![]() |
Cytat:
PS w wersji podstawowej sa rodzynki :) |
Już zasysam 330,78 MB Mułkiem. A jakie są różnice pomiędzy tym nero 50 MB a tym 330 MB??? Link mam z www.osloskop.prv.pl a ten ma link z www.sharereactor.com .
|
A ja niemam nero media player!!
ma ktos jakies linki?? pozdrawiam |
Hehe mam uzywam .... i calkiem niezle :D
|
Cytat:
ale mysle, ze w wersji oficjalnej bledy te zostana wyeliminowane :) |
...i nie mozna dodawac plikow z sieci lokalnej...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
heh, nie ma to jak wersje z przeciekow :blee:
w kompilacji CD-Audio nie mozna przesunac widoku w prawo :-o klikam na strzalke i kupa (( |
Cytat:
|
hehehe :D
|
:D ^_^ :D ^_^
|
Sciagnąłem Nero6 ale mam jeden plik walniety:
z katalogu setup\coverdesigner\coverdes.exe, Prosze o pomoc to tylko 2 mega! z góry dzięki ...tylko nie 20 na raz..:) |
co do feurio i cue - czegos widze nie rozumiemy - jesli palimy obraz z cue to ZADNE ustawienia odnosnie przerw, zaokraglania i innych takich NIE SA BRANE pod uwage - NIC sie nie zmienia
trzeba zmienic cue zeby cokolwiek zmienic te zaokraglanie dziala przy paleniu pojedynczych utworow |
Juz wiadomo, 18.07 bedzie wersja 6.0.0.6.
Ta to jest chyba pozna beta. Ale chwilowo spisuje sie dobrze, pewnie zostanie. |
ok, mam ta wersje 50MB i wywala mnie ze nie nie moze pracowac z tym jezykiem :blee:
rozwiazanie: w Opcjach regionalnych zmienilem na Stany Zjednoczone ;) a znacie moze inny sposob ??? |
... ano jest, warto sie przesiąść, choć wydaje mi się, że w dniu oficjalnej premiery czyli 18 lipca będzie juz wyższy numerek 6.0.0.x i pewnie pojawią sie polskie pliki językowe
|
Cytat:
|
... potrafi kontynuować multisesję z wersji 5.5.10.42 i o dziwo wypala obraz płyty zrobiony Alcoholem :cool:
|
Cytat:
|
jesli nie moge zrobic legalnie i za free migracji z 5.x.x.x na 6 to moja przygoda z nero zakonczy sie na ostatniej stabilnej wersji 5.x.x.x - i chyba plakac nie bede - a z nowa nagrywara i tak dostane 6 albo jakis inny soft
|
Cytat:
bardziej estetyczny to on jest, ale trudno nazwac to przelomem (jakis siakis niedorobiony :) ). |
czyli poza numerkiem i kontrowersyjna zmiana estetyki mi on nic nie oferuje...
ponawiam pytanie - czy jest mozliwy upgrade legalnego nero od nagrywarki na wersje 6 (jak juz wyjdzie - ja i tak zraz znowu znikam a i tak nigdy nie lecialem jak mucha na swiecacy nowy soft...) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrowisko artoor |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pakiet ma teraz wiele opcji edycji danych audio, wiec jest naprawde niezly.
|
Cytat:
|
Musze was zmartwic, Nero ma inne zabezpieczenie. Przy instalowaniu nakladki regionalnej, moze serilkum nie dzialac.
|
A co tam bede upierdliwy, na priv adres /ThanatoS
bezposredni link do N6. Co do spostrzezen: mnostwo dodatkow, pewnie troche zmienione kopiowanie, tak na pierwsze nagranie, nic nowego i rewelacyjnego nie zauwazylem. Zobaczymy co dalej. Zalecam sciaganie wersji 300 mb (z mula) wersja Ultra w dalszym ciagu opiera sie i nie daje sie prawidlowo rozpakowac. Pewnie cosik jest u mnie nieklawo. Wersja binarna instaluje sie idealnie. |
Cytat:
Pozdrowisko!! artoor |
Cytat:
|
a napisalby ktos tak dokladnie co da to userowi ktory wypala muze feurio i dane nero? czy jest sens ciagnac toto? i czy ja majac legalne nero (nagrywarka) bede mogl sobie legalnie 6.0 zaciagnac - czy yo juz bedzie nowa licencja?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak na razie to czesciowo jestem juz usatysfakcjonowany dzieki pomocy kilku osob z forum.
Przy okazji zainteresowalem sie emule-m. prometeusz |
A po co podmieniac pliczek?
Tylko serial przy instalacji wpisuje. |
...tak - wystarczy podmiana pliczku i wszystko chodzi.
Tylko gdzie go znaleszc (nero i ten pliczek)- nie mowcie ze slabo szukam. Jedni mowia ze jest tam gdzie zawsze - fajnie by bylo wiedziec gdzie jest to zawsze. Narobiliscie pierwszego dnia tylko nadziei, wiec czekam spokojnie, az ktos cos zamiesci, atu nic. Czy mogl bym prosic o jakies wskazowki. pozdrawiam Prometeusz |
Nero SmartStart. Programik pozwalający na łatwą nawigację pakietem. Może okazać się bardzo pomocny, zważywszy na mnogość funkcji Nero 6.
