Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bardzo-dziwne-nauczycielka-chyba-mnie-nie-lubi-22060/)

memorando 06.06.2003 13:59

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
ojeny ... niech se Kizio przyszpanuje :)
u mnie w szkole (3 kl gim) facetka postawila koledze 4 za oceny 1,2,3 i za zdawanie na 4 :) :blee:
memorando rozumime ze ta polonistka byla twoja dziewczyna ??

UPDATE
aha i jeszcze jedno ... wkurzaja mnie takie odpowiedzi:
ZOBZCAYCIE JAK BEDZIE CIEZKO W LICEUM
panowie darujmy sobie takie zdania ... jak jest wliceum to sie kazdy przekona(Ł) ... no i powiem tylko jedno
PANOWIE OD STRASZENIA SĄ DUCHY

Liceum się niczym nie różni od podstawówki to samo jest a co do polonistki uwiodlem ją w 3 liceum i chodzilem z nią 3 lata

Druss 06.06.2003 13:33

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
to nie są stary żarty, to widze, że masz niezłe poczucie humoru.:D
Ile ty masz tam lat? Z 12, nie pasuje Ci ten avatar i ten opis u góry jak choolera.

A ty ciapek nie jestes lepszy, wiek tu nie ma nic do gadania. Albo propagujesz albo nie, a ty widac tez propagujesz.

mallow 06.06.2003 13:11

ojeny ... niech se Kizio przyszpanuje :)
u mnie w szkole (3 kl gim) facetka postawila koledze 4 za oceny 1,2,3 i za zdawanie na 4 :) :blee:
memorando rozumime ze ta polonistka byla twoja dziewczyna ??

UPDATE
aha i jeszcze jedno ... wkurzaja mnie takie odpowiedzi:
ZOBZCAYCIE JAK BEDZIE CIEZKO W LICEUM
panowie darujmy sobie takie zdania ... jak jest wliceum to sie kazdy przekona(Ł) ... no i powiem tylko jedno
PANOWIE OD STRASZENIA SĄ DUCHY

CIAPEK 06.06.2003 12:14

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
^_^ Nie! To jest tak dla żartów!:D
to nie są stary żarty, to widze, że masz niezłe poczucie humoru.:D
Ile ty masz tam lat? Z 12, nie pasuje Ci ten avatar i ten opis u góry jak choolera.

Druss 06.06.2003 11:59

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Jak dla zartow propagujesz cos przez co niektorzy ludzie niszcza sobie zycie, to niezle masz poczucie humoru.

kizio 06.06.2003 11:47

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
Wybacz kizio że ja z innej beczki.Ale coś mi nie daje spokoju.
Masz 12 lat i wrzuciłeś sobie dość niepokojącego(jak na twój wiek) awatarka.Twój status(:::Marihuana::: ) też ciekawy.
Mam rozumieć że kotłujesz zioło w tym wieku?:o :o :o

memorando 06.06.2003 08:40

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
znam i takich co w wieku 12 lat palą ... :)
a ja mialem 9 kiedy zapalilem wiarusy hahaha i potem wymiotowalem bo pol paczki spalilem :)

memorando 06.06.2003 08:38

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
memorando - pijany? to moze pare rzeczy wyjasnic... np. niechec to przecinkow i konstruowania czytelnych zdan...

ludzie! picie przed 18 rokiem zycia naprawde niszczy rozum!

Wytjaśniam już sidzie the rat w 8 klasie zalożylem się że wypiję półlitra na czysto przez godzinę będę na lekcjach i bylem a potem do 3 klasy średniej nie pilem i w 3 klasie średniej wypilem ćwiartkę i 3 piwa siedzialem na lekcjach a nauczyciele nie zauważyli może nie chcieli i od 3 klasy średniej drogi sidzie nie piję już i nawet nie wącham alkoholu więc nie mów że z tego powodu mam klopot a raczej z innego jakiego ty wiesz.......

sayan 06.06.2003 08:24

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
Masz 12 lat i wrzuciłeś sobie dość niepokojącego(jak na twój wiek) awatarka.Twój status(:::Marihuana::: ) też ciekawy.

znam i takich co w wieku 12 lat palą ... :)

-Sid-The-Rat=> 06.06.2003 06:10

memorando - pijany? to moze pare rzeczy wyjasnic... np. niechec to przecinkow i konstruowania czytelnych zdan...

