![]() |
Polska - Szwecja
Nie wiem mczy już coś takiego było, ale zaraz meczyk Polska - Szwecja. Co otym myślicie ? Przegramy, wygramy?
|
Re: Polska - Szwecja
Cytat:
.......i nie ze wzgledow patriotycznych........... |
ja chce dostac na urodziny volvo s90 - i jest to bardziej prawdopodobne niz zwycieztwo naszych orlow
zeby uwypuklic sens tego zdania powiem ze mam spory klopot z zakupem roweru za 400 zeta... |
Widac ze jestescie optymistami :)
Jatam stawiam na 2:1 zgadnijcie dla kogo :) |
bedzie kolejny Potop :(
Szwedzi wygraja, niestety :buu: |
ja bym uwierzyl w POLSKA SILE!!!!!!!!!!!!
POLSKA!POLSKA!POLSKA!POLSKA!POLSKA!POLSKA!POLSKA!P OLSKA! Przypomnijcie sobie na przyklad... mundial... a moze lepiej nie... Pozdro |
Stawiam 2:1 dla naszych :), chodź "diablik podszeptuje" że szanse na to są niewielkie
|
UWAGA!! 5 minut do mecza! ide zobacze! PA!
|
Witam !
Ja stawiam na siebie - i chce Porsche GT3 :) |
Re: Re: Polska - Szwecja
Cytat:
......Dziwne..........;) |
bedzie 3-0 dla szwedow, conajmniej... :(
|
trzeba byc optymistą...
Wichniar stzeli trzy brameczki :D |
juz jest 2:0:(
I z tego co widac to naprawde zanosi sie na potop:'( TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA. Z taka reprezentacja to nie mamy czego szukac na mistrzostwach. Ale coz dalej grajmy sparingi z "tak dobrymi rywalami" jak Kazachstan to napewno lepiej nie bedzie:buu: :buu: :buu: |
Jak zwykle dużo gadania przed meczem a później na boisku kompromitacja.
|
wiesz - teraz nawet poza boiskiem nie gadali... chyba wiedza co i jak...
teraz chyba latwiej bedzie mi kupic microsoft niz uwierzyc w zwyciestwo naszych orlow |
Boze juz 3-0.............KOMPROMITACJA
|
Dudek.. akcja sam na sam (ze sobą dosłownie) i niestety nasz wspaniały bramkarz wszedł do bramki z piłka :)
|
nawet nie ma czego komentowac :blee:
PORACHA :cisza: |
co za WSTYD, co za KOMPROMITACJA ... jak mozna miec smialosc wystawic tak tragiczna reprezentacje... za grosz samokrytyki
|
Cytat:
wystawic tak tragiczną ? czy uwazasz ze JANAS popełnił błąd i mógł wybrac lepszych .. ( chyba ze sie zle zrozumielismy) lepszych narazie niema. a moim zdanie ... powinni wziąść jakies kryterium ...np. wiek - 23 lata, starszych nie powoływac, i budowac reprezentacje na EURO 2008, na WORLD CUP 2006 i tak juz nic nie wyjdzie .. niestety kurde jak zazdrosze mojemu ojcu że jak nasi odnosili w 74r. sukcesy on był młody i mógł kibicować bo miał komu :) sukcesy sportowców poprawiają jakość zycia :P (rozumiecie mnie :) ? ) |
rozumiemy - ja z wdarzen sportowych lubie ogladac tylko Malysza w dobrej formie - wszystko wiadomo - a milo sie patrzy na zwyciestwa.. :)
|
To był obraz naszej piłki. Myślę, że Janas powinien powołać w całości zespół Wisły i na nim oprzeć budowę reprezentacji (chłopaki pokazali w ostatnim sezonie, że potrafią grać, przynajmniej nie byłoby problemu z brakiem zgrania zespołu).
|
lepiej te pieniadze, ktore laduja w reprezentacje, przeznaczyc na badania nad nowymi gatunkami pomidorow :)
|
Jak zwykle na dobrych chęciach i gadaniu się skończyło.
I znowu trener będzie budował przyszłościową reprezentację na następne mistrzostwa świata lub Europy. |
gdyby budowal te reprezentacje - to by bylo ok.
ktos to kurcze kiedys musi zrobic - tylko czemu od lat sa to te same nazwiska? patrzac na to co pokazuje Burkhardt nie wierze ze w polsce nie ma dobrych mlodych - i ambitnych - pilkarzy... oparcie na wisle nie jest glupim pomyslem - tylko ze pewnie w nastepnym sezonie to bedize zupelnei inny klub - polowa sie rozjedzie |
na tym meczy byly cyry jak w sejmie (ogólny nieporząek) mecz był do d.
a tak wogóle to kilka osób zgadło wynik |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:57. |