![]() |
ja polecam I, robot - jeden z najlepszych filmow jakie ogladalem....
iniemamocni - tysh niczego sobie :) rzeka tajemnic - swietna ekranizacja alien vs predator - spox ale zero fabuly :( koncowka jest :spoko: :D mean girls - ciekawy romatic - mozna we dwojke obejrzec 50 pierwszych randek - jw ale chyba lepszy jakbym jeszcze cos obejrzal to dam znac :D |
Formuła - komedia ? - dziwne poczucie humoru :-p ...ostatnią dobrą komedią jaką widziałem był Eurotip i jeszcze Napoleon Dynamite , a ogolnie z fajniejszych to Oldboy , AVP , Resident Evil 2 ;-)
|
Ghost in the shell :P
a z aktorskich: "Hackers 2: Takedown"(Hakerzy 2 - na faktach autentycznych) i "Codename Swordfish" (Kod Dostepu) Z komedi to "51'st State" (Formula) |
a ja The Punisher (2004) Msciciel - no taki SpiderMen dla doroslych
POzdrawiam a teraz dopalam Yamade6600 i ide ogladac Wzgórze Nadziei |
dokladnie masz racje :)
kazdy lubi co innego :piwo: |
Cytat:
ale na temat gustu się nie dyskutuje ;) |
wlasnie obejzalem film - pojutrze
jak dla mnie :spoko: :) |
Cytat:
Robisz sobie jaja czy taki film jest? Tytul brzmi zabawnie :D |
hmm ostatnio ogladalem Shrek2 i Ja,Robot ;)
|
2 dni temu oglądałem Kill Billa 2
Ciekawe filmy to: Pasja Teksańska masakra piłą mechaniczną|| American Psycho Old Boy The Ring Predator Aliensy 1,2 Szeregowiec Ryan Kompania Braci Rejs:cool: |
A oglądaliście "Jak smok smoka w dupe cmoka" ??? :)
|
"Pogoda Na Jutro" bardzo fajny film polecam !
|
Dekalog kieślowskiego
|
Cytat:
szanuje gusta ( jak wiadomo sa gusta i gusciki) POzdrawiam i polecam Życie, którego nie było (The Forgotten) :spoko: |
to prawda - white chicks zabija :haha:
Z ostatnio oglądanych - Oldboy warty uwagi. |
obejrzyjcie sobie komedię white chick z braćmi Wayans.
bombowa sprawa. aha, jesli ktoś nie widział, to koniecznie niech obejrzy też hot chick z r. schneider'em. w nocy nie mogłem spać, bo mnie brzuch bolał ze śmiechu - eurotip i inne komedie chowają się przy niej. |
Ostatnio oglądałem: Aniołowie apokalipsy
A z filmow ktore mi sie podobaja to: -Equilibrium -Matrix [tylko czesc 1] -Requiem for a dream -Pulp fiction -Ghost Dog -The Crow -Tears of the Sun -Phone Booth |
Mi sie podobaly:
Nigdy w życiu Wszystkie Matrixy Terminator 3 Rise of Machine Chłopaki na Ibizie Chłopaczki z sąsiedztwa |
a ja dorzuce "I Inside" - nieźle zakręcony filmek zresztą tak jak "Butterfly Effect"
http://www.filmweb.pl/Film?id=143805 http://efekt.motyla.filmweb.pl/ gorąco polecam |
Cytat:
film udany - ciekawa fabula - ten "gostek" bardzo fajnie zagral ta role - i jako, ze nie lubie przewaznie czarnych charakterow, tak tego BARDZO polubilem :) pozdro ;) |
Cytat:
...hmm, w Taking Lives jedyne co moim zdaniem bylo dobre to ten kawalek gdzie Angelina Jolie sie no... zgrzyt zgrzyt... z tym gostkiem. a tak to film raczej malo ciekawy... |
- Za szybcy, za wściekli
- Matrix - Martix Reaktywacja - Matrix Rewolucje - Aliens vs Predator - Pojutrze - Van Helsing - Shrek - Gdzie jest Nemo - Potwory i spółka - Mój brat niedźwiedź - Epoka Lodowcowa |
Ale znowu ruszyło
|
a nikt o Pasi nie mowi ?
moim zdaniem tez porzadny film |
no to kto jeszcze nie ogladal niech ogladnie warte poswiecenia czasu i wysilenia wzroku
Mindhunters The Cooler In enemy hands Godsend i ten jest dos ciekawy jak dla mnie Deathwatch |
Ogladalem wiekszosc filmow wymienionych przez was i rzeczywiscie filmy dobre.
