![]() |
Cytat:
a możesz słówko na temat zabawy z kx? wystarczy że ściągnę ostatnią wersję tj. 5.10.0.3534 i zainstaluję? (to tylko 3.5mb) |
Cytat:
hmmm.... co do tej 0.7 to w kredytach figuruje nazwisko Pawlowskiego. czy ona nie rozni sie tylko obecnoscia ilus tam wiecej komponentami niz w wersji na stronie projektu? PS. na forum foobara widzialem dyskusje 0.6 czy 0.7.... |
coz.. .7 rc to nei dzielo petera tylko case'a - nie chce snuc dywagacji jakie to ma konsekwencje dla przyszlosci calosci projektu
a ja sobie juz darowalem przekompilowywanie pluginow bo co dwa dni jest nowy sdk i trzeba sie babrac od nowa... poczekam na .7 stable do tego czasu 667 rzadzi - zreszta jestem chyba w wiekszosci |
Cytat:
brakowalo. jesli chodzi o plugi to wystarczaja mi te podstawowe z pakietu. skorki... jak ktos lubi to niech uzywa. najwazniejsze jest to, zeby dalej nacisk byl polozony na dzwiek, a nie jak w winamp na cala otoczke, a sprawy zwiazane z dzwiekiem sa gdzies w tyle. |
oj zadnych .7, zadne takie - stare pluginy nie dzialaja... werjsa 667 to mus dopoki nie przekompiluja starych pluginow - a do tej pory na liscie componentsow nie ma ZADNEGO dzialajacego z .7...
zreszta mam wrazenie ze foobar w wersji .7 zaczyna isc w strone winampa - czyli ladnego kombajnu - spectrogram dodali (po co?), pasek przewijania, niedlugo jeszcze skorki beda obowiazkowe... troche sie martwie |
Cytat:
http://www.saunalahti.fi/%7Ecse/foob...000_0.7RC8.exe |
Hej wam.Ja w tej chwili uzywam Winamp wersje 2,76.Wprawdzie stary ale jary.Dlaczego stara uzywam?Poniewaz mi otwiera szybko mp3.Mialem winamp 3 ale mp3 otwieralo fatalnie,ponad min musialem czekac na to by cos posluchac.Nie wiem czemu sie tak dlugo ladowalo,moze dlatego ze ma duzo tych bajerow w sobie i wszystko musi doladowac?Pozdrowionka
|
Faktycznie na tych kx'ach lepiej jakos dzwiek brzmi - musze lepsze glosniki kupic to moze sie przesiade na foobara ;)
|
racja. nie ma jak foobar. zapominasz o winamp. a ta wersja ze strony case'a to juz full wypas.
|
Cytat:
http://kxproject.lugosoft.com/downlo...3534f-full.exe ....................;) |
kx'y ? a coz to takiego ?
|
jesli chodzi o dzwiek z winampa to polecam MAD
a co do sprzetu - nie mam boskiego - live podpiety do miniwiezy - ale roznice slychac... tak samo jak po pracy na oryginalnych sterowniakch i po instalacji kx projekt... po prostu slychac... polecam i foobara i kx'y |
Ja zauwazylem wyrazna poprawe jakosci dzwieku.
@Sid pewnie ze foobar jest narzedziem bardziej profesjonalnym i trzeba miec sprzet w pelni z niego czerpac. |
jest nawet wersją alpha która zmaterializowała się zupełnie nie wiem jak na wielu komputerach - mi się nie podoba - zdecydowanie wolę foobara
|
Ja tam korzystam z wersji 2.95, bo 5 jest narazie wersja testowa. ;)
|
ja tam poczekam na wersje 7.0 bo po 3.xx mam nocne koszmary :blee:
|
2 + 3 = 5, Winamp 5
Cytat:
osobiscie sparawdzilem ta wersje i musze przyznac ze zapowiada sie znakomicie ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:03. |