![]() |
nie dość że gg pada to znów jakieś głupie pały wysyłają że będzie płatne to samo co kilka miesięcy temu pamiętacie ten długi zawis :/ ale coż dziś nie widzę OPADÓW (odpukać w niemalowane)
|
Cytat:
|
fakt - zapomnailem - do ogladania filmow dodatkowo pakiet nimo (caly! lacznie z filtrami ktore sie nawzajem wykluczaja!)
no i skrakowany winamp5 (pomimo ze nie uzywa sie jego platnych funkcji - ripowania i wypalania) itd :) |
Cytat:
Obowiazkowo oczywiscie Norton antyvir a do obrabiania fotek Photoshop mimo, ze jedyna rzeczy jaka sie w nim robi to zmniejszanie zdjec z imienin cioci |
racja.
dzięki temu mam kasę, bo ciągle ktoś do mnie dzwoni, że coś tam mu nie działa ^_^ ^_^ ^_^ Cytat:
niedawno robił w gacie, kiedy mu napisałem, że sformatuję mu dysk przez gg i pisałem: formatowanie 10% etc... :haha: |
zestaw obowiazkowy na 90% kompow: Office Profesional Premium Ultra Hiper (wersja pelna bez poprawek z dodatkami) najnowsza, IE + kilka dialerow, OE + 12 wirusow, gg (w stanie wiecznego zwisu)... a potem mamy posty w stylu "cos mi nie dziala" :D
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :| ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
nie chce mi się już o tym gadać :P
jest naprawdę tyle dobrych komunikatorów, że żal mi tych, którzy używają tego gów...olitu. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
używam Konnekta od prawie miesiąca i muszę stwierdzić iż jest on "niedopracowany".
Pewne działania dzieją się dla mnie w niezrozumiały sposób - najbardziej edycja listy kontaktów/dodawanie usera/dane usera - kosmiczne rzeczy tam się dzieją zanim poprawnie kogoś dodam. |
Cytat:
www.konnekt.info |
Cytat:
|
Z cyklu "jak latwo manipulowac ludzmi, kiedy sa glupi", czyli dostalem dzisiaj :
"Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART" |
Cytat:
A co do GG to jestem ciekaw kiedy bedzie mozliwosc szyfrowania rozmow? Bo jakos mialo to byc zaimplementowane w wersji 6. Wersja 6 miala premiere juz dawno a szyfrowania dalej nie ma (( |
polecam to:
|
Jabber, tlen, chyba icq :)
|
Cytat:
A co do konnekta czy on obsluguje inna siec niz GG ? |
Cytat:
|
no ale w tlenie to juz nic nie trzeba zmieniac - na domyslnych dziala pieknie
miranda to co innego - pierwszy raz to pare godzin zabawy :D |
Z przyzwyczajenia, lub z sentymentu :D
A być może z prostoty. GG instalujesz (albo mówisz znajomej blondynce że ma sobie zainstalować :P ) i działa. Taki Konnekt też działa, ale liczba opcji i ustawień jakie trzeba dokonać, wywołuje szczękoopad ;) |
no GG, no problem
Miranda IM, Tlen, Konektor... malo porzadnych nie wieszajacych sie i ZGODNYCH w 100% alternetyw? czemy jeszcze ktos wogule korzysta z tego Gowninego-Gowna? |
GG jest dziwne, nowe wersje tak mocno korzystają z funkcji IE, że bez SP2 najnowsze nie bardzo działa, łatki tez trzeba wszystkie mieć zainstalowane, bo się np nie loguje i nie mówi czemu - paranoja. Ja sukcesywnie przesiadam się na Konnekta, gdzie nie ma takiego bajzlu, poza padami serwerów GG rzecz jasna, a opcje typu ukrywacz sa jak najbardziej :D
|
Z GG to ostatnio jest jak w tym dowcipie o blondynce:
Prosi facet blondynkę, aby mu powiedziała czy działa mu kierunkowskaz, a ona na to: "Działa, nie działa, działa, nie działa..." Jak się wścieknę to się całkiem na Tlena przerzucę (z którego obecnie korzystam obok GG) i włączę sobie GG spod Tlena... brakowałoby mi tylko "ukrywacza" i "auto-statusu" z PowerGG :( A co do samego GG to mam od jakiegoś czasu takiego wała, że jak chcę sobie wybrać emotkę do wstawienia z menu to okienko wyboru emotki jest całe białe - nic nie widać i nic nie da się wybrać... :| |
Cytat:
A już chciałem formata robić... ale widze że to nie tylko mi nie chce się połączyć... |
no nie, znowu gg padlo - LUUUUDZIE ILE MOZNA :( nie mowcie mi ze to przez przeciazenie o 7.48 :D
|
Wywal GG i zainstaluj Tlena on zawsze dziala i nie robi cyrkow, a GG i tak obsluguje. Jak w koncu beda jakis czas Twoi znajomi dostepni to mozesz im napisac zeby przeszli na Tlena.Po co meczyc sie z badziewiem.I jeszcze jedna zaleta Tlena tam masz nicka, ktorego sam ustalasz , a nie numer , ktory ktos Ci daje.Co latwiej zapamietac ?
|
Re
Cytat:
nie będzie działał. Za*** wszystkie pliki GG ale wszystkie i wyczyść rejestr z ewentualnych pozostałości. Spróbuj zainstalować ponownie. :nie: Czasem można ocipieć przez te kompy.To pewna rzecz.Pozdro :cool: |
No i nie można zarejestrowac nowego użytkownika, próbuje już od kilu dni i wywala mi cały czas komunikat że nie można się połączyc z serwerem :(
POzdro |
Był moment, że wiadomości dochodziły do odbiorcy po 3 minutach... coś się nam GG psuje bardzo ostatnio :(
|
chyba juz sie ustabilizowalo, zaczyna mnie to wkur**** czlowiek chce sobie ze znajomymi pogadac a tu lipa.