ludzie! picie przed 18 rokiem zycia naprawde niszczy rozum!

darsoon 06.06.2003 04:20

Ja proponuję, zamiast pokazywania, że masz większą wiedzę niż nauczyciel z infy, żebyś do niego podszedł po danych zajęciach i w NIEOBECNOŚCI innych uczniów z twojej klasy przedyskutował dany temat.
Żaden wykładowca czy nauczyciel (szef firmy) nie znosi jak w obecności innych uczniów (pracowników)podważa sie jego autorytet. Naprawdę, daj sobie na wstrzymanie i na spokojnie spróbuj pogadać z nauczycielem. Jak zauważy, że faktycznie masz pojęcie o rzeczy to dostaniesz ocenę na która zasługujesz.
Tak wygląda rzeczywistość, znam to z doświadczenia. Co prawda nie ze szkoły, bo wtedy nikt mi o tym nie powiedział (i dlatego miałem z infy 3, bo sie za bardzo wychylałem, chociaż chodziłem na dodatkowe zajęcia)ale gdybym posiadał tą wiedzę postąpiłbym inaczej.

Pozdrawiam

Druss 06.06.2003 01:16

To bardzo fajnie ale niektorzy chodzili do normalnych szkol, gdzie pijanstwo na lekcjach nie bylo czyms za co mozna bylo sie pochwalic.

memorando 06.06.2003 01:08

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Bardzo dobrze ze ci postawila 4 , widac masz za wysokie mniemanie o sobie. Nic dziwnego przychodzisz pewnie na zajecia z guma do zucia i pokazujesz calej klasie jaki to z ciebie chojrak, ze co to dla ciebie jest napisanie wizytowki w pascalu itd. A do tego myslisz ze prowadzenie zeszytu to nie twoj obowiazek skoro jestes taki wszechwiedzacy, a taki jest wymog na piatke, nie masz zeszytu nie masz piatki proste.

Mylisz się może albo ja się mylę w podstawówce w 8 klasie siedzialem na lekcjach pijany i zachowywalem się po chamsku a mialem oceny dobre w liceum pilem czasami w szkole i mialem oceny średnie do 3 klasy pod koniec 3 w liceum mialem dostać 4 z polaka ale jakoś się tak stalo że miesiąc przed zacząlem chodzić z z polonistką i malo co mnie nie uwalila za to moral jest taki że nie patrzą na styl zachowania bycia ale raczej na coś takiego jak subiektywna antypatia lub sympatia zresztą zauważylem że często oceny są wystawiane aby nie psuć wizerunku ucznia stąd może być tak że masz 1 2 3 a dostajesz 3 bo dopisują parę ocen u mnie w liceum tak 2 osoby przepuścili aby tylko mieli komisy i zdali stare dzieje ale niezle:) powiem że nauczycieli większość nie patrzy na ubiór zachowanie ale na ogólne to coś co nazywa się szacunkiem do przedmiotu mi tamta polonistka co z nią chodzilem powiedziala parę razy na czym to polega i w każdym razie to nie polega na tym że uczeń się nie podoba ale o ogólny wizerunek ocen np ma jednego lacza z klasówki i 4 piątki to dostaniesz 4 albo masz 4 piątki i jednego lacza za brak zeszytu to dostaniesz 5

Druss 06.06.2003 00:39

Bardzo dobrze ze ci postawila 4 , widac masz za wysokie mniemanie o sobie. Nic dziwnego przychodzisz pewnie na zajecia z guma do zucia i pokazujesz calej klasie jaki to z ciebie chojrak, ze co to dla ciebie jest napisanie wizytowki w pascalu itd. A do tego myslisz ze prowadzenie zeszytu to nie twoj obowiazek skoro jestes taki wszechwiedzacy, a taki jest wymog na piatke, nie masz zeszytu nie masz piatki proste.

memorando 05.06.2003 23:41

Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
chciałbym żebyście się wypowiedzieli. Właśnie dostałem oceny na koniec 5 klasy. I o dziwo z informatyki mam 4! Ale moje oceny to: 5, 5, 5, 5, 5, 5, i jeden brak zeszytu. Na półrocze miałem 5! Co kurcze jest???? Chyba nauczycielka mnie nie lubi. Jest gorsza odemnie w infie. Z zawodu jest Matematyczką ale od roku chodzi na kurs informatyczny. Ja już od paru lat ucze się infy. I to mnie zdziwiło. Musze w przyszły czwartek zapytać ją o coś co ją zagnie. I zobaczymy czy w przyszłym roku da mi 4.

