Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Bar 3 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bar-3-a-25556/)

RoKFoR 13.09.2003 21:57

Bar 3

Co sadzicie o 3 edycji Baru, o uczesnikach, kto wedlug was wygra... Czy kolejna czesc reality show przyniesie taka sama widownie przed telewizorami coi pozostale czesci, czy moze juz telewidzom znudzilo sie podgladanie innych ludzi w codziennym ich zyciu i Bar 3 bedzie totalna klapa.

-Kowalik- 13.09.2003 22:03

Re: Bar 3

Cytat:

RoKFoR napisa***322;(a)
Co sadzicie o 3 edycji Baru
NO COMMENT...

To tak samo jak bym ogladal 1857 odcinek "Zbuntowanego Aniola", eh...

Kasprzak 13.09.2003 22:04

dla mnie tego typu programy nic nie wnosza, nie wnosily i nic wnosic nie beda. Totalny badziew. Jeszcze ten BAR

-Sid-The-Rat=> 13.09.2003 22:04

przynajmniej ta orejro to miala ladne kawalki... :)

/\/\cDrive 13.09.2003 22:09

Wygrać powinnien ten facet na wózku z leszna. A według mnie takie osoby jak ŚMIERDZĄCA frytka czy ta bokserka powinny pójść myt z programu. Ja nie rozumie takich ludzi jak w/w baby po co?? Po co one tam sie kiszą, pewnie tylko dla kasy.

P.S.
Frytka ma twarz nieproporcjonalną co do jej ryja za niski a za szeroki łebi i jak komuś może coś takiego sie podobać , bo nie mi. Ja ją bym chyba wysłał na środek jakiegoś oceanu żeby nie oglądać jej papy. Mam nadzieje że nikogo nie obraziłem. Wyraziłem tylko swoje zdanie, no bo przecież żyjem w wolnym państwie w którym można wyrażać swoje zdanie.

-Kowalik- 13.09.2003 22:09

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
przynajmniej ta orejro to miala ladne kawalki... :)

Masz na mysli kawalki CIALKA czy UTWORY MUZYCZNE ??? ;) ^_^ :P

-Sid-The-Rat=> 13.09.2003 22:13

cialka :) naturalnie bardzo zgrabnego cialka :):)

Nikita_Bennet 13.09.2003 22:16

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
dla mnie tego typu programy nic nie wnosza, nie wnosily i nic wnosic nie beda. Totalny badziew. Jeszcze ten BAR
nie lubie popierac cudzych wypowiedzi ale ku tej sie przychylam w 100%.

Ziele 14.09.2003 00:32

TV to juz wogóle schodzi na psy. Nie dość że robia takie badziewne reality show to jeszcze za niegługo przerwami będą nie reklamy a filmy itp...

pepperman 14.09.2003 00:50

zenada 1, zenada 2, a teraz na nieszczescie zenada 3. kwiat narodu to nie jest :o.

LECHWOS 14.09.2003 00:55

:buu: :buu: :buu: dobrze ze mam discovery i carton network i filmy divix ;) bo bym tv nie wlaczal

yarosh 14.09.2003 01:06

powiem szczerze, nigdy nie widzialem nawet jednego calego odcinka jakiegokolwiek "reality show" i ktorastam kolejna czesc jakiegos durnego programu napewno nie zmieni mojego stosunku co do tego rodzaju rozrywki. Nie kumam, co ludzie widza w tym ciekawego? Nuda panie... nuda...

Remix 14.09.2003 04:28

Witam!

przeciez to czysta komercja i calosc jest rezyserowana - zero prawdy, gardze takimi programami, a BAR3 jest kolejna machina do robienia kasy.

Pawel_k 14.09.2003 11:18

ja tam jestem ciekaw kiedy znowu Frytka zaszaleje przed kamerami (i kto bedzie tym "szczesliwcem") :D ^_^ :D

brzuszki 14.09.2003 14:11

Cytat:

