![]() |
Kabelek
Kupiłem na aukcji kabelek do telefonu ,ale mam problem.
Podłączyłem wszystko i komp nie widzi komóry zainstalowałem software który dostałem z telefonem i nic,a chodzi mi o nokia 6510 Jesli ktos ma ten kabelek to prosze o pomoc jak to wszystko zainstalowac zeby chodziło |
spróbuj z innym telefonem
|
Rozumiem, ze port do ktorego podlaczyles telefon jest aktywny!
Telefon wlaczony, a soft wgrany prawidlowo! To teraz moze uruchom poszukiwanie nowego sprzetu? (tak mi znalazl aparat cyfrowy, nie widzial go po podpieciu przez USB) |
re
Cytat:
Jak sprawdzic czy port jest aktywny |
Cytat:
|
a jak spisuje sie logomanager (lezy ze slodzikiem na www.techtronic.pl - waga ~1,3 mega).
jak nie dziala to ustaw kabel jako fbus i wtedy zobaczy czy logomanager dziala. i napisz jaki masz kabel mbus/fbus, dejan czy dlr cos tam bo na moje oko to masz mbusa lub mbus/fbus'a. daj znac o efektach pzdrwm Nikita_Bennet |
Jeszcze pozwole sobie tak od siebie dodac... zanim mialbys zlozyc reklamacje... jakas negatywna opinie na temat sprzedajacego, to sprawdz czy kabelek dziala na innym kompie. Ja mam podobny problem z Siemensem ME45 (i kabelkiem z allegro). Soft ktory mi dano z telefonem nie hula. Soft do flashowania nie hula. Soft do grzebania we "wnetrzu" tez nie hula. Powiedzialem sobie kurcza... nic nie hula. (Tzn jeden program dzialal... Sx45CZ a reszta nie) Pojechalem do cioci... u niej na kompie dzialalo wszycho... no i przerobilem ME45 na S45i ;) Ale nie bylo to wygodne... Lepiej u siebie na spokojnie bawic sie z telefonem ;) Pozdrowisko!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13679683 Poradzcie co zrobic czy szargac opinie na aukcji gościowi czy nie próbowałem na gg z nim gadac ,ale sie nie odezwał. |
Cytat:
a ustawiels w menu narzedzia/opcje typ kabla na fbus? co do przelacznika to nie przejmuj sie tym-autoprzelacznik cos ci mowi? pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
|
pytanka.
pod jakim systemem pracujesz (w win2k i xp trzeba uzyc chyba "useport" cos tam)? czy sprawdzaels ten kabel na kompie u kogos oraz z innym telefonem? 6510 to dct4 czy jeszcze dct3 bo nie pamietam? pzdrwm Nikita_Bennet |
Ja kupilem sobie jakis czas temu kabelek do Siemensa C55 ale do tej pory nie moge znalezc dzialajacego softu do obslugi logo/dzwonkow/etc.
Jesli ktos moglby mi pomoc to bylbym wdzieczny. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kabelek w koncu podłączyłem ,ale cos zle działa ,bo jak wysyłam logo do telefonu to na komurze widnieje napis urządzenie nie kompatybilne ciekawe czemu tak jest ??? |
Cytat:
Chwilowo w przebudowie |
Cytat:
mozesz zrobic kopie telefonu (ksiazki teelfonicznej) pzdrwm Nikita_Bennet |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:31. |