![]() |
*** Życzę Wam WSZYSTKIEGO DOBREGO ***
Witam,
Od kilku dni zastanawiałem się nad rezygnacją z moderowania a także nad rezygnacją z udziału na Forum. Dzisiaj podjąłem ostateczną decyzję - rezygnuję. Dziękuję Wam za pomocne wskazówki i rady w rozwiązywaniu moich problemów. Naprawdę wiele nauczyłem się od niektórych z Was i cieszę się, że miałem okazję, aby Was poznać. Gorąco WSZYSTKICH pozdrawiam i życzę powodzenia. Z wyrazami szacunku TOMMYx |
:blee: :o
tyle moge powiedziec... co chwile Ktos odchodzi z forum... coraz gorzej... |
Pewnie teksty w stylu "zostan", czy "nie opuszczaj nas" niczego nie zmienia. Powiem tylko, ze dales na tym forum wiele z siebie i za to Tobie wielkie dzieki. Trzymaj sie
|
chyba nie wyjezdzasz do Iraqu ? wiec dalej bedziesz tu zagladal
|
Wiec moderowanie pozostanie u dwoch ludzi. A moze i jednego.
|
Re: *** Życzę Wam WSZYSTKIEGO DOBREGO ***
Cytat:
|
Coz... papa, szkoda tylko, ze nie powiedziales DLACZEGO... :(. Twoj wybor..., ale imho duzo tracisz...
pozdro ;) |
Żegnamy, dziękujemy, ale szkoda bo dobrze Cię pamiętałem. 3maj sie i życze wielu sukcesów i radości ;):)
|
narka, wpadnij kiedyś znowu ;)
|
Cytat:
|
Sayonara TOMMYx.
szkoda.... |
Trzym sie haka TOMMYx. Mam nadzieje ze jeszcze wpadniesz.Ech szkoda...
|
wszystko co bym chcial powiedziec juz powiedzieli moi poprzednicy wiec ...
ŻEGNAJ ... 3MAJ SIĘ |
Szkoda! Lubiłem cię... dzięki za wszystko.
Trzymaj się! |
:papa: :papa: :papa:
chociaz moze to jednak jeszcze przemyslisz :) |
Wracaj szybko!!!:papa:
|
Szkoda, że odchodzisz. :(
Było miło :) Wszystkiego Najlepszego |
trzym sie zdrowo TOMMYx :3msie:
no coz, jednego mniej na forum, ale szczerze mowiac/piszac nie dziwie sie :(... ale tego watku nie bede rozwijac |
Byłem pełen obaw tyczących Ciebie w roli moda i -z przyjemnością stwierdzam,że się myliłem.Moderowałeś dyskretnie,właściwie to nie zauważyłem Twoich ingerencji.
Pozdrawiam i życze powodzenia w tym,co bedziesz robił dalej. |
Cytat:
|
zgadzam się z jacoobem
forum przyciąga nawet jak jest się bardzo zajętym miłego "spectator mode" ;) |
Cytat:
Życzę Tobie wszystkiego najlepszego !!! Trzymaj się !!! PS. Pamiętaj że zawsze możesz wrócić !!! |
Re: Re: *** Życzę Wam WSZYSTKIEGO DOBREGO ***
Odwiedzam forum dosc nie czesto, a nawet wogole w tygodniu... jesli przychodze to jedynie aby poznac jakies problemy z nagrywaniem, czasem zagladne na off topic i nie rozumiem dlaczego tutaj czesc z Was podejmuje takie emocjonalne wynurzenia... doprawdy trudno mi to pojac... ale Tommyx masz swoj wlasny powod.
pozdrawiam:) |
No trudno, ale i tak fajnie bylo cie/go poznac :)
W zwiazku ze zwolnieniem sie etatu zglaszam swoja kandydature na MODA :) :P :P :P :jupi: ;) |
Cytat:
a nie chciałbyś bla... na premiera, tam też vacat się szykuje:'( |
Cytat:
pozdro |
Żegnaj i niech śmoc będzie z tobą ale szkoda tak nagle ....... :'(
|
Było mi miło Cię poznać - szkoda, ale w końcu na każdego nadchodzi pewna epoka - ja tez spędzam tu coraz mniej czasu (mniej niz bym chciał) ale o rezygnacji nie mysle - w koncu wariactywo w pracy w koncu cie skończy.
Nie mówie żegnaj bo to pompatyczne - pisze do widzenia! |
dziwne chyba wypadlem z tematu
ostatnio i moge tylko zapytac: WHY? |
No szkoda ze kolejnego mniej...Byles spoko ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:23. |