Dodalbym jeszzce Zakladnik(Collateral) z Tom Cruise. Komedia Eurotrip niezla, szczegolnie piosenka Scotty Doesn't Know :) Jedna z lepszych jaka ostatnio ogladalem.Nawet pojawil sie tam Vinnie Jones byly pilkarz slynacy z bardzo brutalnej gry na angielskich boiskach. |
a to jeszcze dorzucimy
Taking Lives - Zlodziej Zycia |
28 dni później
|
Ja z ostatnich filmów to mogę polecić:
|
nigdy nie zapomnę filmu lśnienie.
prawdziwy majstersztyk i fenomenalna rola j. nicholsona. teraz oglądam serial martwa strefa - świetna sprawa. polecam każdemu. |
Denzel Washington jako Man on Fire (Człowiek w ogniu)
POlecam |
"Poolhall Junkies" to super film, z podobnej seri jest rowniez film "Rounders". Oprocz tego... Chasing Amy, Lost in Translation, GoodWill Hunting...
|
Johny Mnemonic i Blade Runner (Łowca Androidów) - najlepsze filmy na świecie (Johny ma trochę zrąbaną końcówkę, ale poza tym miodzio)
|
Hydrozagadka - stary, nawet bardzo, ale dopiero niedawno go ogladalem :)
Las Vegas Parano - niesamowici Johnny Deep i Benicio del Toro Butterfly Effect |
"Eurotrip" - very, very good :)
jak to się mówi w stylu american pie :) |
Z ostatnich filmów to " The Butterfly Effect " film bardzo fajny.
|
Dla przypomnienia, jak by ktoś zapomniał że był taki temat :)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35574 |
Z nowszych filmów to The Butterfly Effect - Efekt Motyla
|
Cytat:
|
"Poranek kojota" uważam za dobry filmik rodzimej produkcji.Hmm,w sumie to kwestia gustu i upodobania.;)
|
moj spis genialnych filmow: Matrix, Casablanca, Equilibruim, Immortel...
jest ich wiecej, duzo wiecej, ale te tytuly, szczegolnie dwa pierwsze... :D a Zona uwielbia Gladiator'a... || |
.. mówcie co chcecie, dla mnie genialny jest Buster Keaton, a szczególnie "Generał", nikt tak nie potrafi rozśmieszyć z kamienną twarzą jak on.
|
Cytat:
Napewno nikt nie bedzie dorabial wczesniejszych wersji - niestety... najwyzej beda ciagnac dalej to co jest - "bog cesarz" itd. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Donnie Darko
|
Cytat:
slyszalem, ze kiedys w obiegu byla wersja 3godzinna jego filmu... ale byla za dluga na kino wiec ja pocieli... Druga czesc tez miala powstac, ale "jedynka" byla finansowa klapa i nikt nei chcial wyprodukowac :) co za swiat - tylko kasa i kasa, a gdzie sztuka :) |
Cytat:
|
Cytat:
ciekawsze wg mnei sa Dzieci Diuny (druga czesc tej "komedi" ;) ) |
Jak dla mnie najlepszym filmem jest
"Odyseja kosmiczna 2001" (mam org.DVD, dałem kiedyś chyba stówę, ale jak by był za 5000 to bym uskładał) A ostatnio zachwycił mnie , choć nie nowy K-Pax , oglądnąłem już ze 4 razy i nie mam dosyć. |
Cytat:
|
Cytat:
To jest cos! jestem wielkim fanem tego filmu (wersji Lyncha) i powiesci oczywiscie tez |
no niewiem ale trzeba bedzie ich odkurzyc :D
panowie Duna to bylo cos :D |
Ja lubie filmy Tarantino, natomiast z czystej chwytajacej z serce komercji upatrzylem sobie Armageddon - goraco polecam!
|
no ja tez :(
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
wiekszosci to juz daaaawno nie widzialem |
Cytat:
|
Ja ostatnio ogladałem The Girl Next Door (Dziewczyna z sąsiedztwa) z piękną Elisha Cuthbert. Film jest genialny!! Polecam każdemu. Zobaczcie sami a zakochacie sie w głownej bohaterce !!
|
polowa ludzi bioracych udzial w tej dyskusji juz nie zyje...
zobacz date... |
Wszszystkie czesci matrixa
|
matrix 2 - ojojoj... zawiodlem sie poteznie... nie udalo im sie ukryc niedorzecznosci, uniknac patosu i 'amerykanizmu' a sceny walk sa tylko troche lepsze niz w jedynce...
