![]() |
jedyne co może jeszcze być to ten dziwny program
bps spyware remower: #:12 (winpup32.exe) Path:C:\WINDOWS\System32\winpup32.exe BasePriority:NORMAL FileSize :28 kb Last accessed :2003-07-08 21:03:14 Build :1.0.0.0 OS :NT-Win32-Executable Description : Version :1.0.0.0 Product Name:pup jest w uruchamiany z rejestru w kluczu RUN |
trzeba uważać
Ad-Aware build 181 i najnowsze definicje oraz jest jeszcze jakis SpywareKiller albo cos :) |
No i nie doszło :( aha i znowu wyskakują mi te chrzanione reklamy (((( jak mi jeszcze raz wyskoczy to dam screena
|
Dobra przesle jeszcze raz...
|
Nie wysłał sie ten słodzik, dostałem samego maila. W miedzy czasie przeskanowalem system i znalazł jakiś plik exe i trzy cookie.
|
CrazyBrowser i nie sa potrzebne zadne slodziki !!! POLECAM GORACO
PS to taka nakladka na IE |
W koncu mail poszedl, sprawdz poczte.
|
Wysłałem. Aha zapomniałem dodać że mam xp i w win98 może nie byc tego pliku.
|
Hmm...dziwne...WP nie przepuscila mojego maila...napisz do mnie to ci odesle slodzik...
|
Slodzik poszedl...
|
to w takim razie poprosze o słodzik ;)
|
Sciagnij ten programik ktorego ja szukalem. Jest swietny. Usuwa z dysku takie popupy i inne smieci, a dodatkowo ma cos takiego jak SpyWatch. Monitoruje online wszystki popupy i je zamyka. Polecam.
Update: W/w program znalazl 18 innych "robali" i innegoswinstwa po tym jak zeskanowalem dysk Ad-aware. To mowi samo za siebie... |
W takim razie wywale go z dysku. Aha włacza sie jeszcze w zmniejszonym oknie tak jak tamte banery strona eBuy. ((
|
Juz znalazlem ;] Jak ktos chce do najnowszej wersji to niech da znac...
|
Strzal w dziesiatke ! O to mi chodzilo...tylko ze slodzik, tudziez inny rodzynek by sie do tego przydal.... ;)
|
Cytat:
|
Swego czasu mialem programik ktory sprawdzal sie lepiej niz Ad-aware, tylko nie pamietam jego nazwy :/ Wiem ze bylo cos z "Bulletproof" w tytule, moze to nazwa firmy.
|
Ja też tego pliku nie mam (XP pro). A na wyskakujące banery bardzo dobry jest programik PopUpCop
|
Ja tego nie mam...mam XP Prof + SP1a
|
Qrcze znowu wyskoczyło jak weszlem na wp. Na 100% to nie sprawka tego postalu bo treść reklam jest po angielsku. Może jakis program mi to włacza? Macie może uruchomiony taki program: winpup32.exe Ma ikonke okna windowsowego pokazanego z perspektywy i jest w C:\WINDOWS\system32. Wydaje mi sie podejrzany.
|
Cytat:
|
Hmonitor przestał działać ale przeinstaluje i będzie ok ;)
|
NIE WYWALAJ WSZYSTKIEGO .. jak masz kaze to bedziesz ja musial przeinstalowac bo ci sie nie wlaczy ... trzeba uwazac co sie wyrzuca bo niektore pliczki naprawde sie moga przydac ...
a na popupy zainstaluj se crazy browser .. a jak ci nie przepadnie do gustu to zawsze masz firewall ktory zablokuje ... ja uzywam ZA plus i na stronach gdzie pop-upy nie maja wyskakiac to nie wyskakuja pozdro !! |
Pewnie to byly spyware jakies. Przeskanuj kompa Ad-aware i po klopocie, Wywal oczywiscie wszystkie wpisy co ci znajdzie:-))
|
dzieki! znalazło coś 136 wpisów i wywalilem wszystkie. może teraz bedzie ok. :)
|
Ad-Aware i po klopocie :glaszcze:
link |
wyskakujace banery
Nie wiem co jest grane ale ostatnio jak przegladam strony to wyskakują mi banery w nowym oknie z nadłowkiem "Ad" i napewno nie są wywoływane przez strony które odwiedzam. Czasem też wyskakuje jak otwieram przegladarke. Moze cos się zainstalowało po cichu ale kiedy??? Chyba że to przez icq które zainstalowalem żeby zobaczeć jak ten program wyglada. Miał ktoś coś takiego. Pomóżcie bo to sie robi bardzo upierdliwe.:( ((
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38. |