![]() |
dla tych co graja w q3 - lub maja na to ochote :)
ponizszy link zawiera film bedacy chyba najlepsza reklama tej boskiej gry
dla milosnikow rzezni, jatki i niesamowitego tempa - najlepszy film q3 jaki zrobiono od czasow 'q3 rulezz 2' ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/ba...oN-XVID-MQ.rar ~250 mb |
gdyby nie ten rozmiar.. chetnie bym obejrzał :)
|
poweim tak - jesli czas sciagania jest krotszy niz jeden dzien - to sciagaj - to JEST tego warte... gram w q3 4 lata - w tym kraju niewielu moze mi nakopac - ale ten film wgniotl mnie w podloge
|
Kto jest w jakiś klanach?
może poświęce noc na ssanie ;)
A loodzie własnie czty ktoś z was jest w jakimś klanie tego typu gier? Interesuje mnie głównie Medal Of Honor gdyż sam dużo w to gram i jestem w nieźle rozwijającym się klanie =<p.O.w.>=. Może ktoś z forum też gra ostro w medala? :chytry: |
Godzinka ściągania i będzie. Fanem q3 nie jestem ale z ciekawości obejrzę ;)
|
Sid a nie wiesz ile ten filmik bedzie lezał na serwerze ? bowiem nie wiem czy zacząć sciągać...
jesli bedzie lezał mniej niz 3 dni to nie opłaca mi się pobierać... :( |
Ściągnołem oglądnołem i nawrawde jestem pod wrażeniem :) Jeszcze te wybuchy w takt muzy i animacje :D:D Kolesie nieźle wymiatają, momentami można dostac oczopląsu. Warte ogladnięcia! polecam.
|
Jak sie nazywa ten mod co daje takie wysokie skoki.
|
film bedzie lezal dlugo, wiec sie nie boj
wysokie skoki to rocket jumpy z tego co widze i kojaze o co pytasz - to ma kazdy mod - akcje sa glownie z vq3 i cpma (i pare z RA - mozna poznac po calkowicie bialym napisie o zdobyciu fraga) |
Widze Sid ze znasz sie na q3, ja w to ni gralem ale moj brat tak i musze powieziec ze byl w ta gierke naprawde dobry (uzywal xywki Demon - moze znasz). Q3 Rulezz i Q3 Rulezz2 to 2 najlepsze filmy ktore sie ukazaly - tu masz racje, wiem bo ogladalem ich cala mase. Dzieki za link zaraz zaczynam zasysanie :)
|
wystarczyla godzinka z kawaleczkiem. fajnie zmontowany choc jak dla mnie quake 3 juz troche traci myszka od strony graficznej, ale grywalnoscia przewyzsza niejedna nowa gre.
|
Wlasnie obejzalem "film" i jeszcze bardziej sie utwierdzilem w swoim przekonaniu: Q to BADZIEW !!!
|
Cytat:
Ja nie powiem ze sadze podobnie, ale nie bawia mnie takie zupelnie fanatastyczne gry ktore do rzeczywistosci maja sie nijak! Dlatego gram w Medal Of Honor bo jest to gra oparta na faktach i jak najbardziej rzeczywista, bronie sa przygotowane wrecz perfekcyjnie! I ten klimacik II wojny swiatowej:jem: |
Cytat:
|
Cytat:
To widze, ze sie zgadzamy i ze mamy podobne zdanie na ten temat. |
Sciagnalem, obejrzalem i musze powiedziec ze jestem pod wrazeniem:o
Ale i tak wole UT2003 od Q3|| |
ut/ut2003 jest i tak lepsze :P
|
Ja uwielbiam Quake 3 Team Arene! Ale bardziej od Quake lubie Counter-Strike. Granie po sieci w te gry to sama przyjemność!
|
Ja nie cierpie calej serii Q, wiec dlatego nawet nie zaczne sciagac 250MB na SDI, bo szkoda nocki :P...
Mohaa rullez... bylem w dwoch klanach, teraz od tyg. wcale nie gralem :( pozdro ;) |
sciągnąłem filmik i nigdy nie przypuszczałem ze mozna grać na takim poziomie w Q III... :O
super filmik... warto było poswiecić 8 godzin na sciąganie :) |
na www.q3arena.gry.wp.pl jest pelno takich filmikow... no moze nie takich bo kazdy z nich innych ale jest duzo bardzo podobnych wiem bo ogladalem ich bardzo duzo moze i nawet wszystkie jakie sie pojawiaja... mam maniaka w sieci ktory tak wymiata i jest liderem klanu... a dzieciak ma raptem 16 lat ;p
ale q3 to piekna gra || pozdro |
Cytat:
o qrde, ja go sciagnalem w 2:12 :P |
az sie oderwalem od ... zeby tu odpisac - jak sie komus nie podoba q3 to jego sprawa - ale zeby nie pisal ze to G - bo to oznaka pewnej slabosi intelektualnej
milego :) |
Quake 3 A/TA Jest EXTRA! UT się nie umywa do Q 3 A, CS jest równy Quake'owi. niech żyje Quake i umiera UT!
|
hmmm... wojny UT vs QUAKE chyba jeszcze na forum nie mielismy ;) (albo nie siegam tak daleko pamiecia :) )
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:56. |