Co wy myslicie???? Czy na podstawie tych ocen można postawić 4???? A.... z np. Matematyki mam oceny 2,2,1,1,1,3,4,5,5 i mam 4. więc nie rozumiem.

BUHAHAHA pomigalo ją :)

oldgringo 05.06.2003 23:18

mallow 05.06.2003 22:07

mnie zanim mi 6 z informatyki postawili to facet [dyrektor owczesny] maglowal mnie pol lekcji , kiedy inni stali przy nim 3-5 min :)

takie przypadki ocen zpowetrza to sie nazywa poprostu opinia ... to że byles dobrym uczniem kiedys.. mily grzeczny systematyczny wystarczy zebt 2 lata pozniej postawic 5 na koniec a Kowalskiemy 4 :)

brzuszki 05.06.2003 21:46

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No ale jak ja pujde w czwartek || || || || ||
A co masz Kiziu z polskiego;)

Nikita_Bennet 05.06.2003 20:54

a co powiecie na to
dawne czasy ale zarabista nauczycielka.
ocenki 1,2,3 - i na koniec ze sprawdzianu 3 - ocena dst na semestr a na koniec roku 4.
skala wtedy byla od 1 do 6 ale u tej babki ponizej 3 (np 3-) bylo do poprawy.

a to co mnie nauczyla uratowalo mnie 2 razy na egzaminach z botaniki i fizjologi roslin na uniwerku.
fakt wyagajaca byla.

pzdrwm Nikita_Bennet

Pawel_k 05.06.2003 20:54

Cytat:

lipek16 napisa***322;(a)
Tak tu piszecie i narzekacie albo cieszycie się ztych ocen - ale powiem wam jedno że ocena nie zwsze odzwierciedla naszą wiedzę a wg mnie to wiedza jest najważniejsza.
bla bla bla a swistak siedzi [za sreberka :P]
i tak wszystko zalezy od nauczycieli [wykladowcow] albo chca cie uwalic albo cie troche lubia albo dadza ci 6[7,8 ??? ;)] niezaleznie od posiadanej wiedzy :blee:

sayan 05.06.2003 20:47

Cytat:

0rson napisa***322;(a)
witam :)

dziwne z matmy ?? a co powiecie na takie oceny:
1 na polrocze [ nie poprawione !! ]
1,1,2,4 ...
co byscie mi z tego dali ?? 1 na 2 ?? zle !!
dostalem 3 na koniec :D

cya

gdyby unas tak "przepychali" to bym kumpli z klasy nie tracił

wszystko na to wskazuje ze w mojej klasie w przyszłym roku bedzie 18 osób jak w prywatnej szkole !! :) (przyczym w innych klasach jest po 25-30), w tamtym roku odpadł jeden, wtym odpadnie dwóch ..i wszyscy MATMA i BIOLOGIA :)
no niestety takie nauczycielki :)

lipek16 05.06.2003 20:46

Tak tu piszecie i narzekacie albo cieszycie się ztych ocen - ale powiem wam jedno że ocena nie zwsze odzwierciedla naszą wiedzę a wg mnie to wiedza jest najważniejsza.

ThanatoS 05.06.2003 20:41

Mozliwe ze chca cie przepchnac. Nie chca sie po prostu z toba meczyc.

0rson 05.06.2003 20:35

witam :)

dziwne z matmy ?? a co powiecie na takie oceny:
1 na polrocze [ nie poprawione !! ]
1,1,2,4 ...
co byscie mi z tego dali ?? 1 na 2 ?? zle !!
dostalem 3 na koniec :D

cya

Smartek 05.06.2003 20:32

Cytat:

jak ja cie thanatos za... za to 'studiowanie' na EiTI to bedzie zle :D

'studiowanie' to moze jest jak sobie dzikanke wezmiesz... inaczej to sie spi po 4h... i i tak sie czlwoeik cieszy ze tak luzno...

co do kizia - interesuje mnie ocena z polskiego - za 'pujdzie' to ja bym chyba 7 postawil :D

