![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
ojeny ... niech se Kizio przyszpanuje :)
u mnie w szkole (3 kl gim) facetka postawila koledze 4 za oceny 1,2,3 i za zdawanie na 4 :) :blee: memorando rozumime ze ta polonistka byla twoja dziewczyna ?? UPDATE aha i jeszcze jedno ... wkurzaja mnie takie odpowiedzi: ZOBZCAYCIE JAK BEDZIE CIEZKO W LICEUM panowie darujmy sobie takie zdania ... jak jest wliceum to sie kazdy przekona(Ł) ... no i powiem tylko jedno PANOWIE OD STRASZENIA SĄ DUCHY |
Cytat:
Ile ty masz tam lat? Z 12, nie pasuje Ci ten avatar i ten opis u góry jak choolera. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
znam i takich co w wieku 12 lat palą ... :) |
memorando - pijany? to moze pare rzeczy wyjasnic... np. niechec to przecinkow i konstruowania czytelnych zdan...
ludzie! picie przed 18 rokiem zycia naprawde niszczy rozum! |
Ja proponuję, zamiast pokazywania, że masz większą wiedzę niż nauczyciel z infy, żebyś do niego podszedł po danych zajęciach i w NIEOBECNOŚCI innych uczniów z twojej klasy przedyskutował dany temat.
Żaden wykładowca czy nauczyciel (szef firmy) nie znosi jak w obecności innych uczniów (pracowników)podważa sie jego autorytet. Naprawdę, daj sobie na wstrzymanie i na spokojnie spróbuj pogadać z nauczycielem. Jak zauważy, że faktycznie masz pojęcie o rzeczy to dostaniesz ocenę na która zasługujesz. Tak wygląda rzeczywistość, znam to z doświadczenia. Co prawda nie ze szkoły, bo wtedy nikt mi o tym nie powiedział (i dlatego miałem z infy 3, bo sie za bardzo wychylałem, chociaż chodziłem na dodatkowe zajęcia)ale gdybym posiadał tą wiedzę postąpiłbym inaczej. Pozdrawiam |
To bardzo fajnie ale niektorzy chodzili do normalnych szkol, gdzie pijanstwo na lekcjach nie bylo czyms za co mozna bylo sie pochwalic.
|
Cytat:
Mylisz się może albo ja się mylę w podstawówce w 8 klasie siedzialem na lekcjach pijany i zachowywalem się po chamsku a mialem oceny dobre w liceum pilem czasami w szkole i mialem oceny średnie do 3 klasy pod koniec 3 w liceum mialem dostać 4 z polaka ale jakoś się tak stalo że miesiąc przed zacząlem chodzić z z polonistką i malo co mnie nie uwalila za to moral jest taki że nie patrzą na styl zachowania bycia ale raczej na coś takiego jak subiektywna antypatia lub sympatia zresztą zauważylem że często oceny są wystawiane aby nie psuć wizerunku ucznia stąd może być tak że masz 1 2 3 a dostajesz 3 bo dopisują parę ocen u mnie w liceum tak 2 osoby przepuścili aby tylko mieli komisy i zdali stare dzieje ale niezle:) powiem że nauczycieli większość nie patrzy na ubiór zachowanie ale na ogólne to coś co nazywa się szacunkiem do przedmiotu mi tamta polonistka co z nią chodzilem powiedziala parę razy na czym to polega i w każdym razie to nie polega na tym że uczeń się nie podoba ale o ogólny wizerunek ocen np ma jednego lacza z klasówki i 4 piątki to dostaniesz 4 albo masz 4 piątki i jednego lacza za brak zeszytu to dostaniesz 5 |
Bardzo dobrze ze ci postawila 4 , widac masz za wysokie mniemanie o sobie. Nic dziwnego przychodzisz pewnie na zajecia z guma do zucia i pokazujesz calej klasie jaki to z ciebie chojrak, ze co to dla ciebie jest napisanie wizytowki w pascalu itd. A do tego myslisz ze prowadzenie zeszytu to nie twoj obowiazek skoro jestes taki wszechwiedzacy, a taki jest wymog na piatke, nie masz zeszytu nie masz piatki proste.
|
Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
Cytat:
|
Wybacz kizio że ja z innej beczki.Ale coś mi nie daje spokoju.