jesli matrix 3 bedzie erotykiem to sie nie zdziwie :D [kino femina mialo polewke z tego tekstu :)] |
hmmmm... a moze Gladiator :)
i ewentualnie Starship Troopers (ksiazka lepsza) no i oczywiscie Matrix (na razie jedynka bo dwojki nie ogladalem) |
25 godzina, The Transporter (Kurier), Sniper2 - tez dobre filmy :)
|
Ciężko jest napisac który film jest najlepszy bo jest masa dobrych filmów i masa złych filmów a to jest moja klasyka :
Cytat:
|
a może by tak założyć topic jakich filmów unikać. co uważamy za kaszan. ja proponuje haker'a o którym powyżej była mowa, just married jak coś obejrze wi bede niezadowolony dopisze
zas w kwesti moich ulubiencow to dług, straight story, kiedyś bardzo dawno temu młode wilki |
sorry za te małe nie dociągnięcia w poście!!!
pisałem go dość późno i byłem troche zmęczony dlatego napisałem tak a nie inaczej,generalnie chodziło mi o ostatnio oglądane filmy lecz klasyka też mile widziana.Pozdówka dla wszystkich którzy się zainteresowali tym tematem.;) :chytry: aha mam też filmik equilibrium ale jeszcze nie oglądałem więc chyba dzisiaj się skuszę.:jezyk:
|
equilibrium... zeznia... no i ten ubiorek Kleryka :) ps. widzialem ten film a wlasciwie tlumaczenia z tekstami w stylu 'matrix wysiada', 'o kur...' [scena gdzie zabija 5 ochroniarzy katana], i 'o ja pier...' [scena gdzie odcina ostatniemu z nich twarz :)]...
filmik dobry na radosny poranek D |
Ostatnio widziałem Equilibrium - naprawdę dobra rozwałka.
No i bardzo podobał mi się Solaris z 2002 r. |
Ostatnio podobał mi sie Dzień próby. Helikopter w ogniu też był dobry. Jakiś czas temu Ronin.
Pozdr |
Leon Zawodowiec, ale trzeba obejrzeć nieocenzurowaną wersję. Dla mnie ten film jest genialny.
|
Ostatnio oglądałem kilka dobrych filmów, :
Old man in new cars(polecam) Włoski dla początkujących(bardzo polecam) Truposz Magnolia Generalnie jeśli ktoś lubi takie undergroundowe kino to zapraszam na priv, mozemy sie powymieniac;) BTW - Requiem for a dream - klasyka, superkino! |
Seksmisja :jupi: ^_^
|
Ostatnio bardzo mi się spodobał Skazani na Shawkshank
|
"Szeregowiec Ryan"
"Młode Wilki" to narazie tyle, jak cos mi sie przypomni to zedytuje :) |
Ja ostatnio ogladalem Final Destination 2 , Equilibrium i X-Mana 2. Poleca wszystkie 3 bo to naprawde dobre kino. Najlepszy oczywiscie X-Man 2 :)
|
Cytat:
tak, teraz niedawno miałem dopiero okazje obejrzeć ten film !! Bardzo polecam !!! Wrażenie jest bardzo dobre, odrazu po obejrzeniu wziełem sie za szukanie SoundTracku bo muzyka naprawde dobra. A ostatnio to oglądałem chyba "Jak stracic chłopaka w 10 dni" - i tego NIE polecam !! Taki chłam .. że po 1,5h nie było mi szkoda w kinie wyjść do kibelka (czego nigdy nie robie, bo szkoda filmu), a ostatnie 30min to czekałem juz na koniec.... |
Matrix Reaktywacja..... zabijaaaaaaaaaaa..... ale w kinie.... nie na kompie....
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja ostatnio ogladalem niepolski film Requiem for a dream (dla nieanglojezycznych: Requiem dla snu) bardzo ciekawy film - polecam |
aha zeby nie bylo ze zbaczam z tematu, Ostatnio ogladalem polski film Hacker, dokladnie jakies 10 minut temu go obejrzalem.
|
Cytat:
(hmm, to powinno cie usatyfakjonowac :D ) |
Cytat:
Misiek tez rulez :) zwlaszcza na zjazdach ekipy ;p |
e tam, Misiek rulez :)
|
Re: Mała ankieta na ostatnio oglądany film???
Cytat:
a dyskusja o najlepszych filmach juz byla a tak wogole Lynch rulez :-) |
Mała ankieta na ostatnio oglądany film???
Mam taki pomysł aby wszyscy na forum wypowiedzieli się na temat filmu, który uważaja za najlepszy jaki dotąd widzieli w życiu.Czekam na wypowiedzi.Pozdrówka:cool:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |