![]() |
...::: Eurowizja - TaTu vs Ich3 :::...
Witam !
A jednak stało sie na EW bedzie nasz kraj reprezentował znany i lubiany przez niektórych zespół ICH3 .... ehhhh Jak przeczytalem ze stanie w szrankach z TaTu itp to ciekawe jaki bedzie dinał tej imprezy .... Jedno jest pewne tegorocznej Eurowizji nie obejrze ..... Pozdrawiam;) |
Ich Troje na Eurowizje to pomyłka, pisałem już wczesniej, że powinno jechać Blue Cafe z piosenką "You maybe in love", a nie Ich Troje z jakąś smutną piosenką, której przekaz dla mnie jest lekko śmieszny.
|
Nie wiem co niektórzy powiedzą, ale ja mimo wszystko lubię Tatu. Ich troje pozostawię bez komentarza :).
|
Ale pamietacie występ Edytki Górniak na Eurowizji???? Jej tesh nikt nie lubił a jednak zdobyła drugie miejsce. Moim zdaniem Ich troje na Eurowizję to wielka pomyłka, ale cóz to nasze smutne społeczeństwo wybrało swojego faworyta.
|
eurowizja i ich3 sa siebie warci :D
inna sprawa ze na tle niektorych wypryskow artystycznych to ich3 moze chodzic z dumnie podniesiona glowa... co jest jeszcze gorsze |
Cytat:
|
ponoć na giełdzie dziennikarskiej w Rydze, ich3 stoją wysoko 2-3 miejsce :o , ale by były jaja gdyby wygrali :o
|
Hmm według mnie mają nikłe szanse. Powinni uplasować się na 5-6 miejscu. A tak wogóle ICH3 nie zasługują na wyjazd na finały...
Tatu pewnie wygrają a potem pojadą na slub :D |
Ich 3 to jest porazka stulecia. Takie moje zdanie, mdli mnie jak slysze Wisniewski. Zamiast tego syfskiego zespolu powinni jechac albo Blue Cafe albo Varius Manx. Na tym festwalu reprezentanci Polski maja duze szanse na ostatnie miejsce:)
|
wspolczuje telewidza ze beda musieli znosic widoc Wiesniackiego, a to ze beda walczyc z Tatu swiadczy tylko o "poziomie" ""imprezy"" - :D :D (jednak nie ma to jak nasze Opole - tego to nawet euroszajsowizja nieprzebije...) :D
|
ja tam do ICH3 nic nie mam ale ich nie slucham...
nie wiem co wy macie do wisniewskiego, to ze jest taki kontrowersyjny to jego styl, tak jak inni ma cos swojego. Jest niby taki glupkowaty, ale z tego co czasem migne w telewizji na JJJ to on tam wychodzi na naprawde madrego faceta, potrafi sie wypowiedzec madrze, na temat. a eurowizji jak co roku nie bede ogladal :) |
Denerwują mnie takie komentarze besztające ich3 :idea: .Mnie osobiście też nie podoba sie ich muzyka powiem wiecej jest bardzo zla .Ale jak czytam komentarze ze na eurowizje powinno pojechac niebieskie caffe albo variaci na maxa to mnie w dupie sciska :o Musiscie zrozumiec ze ICH3 wygralo konkurs i to ono pojedzie na eurowizje :cisza: Nasze gwiazdy sa gowno warte co pokazal piasek szczesniak lipnicka i inne pierdy polskiego showbiznesu ??? Powiem wam GOWNO DUZE GOWNO :cisza: Powiem Wam jeszcze jedno ICH3 maja szanse zajac wysokie miejsce na pewno nie wygraja ale wydaje mi sie ze beda dosc wysoko .Dlaczego ?? Ano dlatego ze tandeta sie dobrze sprzedaje .Pamietam ze kiedys wygral ten konkurs tranzwestyta :blee: Wiec co chcecie od ICH3 ?? Mozna ich nie lubic ale nie mowcie ze to jakas porazka czy idioci 8) Powiem wiecej oni sa najbardziej elokwentni z wszystkich tych naszych gwiazd .Sam osobiscie cenie Wisniewskiego jest przykadem ze z niczego mozna zrobic cos , gosciu nie ma kompletnie glosu ale glupi narod kupuje jego plyty i to mi sie podoba gosciu umie wykorzystac okazje :czytaj: .A nasze inne gwiazdeczki ; zeby utrzymac popularnosc pokazuja gole dupy w playboyu albo w innym maximie .Wiec jeszcze raz postuluje do was o zastanowienie sie nad tym co piszecie .Wisniewski to taki sam czlowiek jak my ( no moze "troszke" inny 8) ) i trzeba go szanowac bo nie dal sie jeszcze tak do konca zgnoic jak te nasze modelki z playboya :jezyk:
Zgadzam sie takze ze slowami mallowexa Wisniewski to bardzo madry czlowiek ktory umie wykorzystac glupote ludu polskiego Pozdrawiam :jupi: |
Mam dosc podobne zdanie. Nie przepadam za Ich Troje, ale jest to po prostu neutralny stosunek. Nie robie tak, jak wiekszosc ich przeciwnikow i nie zaczynam od razu bluzgac na nich, tylko dlatego, ze nie lubie ich muzyki. A jesli chodzi o Eurowizje, to ciesze sie, ze wygrali akurat oni. Pozostale piosenki nie reprezentowaly moim zdaniem kompletnie nic, a ta piosenka jest na czasie, latwo wpada w ucho i ma, moim zdaniem, naprawde duze szanse na zajecie wysokiego miejsca, a moze nawet na wygrana.
|
tatu to porazka
|
eurowizja to konkurs dla chcacych spiewac. zupelnie nie rozumiem o co tam chodzi :blee: . tam nie wygrywa najlepszy tylko ten, ktory dostanie najwiecej glosow. dlatego jak dla mnie to cos mogloby odejsc w niebyt. i jeszcze ten przekroj gatunkowy...
|
Eurowizja to kaszana z popeliniarską zawartością
|
takie podawali notowania w TV (notowania u bukmacherów ?:)?)
1.Turcja .... 6.Polska .... Ostatnie - Cypr |
Cytat:
|
Mnie w eurowizji najbardziej śmieszy to jak słysze że jakiś artysta lub zespół kilka lat wcześniej reprezentował inny kraj. Przecież tam chyba chodzi o to aby dany kraj pokazał na co stać jego artystów a nie o to żeby inni pracowali na jego konto. Wogóle eurowizja schodzi na psy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie wyniki ukartowane i Rus wygra :) |
a widzieliscie w jakiej kurteczce ma wystąpić PAN WIŚNIEWSKI !!! (o ile to ta którą Sierocki miał w telexpresie)
|
Cytat:
|
AUSTRIA JEST NAJLEPSZA !!!!!!!! ;)
Kto widział to wie o co chodzi.. !!!!! chyba jednak pójde spac :) |
Cytat:
|
jestesmy po, niestety nie bylo pieknej kórtki z orłem białym :(
hmm ..czekam na wyniki (czy ja naprade niemam nic ciekawszego do roboty niż oglądanie beznadziejnej eurowizji ???) |
Cytat:
|
rany ludzie, powiedzcie mi, dlaczego Turcja co chwila dostaje punkty??? Dla mnie to byla najgorsza piosenka tego wieczoru...
|
i wygrala Turcja (no comment)
Polska....hmm...7 miejsce to chyba nie najgorzej no ale moglo byc lepiej Rosja- ciesze sie ze nie wygrala po tym co tatu powiedzialo na konferencji prasowej Anglia - 0 glosow (no comment) |
Heh Turcja wygrala, Polska 7.