/\/\cDrive napisa***322;(a)
[Frytka ma twarz nieproporcjonalną co do jej ryja za niski a za szeroki łebi i jak komuś może coś takiego sie podobać , bo nie mi. Ja ją bym chyba wysłał na środek jakiegoś oceanu żeby nie oglądać jej papy. Mam nadzieje że nikogo nie obraziłem. Wyraziłem tylko swoje zdanie, no bo przecież żyjem w wolnym państwie w którym można wyrażać swoje zdanie. [/B]
Owa frytka jest z rodu Frytowskich,a to kawał ciekawej historii.
Jej dziad to była figura przy której różne Perszczyny i inne baraniny to pętaki.
Wojtek Frytowski zastał zabity przez Mansona z żoną Polańskiego /ciężarną/.
Wgłębokiej komunie jedyne paczki jakie szły przez Atlantyk w drugą stronę /do Stanów/ to paczki żywnościowe dla W.F.
Niejaki chyba Koźmiński nic sensownego nie napisał,prócz historii Frytowskich,a ten temat był hitem nawet w wykonaniu Koźmińskiego
Pochodzą z Łodzi.
ta zaś frytka publicznie daje dupy żeby zaisnieć,bo samo nazwisko już nie wystarcza.
I to jest i smutne i wesołe zarazem.
Byłem ciekaw-kto też ogląda teKlany,Bary i bigbradery

Nikita_Bennet 14.09.2003 14:21

Cytat:

LECHWOS napisa***322;(a)
:buu: :buu: :buu: dobrze ze mam discovery i carton network i filmy divix ;) bo bym tv nie wlaczal
ja nie mam ;(

a tv juz prawie nie ogladam - chyba ze jakas fajna powtorka leci ew cos na rosyjskiej stacji bo tam sa ciekawsze filmy.

wole net - bardzie tworczy jest

kraluk 14.09.2003 17:36

Nie komentuje tego 'Realty Show'
Pozdro;)

eloise 14.09.2003 18:40

ja powiem tak: Telewizja kłamie!

i jak powiedział pewien kabareciarz: "Nie oglądaj telewizji bo będziesz mieć w głowie glizdy"

+++LeWaP+++ 15.09.2003 10:32

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
cialka :) naturalnie bardzo zgrabnego cialka :):)

pewnie chodzi o te kawalki na dyskotekach ;D

hehe ||

tam to chyba jakies orgie odchodza tak na prawde ;)

Weron 15.09.2003 10:55

Nie ogladam zanych takich gowien.
Kiedys ogladalem bigbrothera ale pierwsza wersje po tym wszytsko wszystko co postalo to jest jedna wielka masowka aby tylko sie nachapac.(big brother one pewnie tez byl ale to byla w pewnym sensie nowosc)
na mnie napewno nie zarobia.
A cala frytka to krotko mowiac zwykla dz....

CIAPEK 15.09.2003 11:00

oglądałem I edycje BB, potem już były kiszki. I edycja Bar-u jeszcze była znośna.
Polsatowskie Amazonki i Gladiatorzy były totalnym shitem.

Mówicie ciągle o jakiejś Frytce. Jeśli to ta z BB to nie wiem o co wam chodzi. Jej sesja w Playboyu pokazała wszystko jak na dłoni, że laska ma niezłe ciało! Jestem za!|| ;p zobaczcie sami ;)

Weron 15.09.2003 11:08

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
oglądałem I edycje BB, potem już były kiszki. I edycja Bar-u jeszcze była znośna.
Polsatowskie Amazonki i Gladiatorzy były totalnym shitem.

Mówicie ciągle o jakiejś Frytce. Jeśli to ta z BB to nie wiem o co wam chodzi. Jej sesja w Playboyu pokazała wszystko jak na dłoni, że laska ma niezłe ciało! Jestem za!|| ;p zobaczcie sami ;)

Co to za dialery chcesz ludziom wkrecic?
Daj jakas porzadna strone.

CIAPEK 15.09.2003 11:13

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Co to za dialery chcesz ludziom wkrecic?
Daj jakas porzadna strone.

jakie dialery?
Dałem pożądną stronę, która gościła na forum nie raz i była poszukiwana.
Normalne piękne fotki. :)

Weron 15.09.2003 11:16

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
jakie dialery?
Dałem pożądną stronę, która gościła na forum nie raz i była poszukiwana.
Normalne piękne fotki. :)

hmm
A ja nie moge otworzyc zadnego linka
Widze tylko ze jest z boku info o dialerach.
Korzystam z mozilli wiec moze ta strona jest tylko kompatybilna z ie?
Zaraz wpadne na windows to to sprawdze.

Pawel_k 15.09.2003 12:28

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
(...)

wez ty ludzi niestrasz takimi zdjeciami... :blee: :jezyk: :cisza: :cisza: :cisza:

adixo 15.09.2003 15:28

Bar 3 - szkoda czasu i oczu.
pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:48.