Nero Burning Rom 6. Integralna część Nero 6 również ulegnie znacznej przebudowie. Obsługiwać będzie najnowsze nagrywarki DVD i CD-ROM; ma mieć również zupełnie inny wygląd. Nero Vision Express 2. Program będzie umożliwiał przechwytywanie sygnału wideo z różnych źródeł, zaawansowaną edycję obrazu i zapis na płytach DVD oraz tworzenie slajdów i prezentacji multimedialnych. Nero Wave Editor 2. Zaawansowany edytor sygnału audio, posiadający wiele filtrów i efektów DSP. Nero SoundTrax. Narzędzie do tworzenia i miksowania płyt audio. Nero Media Player. Odtwarzacz plików muzycznych m.in. MP3 i AAC Nero ShowTime. Odtwarzacz wideo, współpracujący z większością popularnych odtwarzaczy DVD i kart telewizyjnych; obsługuje też najnowszy format MPEG-4 Nero ImageDrive. Tworzy obraz dysku CD-ROM na twardym dysku Nero BackItUp. Program do tworzenia kopii zapasowych. HE-AAC Plug-in. Najnowsza generacja kodeka AAC, przez wielu uznana za najbardziej skuteczny algorytm kompresji dźwięku. |
Cytat:
|
Jak wyjdzie NERO 6 to zaraz hakerzy będą tworzyli bazy CD-KEY oraz cracki. :-)
|
Pamietajcie, najpierw nalezy odinstalowac stara wersje Nero 5.5.xx, a potem dopiero instalowac Nero 6 zreszta juz 6.0.0.6 :D. Bo pojawia sie bledy (DEMO is expired) i zamknie sie program.
|
nie. w alcohol wystarczy tylko serial no chyba, ze masz trial'a.
sa dwie wersje. jedna ma 330 MB, a jest jeszcze 50 MB-ajtowa. |
I podmiana pliczku:D
Jest juz release na sharereactorze. Link ma pozytywy. Kto chetny? |
Cytat:
|
a ja i tak wole
Roxio 6:fiu:
|
Dodali ikony ala XP jak wszyscy, zmienili liczbe na 6, dodali trochę programów które i tak każdy ma "swoje", sprawdzone, od innej firmy. Nie zainstaluje.
Z doświadczenia wiemy, że takie niby "rewolucje programowe" (np. Winamp 3) dobre nie są... |
troche dla mnie za bardzo ala xp
|
Ale czy za 9 dni zostanie wydany pakiet z językiem polskim (included) ??? 8)
Czy też będzie trzeba czekać na pliki polonizujące ... Mnie to tak rybka czy EN czy PL, ale chciałbym wiedzieć :jezyk: |
Za 9 dni premiera.
Nie sadze zeby cos bylo szybciej, chyba ze poprawia releasa ktorego ja mam. Jest zwalony, nie odpala sie. |
Ohh .. niedobshe - faktycznie komentarze zbyt pozytywne nie były, więc anulowałem, yahol podziel się wiedzą, gdzie to można dorwać, bo kiedy wyjdzie oficjalnie, to ja jush bede na wyjezdzie.
|
Lojalnie uprzedzam!
Wszystkie linki na eMule to fakes. Albo v.5.5 albo MiniGolf(duzy plik). Uprzedzalem. Y. |
No patrz - szukałem rano w ogródku i znaleźć nie mogłem, a teraz chyba dopiero wyrósł.
Poza tym wolałbym, żeby jaki eFTeP mi wyrósł, cobym szybciej zakończył ssanie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Więc jeżeli możesz to hmmm... napisz skąd go ściągnąć :chytry: |
Cytat:
|
Ściągnąłbym sobie przed premierą, ale nie wiem skąd - wie ktoś z was?
|
I NeroShowTime
|
Dodali NeroMediaPlayer
|
Ci co kupili Nero po 01.05.03 maja update po obnizonej cenie.
|
Cytat:
Mysle, ze tak. Trudno w tej chwili cokolwiek powiedzec wiecej na ten tema. Troche jednak podaje: http://www.ahead.de/en/index.html#root |
yahol a wersje retail >>?? :) beda czy nie :)
|
@1. Ma skiny
@2. Nie da rady nadgrac na 5.x.x.x. zadnego @3. Lepiej zabezpieczony (potrzebny *****+serial) jak w Alcoholu Reszte zobacze jak go przetestuje |
ale go schrzanili ...
|
dajcie jakiegos screena i poweidzcie czy starczy nakladka czy trzeba slodzic? ;)
|
Stary Neron jest ładniejszy.
____________________ Powered By: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
http://www.cdfreaks.com/article/115/4 i wszystko jasne... :)
|
Mi tam bardziej podobal sie stary Nero. I nie bede instalowal tego nowego. Po co zmieniac cos co dobrze dziala ?
|
... z wyglądu siakiś takiś dziwaczny ten nowy Neronek :(
|
A ja bym sobie chętnie zainstalował.
|
i tak nie zainstaluje 6.0.0.6
zaczekam do przynajmniej 6.0.0.2x :-) |
@Zbieg12
Rano ci powiem jak to dziala. |
ja zaczekam az to ZACZNIE dzialac, sam pamietam Nero 5.0.0.3 :-)
|
a mozna juz go sciagnac ?
|
Nero 6
Nowy cesarz:) juz jest:
http://www.cdfreaks.com/article/115/3 hmmmm. bo ja wiem.....chyba mi sie nie podoba:blee: Jest juz full wersja :chytry: a gdzie? Nie powiem:D:fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54. |