@Sid, u mnie z ortografia jest lepiej, bowiem bylem w tym semestrze, jakis tydzien temu doslownie na konkursie "Wielkie dyktando", heh... zgadnij ile bledow... cale 2 :/, a tekst dosyc trudny, coz..., gdybym zrobil tylko jeden blad mniej byloby pierwsze miejsce "egzekfo" (jak to sie pisze? :D)..., ale nie jest zle, poniewaz wtedy bolal mnie bardzo leb... i tak niezle na to jak nie moglem myslec :), ale to wszystko przez moja glupia chorobe "Napieciowe bole glowy ;/"... hm.., mam nadzieje, ze to uleczalne...
pozdro ;)

Nikita_Bennet 05.06.2003 20:29

Cytat:

.......Co wy myslicie???? Czy na podstawie tych ocen można postawić 4????..... [/B]

ja powiem tyle.
1 - kobieta a z nimi nigdy nie wiadomo (ja rzadko ktora rozumiem a wierzcie mi sie staram).
2 - historyjka
zajecia na UWM olsztyn z jakiejs tam info (raczej jaja bynajmniej dla mnie). cos o windozie (szczegol ze mialem to wczesniej 3 razy). babka cos tam tlumaczy jak odpalic exploratora w windowsie. ktos sie jej pyta jak, bo w komputerku na ktorym lepek siedzi to go nie ma w menu start (win 95). ona patrzy i mowi ze tu nie ma exploratora i dzialc nie bedzie.

i co powiecie na to?

szczegol ze do dzis mi sie klania pierwsza.

pzdrwm Nikita_Bennet

ThanatoS 05.06.2003 20:23

Od razu informuje ze dziekanki nie bralem (a podobno z niej niezla laska ;) ). Fakt kierunek jest ciezki. Z praca to jest roznie, czasem sa wazniejsze "plecy" niz kierunek i gdzie go skonczyles. Takie to jest te zycie.

lipek16 05.06.2003 20:22

Cytat:

paja napisa***322;(a)
Więc KIZIO I SMARTEK powiadam wam pójdziecie do gimnazjum a wtedy ja już kończę 2 klasę gim. i ledwo się wyrabiam niby nie mam żadnej laski ani 2 ale to i tak jest ciężko z infy nie można mieć 6 (U MNIE) chyba że się wygra jakąś nagrodę w konkursie i to pozaszkolnym.
ręce opadają bo konkursów prawie nie ma.
Ja się staram o średną 4.0 ale będzie 3.76 wszystko zależy od kilku następnych dni

można się pożygać jak każą mi logo kmeniusza robić

A jha wam powiadam że jeszcze będziecie miło wspominać gimnazjum. Tam to dopiero były luzy.Pójdziecie do szkoły średniej to dopiero zobaczycie co to nauka i zobaczycie jak tam jest się trudno wyrobić. A tak na serio to też zależy od szkoły. Ja uczę się w technikum elektronicznym (na całkiem niezłym poziomie).Czasami nawet przerabiamy materiał pierwszego roku studiów (równania różniczkowe, liczby zespolone itp.).Może to i lepiej bo już na studiach będziemy mieli jako takie pojęcie o tych rzeczach.

-Sid-The-Rat=> 05.06.2003 20:16

za zart... EiTI to najciezszy kierunek jaki znam... :( ale przynajmniej praca jest

ThanatoS 05.06.2003 20:13

Cytat:

'studiowanie' to moze jest jak sobie dzikanke wezmiesz... inaczej to sie spi po 4h... i i tak sie czlwoeik cieszy ze tak luzno...

co do kizia - interesuje mnie ocena z polskiego - za 'pujdzie' to ja bym chyba 7 postawil :D

Zastanawiam sie czy wziales to za zart, czy serio co pisalem. Ja raptem studiuje informe ekon. i coz teraz sesja, choc juz w zasadzie koniec studiow, jeszcze tylko jeden semestr i bedzie mgr przed nazwiskiem.