Ale chyba znam powod !! Pewnie nie placa providerowi za lacze to ten sobie co jakis czas robi jaja, bo innego wyjscia nie widze ;) |
a kogo nie dobrze ze mam skypa i w nim tez mozna pisac :)
|
Cytat:
Zaczyna mnie to denerwowac :ysz: |
jest, właśnie działa :D
|
znow pada gg kurcze tradycja sie zrobila ze codziennie opady
|
Już chyba na stałe działa oby padów było coraz mniej
|
Jak to ma moja koleżanka opis. GG ma padaczkę :)
A jeśli chodzi o inne komunikatory zagraniczne (nie padające) to nie ma na nich z kim gadać a jeśli gg padnie to z kumplami nie pogadam tylko z francuzami lub jakieś italiano się odezwie. gg mają wszystcy znajomi i jak ono padnie to nici z gadania :ysz: ale cóz gg i tak rządzi bo jak się zdarzy mu padnąć to nie koniec świata A ciebie też deidry pozdrawiam :serdusz: |
miranda jest ok w nim jest pare komunikatorów i jak mało który rozwija sie w dosc dobrym tepie :] heh no tylko jeden minus verry big minus! nie ma opisów heh ale to sobie poradzic mozna a narazie mam tlen i jest ok pomijajac pare szczególików...!
pozdrowienia dla Paja'ki :* |
z gg ostatnio same problemy pozostaje skape :D
|
Tlen działa gg razn godzinę po 5 min heh już któryś raz taką lipe gg wali :( smutno
o czyżby okrągły post. :D |
no nie dziala :(
pozostaje skyp do gadania - narazie |
Cytat:
2152 ZULU Nie działa :) |
Cytat:
|
apropo czyzby znowu padly serwery Padu Padu. Bo cosik nie da sie polaczyc??
|
Cytat:
dwa XP i jeden 98... cos tu nie tak... |
Ja miałem problem z GG ale po zainstalowaniu SP1 ,problem znikł i do dziś mam GG bezproblemowo chodzące.Pozdro:)
|
Sprubuj aktualizowac windowsa az do skutku to powinno pomuc bo mialem ten sam problem jak ci sie niechce to zainstaluj starsza wersie gg to mozwe byc wszystko :)
|
apropos GG - mozecie teraz zakladac nowe konta na GG?
u mnei i na innym kompie wywala komunikat, ze niemozliwa jest komunikacja z serverem... |
Kurcze to już duży problem wygląda tak jakby mi dużo dll'ów znikneło i nic sie prawie nie włącza pomocy !
|
Cytat:
A co do tlenu: średnio oceniam :P bo wolę [tadam!] Mirande - www.miranda-im.org - obsługuje większość protokołów i wogóle faaajna ;) |
Zainstalowałem i to samo a nie włacza sie e-donkey
|
wrzuc do c:\windows\system32
moze zainstaluj http://download.microsoft.com/downlo...us/vbrun60.exe |
Hej a są jakieś bibloteki plików systemowych by zaaktualizować bo to chyba siostra zainstalowała coś i pozmieniała (encyklopedia PWM 1999r) bo prawie wszystkie programy w ten sam sposób nie działaają :(
|
Sorry że wracam do tematu ale proble,m znów ten sam i nie wiem co robić ten plik oleaut32 to gdzie wrzucic do c:\windows?
|
Cytat:
Pozdro;) |
Re: a tak przy okazji
Cytat:
|
tylko w polsce prawie nikt go nie uzywa
|
a tak przy okazji
to w windzie ,jest taki maly swietny programik ,ktory zawsze dziala !nazywa sie m e s s e n g e r.:jupi:
|
Re: GG problem!!!
Cytat:
|
jak to powiedzial ktos: mbox idei mial ssl - zlamalismy to w 2 dni...
to tez zlamia - nie wierze ze tlen tego nie bedzie obslugiwal a jesli sie nie uda... to coz... moi kumple przesiada sie na tlen :) |
Cytat:
|
To ja od razu proponuje przesiacs sie na linuksa a tam uzywac kadu :)
|
Cytat:
Swiete slowa :) HEHE.. ty wiesz cos o tym ;P |
potrafi bezproblemowo importowac liste kontaktow z GG.
|
albo przesiasc sie na tlena - obsluguje gg - a jest jednak stabilniejszy i ladniejszy i ZDECYDOWANIE madrzejszy
|
Spotkalem sie z czyms takim w XP'ku, uszkodzil sie plik, ale nie w Program Files, tylko jakis w folderze setings(tam gdzie sa ustawienie, archiwum itd). Reinstalacja nie pomagala, wystarczylo usunac recznie wszystkie pliki pozostale po GG i zainstalowac jeszcze raz.
|
a moze brak ci tej biblioteki ??
|
Ja widze tylko jedno rozwiazanie.
Zrobic sobie nowe konto GG... Pozdro;) |
GG problem!!!
Jestem świeżo po formacie zainstalowałem gg wrzuciłem folder użytkownika włązxcam i tu to okienko wyskakuje. Wszelkie próby przeinstalowania i takie inne cuda na kiju robiłem i lipa ciągle to samo co teraz mam robć ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |