupi: :jupi: :jezyk:
|
Niestety, nie mam formy w PacMana :D, poddaje sie (sproboje kiedy indziej).
Cos mi te invadersy sie nie wyswietlaja, mam biale tlo i jak nacinse prawym to pisze cos w rodzaju "movie not loaded" ? A w tetrisy nie wymiatam, w snake'a tez jakos nie idzie :D |
szkoda ze pacman to nie q3... nie byloby klotni :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Current Champion of: Breakout, Hexxagon :)
Jeszcze ten Pacman by sie przydal :D |
ja tam zaraz zabiore sie za tetrisa takze zobaczymy kto bedzie lepszy ;)
|
Cytat:
A w inne probowalem, ale cos mi nie idzie :D btw nie dzialaja mi tetris oraz invaders :/ |
Cytat:
joke :D |
Cytat:
|
Kto smial pobic moj rekord w Hexxagon ? (( :boks: :P
|
Tu jest maly zestaw gierek http://www.vbulletin.org/forum/showt...threadid=47198
|
Moze jakis Pinball?
Moze taki jak byl na Pegazusie? |
Powracam w łaski... :D
...3 rekordy :) |
aaaaaaaaaaaaa..... :)
nie ma to jak odpoczynek przy tetrisie po takich hitach jak GTA: VC ;) GRY MUSZA ZOSTAC /glosowalem na wariant 3/ :cisza: |
Pacman rulez :)
|
nie no zabralem sie za tetrisa zdobylem iles tam punktow i mi blad wyskoczyl... (( :klnie: :klnie: :boks: :boks:
|
sobal mógłbyś zrobić coś z tą muzyką która przeszkadza. nie lepiej korzystac z winampa i samemu dobrać muzykę. a nie ma możliwości wyłączenia jej nie licząc wylączania głośników
|
Ilość załączników: 1
Nie no, teraz to juz przesada... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
I rekord nie zapisany :( :( :( |
Ilość załączników: 1
Ja to mam pecha...
...bije rekord, i akurat net musi mi pasc...arghrrrr! :( :'( |
;( a mi wogole nie zapisuje rekordow, tylko po kazdej grze mam jakis marny komunikat (vbProArcade Error: Invalid game name specified (todo: put something pretty here later)) i kicha...;(
|
Cytat:
|
Pozwolilem, zebyscie pobili moje rekordy?? :) :D
|
w Space Invaders nie mogę zagrać - nie działa
tylko biały ekran jest |
i znowu taki sam komunikat
|
Dostałem taki komunikat bezpośrednio po game over i nie wpisało mi wyniku do scoreboard:
Forum CDRinfo.pl > Arcade > Snake Security Error Forum CDRinfo.pl Arcade Security Error A data mismatch has been discovered between the game and the arcade, normally as the result of a cheating attempt. This attempt has been logged, and the score invalidated. If you feel that you are receiving this message in error, please contact the system administrator. [vbProArcade v1.0 Beta 2 by futureal for Shadows of Namek] |
hehe wiedzialem ze bedem Number ONE przynajmniej przez chwile oczywiscie chodzi o Tetrisa - to wielka gra :P hehe :jupi: :jupi: :jupi: 8) ;p
|
motyw z grami to wypasik :)
a z mulitiplayerem to by byla masakra choc wydaje mi sie ze to by byla mala przesada... i nie wiem czy wogule komus by sie to chcialo robic i czy to by sie oplacalo... bo zamiast pisac na forum to by ludziki grali... fajnie (ale to by bylo bez sesnu)... idem pobic rekord w tetrisa :) moze sie uda hehe raz juz zagralem fajnie inny niz normalne podoba mi sie dlatego jeszcze bardziej :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
A nie dalo by rady zalatwic czegos multiplayer? :) ||
|
pogralem chwile... i ktos jeszcze bedzie pisal posty? ??? dobrze ze domyslnie norton blokuj te gierki bo inaczej bym wsiakl :) a tak musze pewien wysilek wlozyc w mozliwosc gry...
podoba mi - i radze aby gier bylo nie wiecej niz 10-15... nalezy je jakos madrze wybrac... obfitosc moze zniechecac |
Hmm, zawsze to mozna popatrzec na prawidlowe odpowiedzi, ale o tym cicho :D :D ||
|
nie bede mogl bawic sie quizami :)
inna sprawa ze chyba umialbym oszukiwac :D:D:D:D:D:D |
Sid co sie stalo?
|
.....uck... :(
|
I pamietajmy ze caly Team nie moze brac udzialu w quizach.
|
Cytat:
|
jezeli nie spowoduje to obciazenia serwera i spowolnienia lacza to moze zostac - byleby ktokolwiek teraz na forum pisal :P bo mam wrazenie ze czesc nowych userow nigdy nic nie napisze na forum - no chyba zeby sie pochwalic wynikiem
ale generalnie ok moze zostac te quizy tez - tylko moze je podmontowac z jakimis nagrodami - drobne nagrody - ale quizy nie proste - takie zeby pomeczyc sie |
Mi sie podoba...
Tak dalej SoBaL!!! |
e tam nie ma grafiki ut2003 - wywalic to badziewie ;) (joke)
fajna sprawa, zostawcie to moze ktos sobie pogra (choc ja osobiscie wole gry na mojej noki 3210 :P) |
Witam !
zostac ma bo ja tak mówie :)|| ;) :3msie: |
w unreala?... grac gramy... ale z wygrywaniem jest niejaki klopot
a saper to pewnie w tej kolekcji jest |
a ja bym jeszcze sugerował co by do tych gier dołączyc sapera :zeby:
|
a w Unreala czasem nie gracie?
|
zostawic :) szkoda ze nie ma q3... :D:D:D
Majo? prawda? :D:D:D |
Malo powiedziane, Dzial rozrywka bedzie lepiej widziany niz tylko przyklejony temat.
|
Zostawiamy :)
Ciekawe urozmaicenie po ciezkim dniu :) Jestem za :) |
Rozrywka... Wasze opinie.
Mimo iż informacja o pewnym hacku pjawiła się już w innym wątku to z racji małego nim zainteresowania postanowiłem otworzyć nowy.
Jak już pisałem - znalazłem ciekawe uzupełnienie dla naszego Forum, no i oczywiście celem testów zainstalowałem. Efekty widać pod tym adresem: http://forum.cdrinfo.pl/proarcade.php Pytanie brzmi następująco - co robimy z nowym hackiem? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:55. |