![]() |
Swietne zdjecie CHOMIKA MATRIXA na pulpit
Swietne zdjecie chomika MATRIXA wejdz tu http://www.republika.pl/pcpilot2003/chom.htm smiech murowany!:jupi: ^_^
|
Re: Swietne zdjecie CHOMIKA MATRIXA na pulpit
Cytat:
Dzięki!:3msie: |
No koleś przesadziłeś! We wszystkich działach?????? Moderatorzy - do roboty!
|
przepraszam to sie wiecej nie powtorzy!!!!!po prostu zdjecie mi sie podoba
|
Cytat:
P.S. zdjęcie jest extra! |
juz skasowlaem tresc ze zlych kategorii!!!!:)
|
Tresc to moze tak, ale postow nie. Jest cos takiego przy postach jak "Zgłoś post" uzyj go i powiadom nas o jakich zdarzeniach, lub jak w tym przypadku o skasowanie topicu.
Jeszecze jedna uwaga, pamietaj ze dane tamaty moga byc umieszczane tylko w odpowiednich dzialach. Radze poczytac caly regulamin. A potem jeszcze raz, dla utrwalenia. |
Fajne...
Pozdro;) |
MAM PROSBE DO MODERATORA MOZESZ USUNAC RESZTE MOICH POSTOW W NIEDOPOWIEDNICH DZIALACH, POPELNILEM BLAD I CHCILABYM TO NAPRAWIC!!!DZIEKI Z GORY
|
Fotka jest OKI!!!!HEHEHEHE
|
Cytat:
|
:D :D :D ^_^ ^_^ ^_^ :cisza:
|
W zasadzie to oprocz dzialow twoje posty znajdowaly sie tez w wielu innych tematach. Czy przypadkiem sobie jaj nie robisz z naszego forum?
|
widze ze nowy niezle zamieszal... :) hehe
a co do zdjecia to fajne... :jezyk: :D :D |
Dzieki Moderator i jeszcze raz sorry za wynikle zamieszanie!!
|
zdjecie superanckie, strzelilem sobie tapetke na dekstopie z tego :)..., znasz jeszcze takie ciekawe? :)
pozdro ;) ps - ten banner moniki co jest u gory to ja robilem :) |
Cytat:
|
nie ma sprawy... najlepiej jak na priva sie zglosisz, np. na gg :)
pozdro ;) |
A tak swoja droga, juz rozumiem o co chodzi z tym, to byla podpucha, autor specjlanie to zdjecie tam walnal i kaze ludziom przez linka do podstrony z pilotem wchodzic, heh :), cwaniak jeden..., ale to nic, pomijajac to to musze powiedziec, ze mam tego pilota, juz ok. ponad rok z gieldy w lodzi :> i sprawuje sie calkiem niezle, moge z czystym sumieniem polecic!
pozdro ;) |
swietnie zrobione!
|
Cytat:
|
Cytat:
No Kozak jeden i sądze, że już tu nie wróci bo po co? Zamieścił reklame i to były jego pierwsze posty i ostatnie tutaj i się zmył8) |
Dlaczego ma sie zmyc?? Sam zobaczylem to zdjecie w sieci lokalnej przez przypadke to umiescilem w sieci, ajedyny strony jakie posiadam to te reklamujace pilota, wiec tam zmiescielm, a zrsezta zdjecie dalem na osobnej stronie, wiec jesli nie chcesz nie musisz wchodzic dalej! A za to ogloszeniu w paru dzialach nieodpowiednich przepraszam!
|
http://www.frazpc.pl/b/35196/39
Tutaj też to jest. Faktycznie wygląda to na troszkę zakamuflowaną formę spamu :) |
O ile mi wiadomo to spam to rozsylanie niehcianej poczty, lub pisanie glupich ogloszen caly czas tych samych!A ja ani nie wysylam Ci maila na skrzynke niechcianego, ani nie stoje nad toba:) i kaze wchodzic na moja strone, po prostu daje link do ciekawego zdjecia, ktore sie wielu osobom podoba, nic wiecej, jak ktos chce moze je soie ewentualnie skopiowac i zamknac strone i tyle, a jak kogos interesuje to wejdzie na pilota, nikt nikomu nic nie kaze, i nie przesyla spamu, na temat w forum wchodzi dobrowolnie, ja cie do tego nie zmuszam, na link klikasz sam dobrowolnie!To nie jest spam, a poza tym tutaj jest mnostwo takich postow, wejdz na kawaly, zdjecia itd. A co do tego ze sa na inncyh forach, to co???Przeciez nie kazdy ma tak glupie zajecia jak Ty i ganiania i przegladanie wszelkich forum, dlatego umiescielm na innych zeby kazdy mogl sobie zobaczyc!To tyle
|
Cytat:
|
Nie obrażam
TYlko mnie zdenerwowal.... jeden!
|
link: http://starzaki.eu.org/~smartek/chomiczek.jpg
IMO to jest dopiero zdjecie chomika z matriksa :D... tzn sam je troche przekolorowalem :D ^_^ pozdro ;) |
Bez kitu dobre :D:D:D:D:D
|
e tam lepiej juz bylo wziasc pare chomikow i zrobic scenke z matrixa w flashu ;p
|
No wlasnie, kto tu flasha zna? :D ^_^
EJ, ludziska, na for-chat.prv.pl wlazic! TERAZ, bo z sayanem sie nudzimy :) pozdro ;) |
Re: Swietne zdjecie CHOMIKA MATRIXA na pulpit
Cytat:
tak swoja droga to jest SWINKA MORSKA a nie chomik :) |
Re: Re: Swietne zdjecie CHOMIKA MATRIXA na pulpit
Cytat:
Chyba masz racje, ale podobne to do chomika to jest!;) |
Re: Re: Re: Swietne zdjecie CHOMIKA MATRIXA na pulpit
Cytat:
nom :) w zasadzie skapnalem sie dopiero po uszach tego zwierzaka :) |
Dzieki
Cytat:
Juz jest na stronce razem ze starym chomiczkiem!!Razem im razniej!!Dzieki |
|
Heheh.Niezłe zdjęcie.Się uśmialiśmy z kolegą.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:03. |