-Sid-The-Rat=> 05.06.2003 20:08

Macio.Men 05.06.2003 20:05

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
proponuje: "Xp vs. win 2000" który lepszy i dlaczego? hahaha ty Kizio jesteś dobry w takich gatkach to babka chyba nie wytzryma i Ci szóstke wstawi z góry:D ;) :) :3msie:
HAHAHAHAHAHAHAHA! :D :D :D ^_^ ^_^ ^_^ padłem, świetny tekst :) a teraz poważnie:

a kiziu, nauczycielka cie pewnie nie lubi dlatego ze probojesz być mądrzejszy od niej, i raczej nie proboj jej "zaginać", nic to nie da a tylko pogorszy sytuacje, bo chyba nikt nie lubi jak ktoś sie wp*****a i próboje być mądrzejszy od jajka...

siedz cicho, przytakuj, słuchaj jej uważnie, udawaj szaraczka i nie wyskakuj a pani cię polubi, naprawde, wiec nic jej nie zaginaj, będziesz miał przechlapane, sie wkurzy i cie zapyta z takich rzeczy których nie wiesz i gałe dostaniesz, a na koniec 3
a jeżeli jesteś pewien na 101% że znasz materiał to napisz podanie o pisanie egzaminu z informatyki z materiału podstawówki, jeżeli dostaniesz 5 - umiesz na piątkę, jeżeli na 4 - umiesz na czwórkę i czwórkę masz na koniec

aha i rada na przyszłosc - z nauczycielem nie wygrasz, naprawdę...

ThanatoS 05.06.2003 19:46

E tam, pojdziecie na studia to zobaczycie jakie sa tam luzy. Szczegolnie ETI, politechniczne. Zero nauki, tylko studiowanie :)

paja 05.06.2003 19:05

Więc KIZIO I SMARTEK powiadam wam pójdziecie do gimnazjum a wtedy ja już kończę 2 klasę gim. i ledwo się wyrabiam niby nie mam żadnej laski ani 2 ale to i tak jest ciężko z infy nie można mieć 6 (U MNIE) chyba że się wygra jakąś nagrodę w konkursie i to pozaszkolnym.
ręce opadają bo konkursów prawie nie ma.
Ja się staram o średną 4.0 ale będzie 3.76 wszystko zależy od kilku następnych dni

można się pożygać jak każą mi logo kmeniusza robić

kizio 05.06.2003 18:41

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Hmm, a ty na nie odpowiesz?
Jak mi powiesz to odpowiem!

ThanatoS 05.06.2003 18:34

Hmm, to zadaj jej pytanie.
1.Czy Cobol jest jeszcze uzywanym jezykiem programowania?
2.Gdzie zostal najbardziej rozpowszechniony?

Hmm, a ty na nie odpowiesz?

sayan 05.06.2003 18:16

z takich ocen pozazdrościć

ja mam z matmy:
5 na półrocze
4,4,5,5, - sprawdziany 3,5 - kartkówki 5,5,5, - aktywność

i baba mi da 4 jesli nie poprawie jakiegos sprawdzianu na 5 :P

a z infy mam 6 chociaż moja wiedza jest poniżej krytyki :)

Gorzala 05.06.2003 18:03

Cytat:

spytaj sie o rozwiaznie tego prblemu z restartowaniem sie kompa ... co tam kondenstaory trzeba bylo wymienic na mobo ... ciekawe czy cos bedzie umila poradzic :)
Pomysl niezly, ale jak nocami na tajniaka Forum przeglada? :D

mallow 05.06.2003 18:02

spytaj sie o rozwiaznie tego prblemu z restartowaniem sie kompa ... co tam kondenstaory trzeba bylo wymienic na mobo ... ciekawe czy cos bedzie umila poradzic :)

Gorzala 05.06.2003 17:58

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
@Gorzalka; 6.0 ? :D ^_^
pozdro ;)

Ty sie smiejesz, a jaka masz pewnosc, ze tak nie jest? :P

Smartek 05.06.2003 17:53

@Gorzalka; 6.0 ? :D ^_^
pozdro ;)

Gorzala 05.06.2003 17:51

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
To trzeba byc kims, zeby tak postawic... ja mam z informy (tez 5 klasa podstawowki) 6, 6, 6, 6+ [ za pisanie na klaiwautrce :) ]. i mam 6 na koniec :].
A tak swoja droga, to jaka bedziesz mial kizio srednia? :)
pozdro ;)

Moze chcecie znac moja? Eee, nie powiem Wam, po co mam Was w kompleksy wprawiac...