Masz 12 lat i wrzuciłeś sobie dość niepokojącego(jak na twój wiek) awatarka.Twój status(:::Marihuana::: ) też ciekawy. Mam rozumieć że kotłujesz zioło w tym wieku?:o :o :o |
mnie zanim mi 6 z informatyki postawili to facet [dyrektor owczesny] maglowal mnie pol lekcji , kiedy inni stali przy nim 3-5 min :)
takie przypadki ocen zpowetrza to sie nazywa poprostu opinia ... to że byles dobrym uczniem kiedys.. mily grzeczny systematyczny wystarczy zebt 2 lata pozniej postawic 5 na koniec a Kowalskiemy 4 :) |
Cytat:
|
a co powiecie na to
dawne czasy ale zarabista nauczycielka. ocenki 1,2,3 - i na koniec ze sprawdzianu 3 - ocena dst na semestr a na koniec roku 4. skala wtedy byla od 1 do 6 ale u tej babki ponizej 3 (np 3-) bylo do poprawy. a to co mnie nauczyla uratowalo mnie 2 razy na egzaminach z botaniki i fizjologi roslin na uniwerku. fakt wyagajaca byla. pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
i tak wszystko zalezy od nauczycieli [wykladowcow] albo chca cie uwalic albo cie troche lubia albo dadza ci 6[7,8 ??? ;)] niezaleznie od posiadanej wiedzy :blee: |
Cytat:
gdyby unas tak "przepychali" to bym kumpli z klasy nie tracił wszystko na to wskazuje ze w mojej klasie w przyszłym roku bedzie 18 osób jak w prywatnej szkole !! :) (przyczym w innych klasach jest po 25-30), w tamtym roku odpadł jeden, wtym odpadnie dwóch ..i wszyscy MATMA i BIOLOGIA :) no niestety takie nauczycielki :) |
Tak tu piszecie i narzekacie albo cieszycie się ztych ocen - ale powiem wam jedno że ocena nie zwsze odzwierciedla naszą wiedzę a wg mnie to wiedza jest najważniejsza.
|
Mozliwe ze chca cie przepchnac. Nie chca sie po prostu z toba meczyc.
|
witam :)
dziwne z matmy ?? a co powiecie na takie oceny: 1 na polrocze [ nie poprawione !! ] 1,1,2,4 ... co byscie mi z tego dali ?? 1 na 2 ?? zle !! dostalem 3 na koniec :D cya |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
ja powiem tyle. 1 - kobieta a z nimi nigdy nie wiadomo (ja rzadko ktora rozumiem a wierzcie mi sie staram). 2 - historyjka zajecia na UWM olsztyn z jakiejs tam info (raczej jaja bynajmniej dla mnie). cos o windozie (szczegol ze mialem to wczesniej 3 razy). babka cos tam tlumaczy jak odpalic exploratora w windowsie. ktos sie jej pyta jak, bo w komputerku na ktorym lepek siedzi to go nie ma w menu start (win 95). ona patrzy i mowi ze tu nie ma exploratora i dzialc nie bedzie. i co powiecie na to? szczegol ze do dzis mi sie klania pierwsza. pzdrwm Nikita_Bennet |
Od razu informuje ze dziekanki nie bralem (a podobno z niej niezla laska ;) ). Fakt kierunek jest ciezki. Z praca to jest roznie, czasem sa wazniejsze "plecy" niz kierunek i gdzie go skonczyles. Takie to jest te zycie.
|
Cytat:
|
za zart... EiTI to najciezszy kierunek jaki znam... :( ale przynajmniej praca jest
|
Cytat:
|
jak ja cie thanatos za... za to 'studiowanie' na EiTI to bedzie zle :D
'studiowanie' to moze jest jak sobie dzikanke wezmiesz... inaczej to sie spi po 4h... i i tak sie czlwoeik cieszy ze tak luzno... co do kizia - interesuje mnie ocena z polskiego - za 'pujdzie' to ja bym chyba 7 postawil :D |
Cytat:
a kiziu, nauczycielka cie pewnie nie lubi dlatego ze probojesz być mądrzejszy od niej, i raczej nie proboj jej "zaginać", nic to nie da a tylko pogorszy sytuacje, bo chyba nikt nie lubi jak ktoś sie wp*****a i próboje być mądrzejszy od jajka... siedz cicho, przytakuj, słuchaj jej uważnie, udawaj szaraczka i nie wyskakuj a pani cię polubi, naprawde, wiec nic jej nie zaginaj, będziesz miał przechlapane, sie wkurzy i cie zapyta z takich rzeczy których nie wiesz i gałe dostaniesz, a na koniec 3 a jeżeli jesteś pewien na 101% że znasz materiał to napisz podanie o pisanie egzaminu z informatyki z materiału podstawówki, jeżeli dostaniesz 5 - umiesz na piątkę, jeżeli na 4 - umiesz na czwórkę i czwórkę masz na koniec aha i rada na przyszłosc - z nauczycielem nie wygrasz, naprawdę... |
E tam, pojdziecie na studia to zobaczycie jakie sa tam luzy. Szczegolnie ETI, politechniczne. Zero nauki, tylko studiowanie :)
|
Więc KIZIO I SMARTEK powiadam wam pójdziecie do gimnazjum a wtedy ja już kończę 2 klasę gim. i ledwo się wyrabiam niby nie mam żadnej laski ani 2 ale to i tak jest ciężko z infy nie można mieć 6 (U MNIE) chyba że się wygra jakąś nagrodę w konkursie i to pozaszkolnym.