Eurowizja co to wogole qr*wa jest??? ^_^ |
Fakt, Turcja wygrala - i niech mi ktos prosze powie, dlaczego??? Mimo najszczerszych checi nie udalo mi sie znalezc w tej piosence nic, co mogloby uzasadniac taki nad nia zachwyt. No ale niech bedzie, ze gusta sa rozne.
Ich Troche natomiast wypadlo wedlug mnie calkiem niezle, wlasciwie to bardzo dobrze. Szkoda tylko, ze nie wykorzystali mozliwosci tej rewelacyjnej scenografii. To zdecydowanie mogloby zwiekszyc ich szanse, szkoda. I jeszcze pytanie - wie ktos moze, jak sie nazywali wykonawcy belgijscy (drugie miejsce), moze jeszcze tytul piosenki? Podobala mi sie ona, bo ogolnie lubie tego typu muzyka, i chcialbym posluchac ich innych piosenek, wykonanych juz w pelnym skladzie (17 osob). |
Ja tam sie ciesze ze Polska zajela 7 miejsce ... nie wazne ze nie lubie Ich 3 ale to nasz reprezentant i powinnismy sie cieszyc z ich sukcesu
|
no, przynajmniej tym razem sie wyslalo - wyjasniam, o co mi chodzi. Dwa razy probowalem wyslac te wiadomosc powyzej i dwa razy skutek byl taki, ze w momencie gdy przyciskalem odpowiedz, pojawial sie niebieski ekran i rzedy bezsensownych literek, a potem nastepowal reset. Od prawie pol roku tego nie mialem, a dzisiaj dwa razy. Nie wiem, czy to problem z komputerem, czy jakis blad na forum ???
|
Naprawdę gratuluję Ich Troje zajęcia 7. miejsca pomimo, że nie podoba mi sie ich muzyka. Jednak wygrali w Polsce i na koncercie pokazali się ładnie.
Uwazam jednak, że Eurowizja to konkurs dla "sąsiadów". Wiadomo sąsiad za sąsiadem stoi co było widać na przykładzie państw rosyjskojęzycznych i nie tylko ("oni nam dali 12, to mu im conajmiej 10") |
ale co robiła Austria w czołówce (5 chyba miejsce) ???
no my tez dostalismy 12 od Niemców,i chyba 10 od Ukrainy :) Sąsiedzi RUULEZ :) |
Cytat:
|
a mi sie i tak podobala jednomyslnosc w stosunku do angli... jednak jest jakis ogolny 'gust'...
|
Eurowizja ssie na calej lini. Pierwsze miejsce - Turcja . Tego to sie nie spodziewalem , ale pozniej zrozumialem o co biega.
Jak wygrac Eurowizje ? Bierzemy jakis znany kawalek i go przerabiamy. Turcja przerobila sobie Tarkana - "Simarik" inni przerobili sobie Bumfunk Mc's "Freestyler" i masz przeboj. Wszestkie pozostale utwory zrobione byly na jedno kopyto i wialo od nich nuuuuuuda, jedynie Austryjak sie wylamal i jako jedyny (!)dal troche mocniejszy akcent ( gitary !) w refrenie. Reszta brzmiala jak jakies "disco polo". Po cichu liczylem na Tatu ale jak uslyszalem ta ich komopzycje to odrazu wiedzialem ze nic z tego nie bedzie. Polska - przynajmniej pojedziemy na nastepna Eurowizje, a 7 miejsce to naprawde niezly wynik. |
Gratulacje dla ich troje :)
|
Cytat:
|
Cytat:
polska na 7 :o :o :o dziwie sie ze tak wysoko zaszli(smy) :jezyk: a i mala opinia o konkursie eurowizji (ogladalem wystep niemcow izraela grecji angli i jeszce paru krajow): teraz piosenki britney spears wydaja sie byc najlepszymi metalowymi balladami Iron Maiden - jak sluchalem niemcow to malo co mi glosniki nie siadly a reprezentanta izralela chciala zjesc moja mysz komputerowa ^_^ :D ^_^ |
Cytat:
|
Oglądałem i poziom był taki nawet choć nie jestem zwolennikiem tego typu muzyki. Najlepsze były grupy po Ich3.
Gratuluje Ich Troje-nie było tak źle, bo były gorsze kaszany disco polowe i fałszujące, że aż...:blee: Miło ze strony Niemiec, że dali nam max punktacje. ("Dla naszych sąsiadów, dobrych przyjaciół"). Na prawde bardzo mi się to spodobało. Turków nie komentuje i tej całej chały łącznie z wokalistką, której poziom znajomości angieslkiego śmieszył mnie do łez. <--Porażka. Tatu to wogóle niech :klnie: Ta ich piosenka i wogóle podejście do Eurowziji to cyrk. Jak oni 3 miejsce zajeli to ja nie wiem. Sierpem i młotem je.;). I teraz mam problem bo nie pamiętam państwa :(-chodzi o rockową kapele, która wyróżniła się niezwykle w moich oczach pozytywnie, ale została oceniona marnie (piosenka coś tam o nazwie "powracają lata 80 te czy jakoś tak :) )którzy wsytąplili z nienormalną jak na przeważające style piosenką, ale za to na prawde dobrą. Żal mi także Anglii (0 points), a nie mieli wcale takiej chały jak inne grupy :( Brawa dla Rumunii za pomysł--> very good song. Podobała mi się także: Malta, Austria (brawo za pomysł, który się opłacił), Belgia (również niekonwecjonalny styl, a opłacalny), może o kimś zapomniałem, ale na razie to tyle chyba :) Cieszmy się z Polaków (a nie Ich Troje) bo to oni reprezentowali nas na tak wielkiej arenie, a nie samych siebie (oczywiście to dla nich też fama). Bo fakt faktem to najlepszy występ od czasów Edyty Górniak, gdzie po niej były same porażki, a to już 10 lat prawie! Bo w 1994. Pozdro @ll watcher ;):3msie: |
Cytat:
zreszta calkiem ladna recenzja :) |
Cytat:
Zawsze staram się być obiektywny, choć wiadomo jestem człowiekiem i czasem nie wyjdzie :) (ale to czasem:) ) Pozdro |
Cytat:
a ja ciagle nie moge pojac, jak mogla wygrac Turcja ;) |
Tak naprawde cala ta impreza to jeden wielki kicz
|
To jest jedno wielkie oszustwo, jakies machlojki na tle politycznym:P
|
Cytat:
|
A moje typy byly nastepujace:
1. Norwegia 2. Bosnia i Hercegowina 3. Belgia |
Ilość załączników: 1
Temat Eurowizji przeszedł na dalszy plan (naturalna reakcja). :)
Dla jeszcze zainteresowanych podaje stronke, gdzie jest wszystko na ten temat i grup, które wystąpiły. Także dokładne nazwy zespołów i tytuły, które mogą pomóc przy śćiągnięciu sobie z netu jakiegoś kawałka. To oficjalna stronka Eurowizji/dział Results :) Można, zobaczyć, posłuchać, poczytać Eurovision.tv Ktoś także pytał, ale nie wiem już kto o dokładną nazwe zespołu i kawałka belgijskiej reprezentacji--> Urban Trad - Sanomi. Na Kaazie leży tego pełno (ten kawałek akurat w na prawde dobrej jakośći)jak i prawie wszystkie inne. :3msie: |
to ja pytalem, dzieki :)
ale za kilka dni moze bede mial stale lacze, to wtedy poszukam sobie tego i innych rzecz ;) |
Cytat:
Szczerze? To pościągałem troche kawałków z tej eurowizji i po dokładnym przesłuchaniu pare razy uważam, że niektóre na prawde były niezłe-tzn. melodyjne, że chodzą po głowie ;). :spoko: Po samej eurowizji nie mogłem jakiś czas zasnąć bo punkty mi ciągle przed oczami latały :):3msie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:39. |