CIAPEK 05.06.2003 17:50

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No z matmy to się na serio dziwie. No ale jak ja pujde w czwartek do szkoły (tylko na infe) i zadam jej pytanko(hmmm tylko jakie??? Może jakieś sugestie???) to jej się odechce stawiania mi 4! Zemsta jest słodka|| || || || || ||
proponuje: "Xp vs. win 2000" który lepszy i dlaczego? hahaha ty Kizio jesteś dobry w takich gatkach to babka chyba nie wytzryma i Ci szóstke wstawi z góry:D ;) :) :3msie:

Smartek 05.06.2003 17:50

To trzeba byc kims, zeby tak postawic... ja mam z informy (tez 5 klasa podstawowki) 6, 6, 6, 6+ [ za pisanie na klaiwautrce :) ]. i mam 6 na koniec :].
A tak swoja droga, to jaka bedziesz mial kizio srednia? :)
pozdro ;)

Gorzala 05.06.2003 17:49

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No z matmy to się na serio dziwie. No ale jak ja pujde w czwartek do szkoły (tylko na infe) i zadam jej pytanko(hmmm tylko jakie??? Może jakieś sugestie???) to jej się odechce stawiania mi 4! Zemsta jest słodka|| || || || || ||
Proponuje: ile jest 2+2*2... :D

kizio 05.06.2003 17:48

Re: Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
a ty lepiej uwazaj, zeby ciebie czyms nie zagiela :D :D

bo inaczej BIG ROTFL :cisza:

PS. rozwiazanie na ocene 4 z infy: kupic olowiane buty i... || ;p

Ona mnie już zagieła tą oceną!

kizio 05.06.2003 17:48

Cytat:

z matmy .. hm torszk dziwne ze z takich ocen masz 4 .. ale to 5klasa podstawowki :) w gimnazjum sa mniej poblazliwi (ale tylko troszeczke;) )
no a twoja pani cie chyba nie lubi ... moze dlatego ze jestes (podobno) od niej lepszy :) nie mam pojecia >... to jest troche dziwne , ja bym ci postawil 5 jak nic :)

Y@nkee_PL 05.06.2003 17:46

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
...
Musze w przyszły czwartek zapytać ją o coś co ją zagnie. I zobaczymy czy w przyszłym roku da mi 4.
...

a ty lepiej uwazaj, zeby ciebie czyms nie zagiela :D :D

bo inaczej BIG ROTFL :cisza:

PS. rozwiazanie na ocene 4 z infy: kupic olowiane buty i... || ;p

Ziele 05.06.2003 17:45

A może u niego w szkole wszystko sprowadza sie do 4 ???;)

mallow 05.06.2003 17:41

z matmy .. hm torszk dziwne ze z takich ocen masz 4 .. ale to 5klasa podstawowki :) w gimnazjum sa mniej poblazliwi (ale tylko troszeczke;) )
no a twoja pani cie chyba nie lubi ... moze dlatego ze jestes (podobno) od niej lepszy :) nie mam pojecia >... to jest troche dziwne , ja bym ci postawil 5 jak nic :)

CIAPEK 05.06.2003 17:40

Dziwną masz tą szkołe, wręcz śmiesznie w niej jak takie oceny wytawiają na koniec z takich ocen semestralnych.:D
U mnie czasem też tak było, nic na to nie poradzisz, tacy są już nauczyciele.

Gorzala 05.06.2003 17:40

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
chciałbym żebyście się wypowiedzieli. Właśnie dostałem oceny na koniec 5 klasy. I o dziwo z informatyki mam 4! Ale moje oceny to: 5, 5, 5, 5, 5, 5, i jeden brak zeszytu. Na półrocze miałem 5! Co kurcze jest???? Chyba nauczycielka mnie nie lubi. Jest gorsza odemnie w infie. Z zawodu jest Matematyczką ale od roku chodzi na kurs informatyczny. Ja już od paru lat ucze się infy. I to mnie zdziwiło. Musze w przyszły czwartek zapytać ją o coś co ją zagnie. I zobaczymy czy w przyszłym roku da mi 4.

Co wy myslicie???? Czy na podstawie tych ocen można postawić 4???? A.... z np. Matematyki mam oceny 2,2,1,1,1,3,4,5,5 i mam 4. więc nie rozumiem.

Z takich ocen masz 4? Ja chce do twojej szkoly! :)

kizio 05.06.2003 17:36

bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00.