ręce opadają bo konkursów prawie nie ma. Ja się staram o średną 4.0 ale będzie 3.76 wszystko zależy od kilku następnych dni można się pożygać jak każą mi logo kmeniusza robić |
Cytat:
|
Hmm, to zadaj jej pytanie.
1.Czy Cobol jest jeszcze uzywanym jezykiem programowania? 2.Gdzie zostal najbardziej rozpowszechniony? Hmm, a ty na nie odpowiesz? |
z takich ocen pozazdrościć
ja mam z matmy: 5 na półrocze 4,4,5,5, - sprawdziany 3,5 - kartkówki 5,5,5, - aktywność i baba mi da 4 jesli nie poprawie jakiegos sprawdzianu na 5 :P a z infy mam 6 chociaż moja wiedza jest poniżej krytyki :) |
Cytat:
|
spytaj sie o rozwiaznie tego prblemu z restartowaniem sie kompa ... co tam kondenstaory trzeba bylo wymienic na mobo ... ciekawe czy cos bedzie umila poradzic :)
|
Cytat:
|
@Gorzalka; 6.0 ? :D ^_^
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
To trzeba byc kims, zeby tak postawic... ja mam z informy (tez 5 klasa podstawowki) 6, 6, 6, 6+ [ za pisanie na klaiwautrce :) ]. i mam 6 na koniec :].
A tak swoja droga, to jaka bedziesz mial kizio srednia? :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Re: Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
Cytat:
|
Cytat:
No z matmy to się na serio dziwie. No ale jak ja pujde w czwartek do szkoły (tylko na infe) i zadam jej pytanko(hmmm tylko jakie??? Może jakieś sugestie???) to jej się odechce stawiania mi 4! Zemsta jest słodka|| || || || || || |
Cytat:
bo inaczej BIG ROTFL :cisza: PS. rozwiazanie na ocene 4 z infy: kupic olowiane buty i... || ;p |
A może u niego w szkole wszystko sprowadza sie do 4 ???;)
|
z matmy .. hm torszk dziwne ze z takich ocen masz 4 .. ale to 5klasa podstawowki :) w gimnazjum sa mniej poblazliwi (ale tylko troszeczke;) )
no a twoja pani cie chyba nie lubi ... moze dlatego ze jestes (podobno) od niej lepszy :) nie mam pojecia >... to jest troche dziwne , ja bym ci postawil 5 jak nic :) |
Dziwną masz tą szkołe, wręcz śmiesznie w niej jak takie oceny wytawiają na koniec z takich ocen semestralnych.:D
U mnie czasem też tak było, nic na to nie poradzisz, tacy są już nauczyciele. |
Cytat:
|
bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
chciałbym żebyście się wypowiedzieli. Właśnie dostałem oceny na koniec 5 klasy. I o dziwo z informatyki mam 4! Ale moje oceny to: 5, 5, 5, 5, 5, 5, i jeden brak zeszytu. Na półrocze miałem 5! Co kurcze jest???? Chyba nauczycielka mnie nie lubi. Jest gorsza odemnie w infie. Z zawodu jest Matematyczką ale od roku chodzi na kurs informatyczny. Ja już od paru lat ucze się infy. I to mnie zdziwiło. Musze w przyszły czwartek zapytać ją o coś co ją zagnie. I zobaczymy czy w przyszłym roku da mi 4.
Co wy myslicie???? Czy na podstawie tych ocen można postawić 4???? A.... z np. Matematyki mam oceny 2,2,1,1,1,3,4,5,5 i mam 4. więc nie rozumiem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |