![]() |
+ drag & drop z naszego systemu do vpc lub z vpc do vpc
|
Cytat:
chodzi o kursor? domyslnie jest to prawy Alt jak chcesz zmienic, to: File -> Preferences -> Keyboard -> Current host key a poza tym zainstaluj sobie "Additions" (cokolwiek by to znaczylo) w oknie wirtualnego systemu masz menu PC -> Install/Update Additions m.in. pozwala na automatyczne uwalnianie kursora gdy wychodzi poza okno wirtualnego pc |
ziele jak się przełącza myszke między komputerami
|
Nie ma sprawy ;)
|
Ziele wszystko oki. wielkie dzieki:jupi: :jupi: :jupi:
|
To OKI. Jeszcze tylko kwestia znalezienia linka i bedzie spoko.... Na stronie Microshit jest tylko wersja 5.2 ktora nie dziala na Win98
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Sorty ja mam Virtual PC 5.1 działajacego pod win98... a przynajmniej tak wynika z pliku instalacyjnego że działa pod tym windowsem. Nie miałem jak sprawdzić czy napewno tak jest bo mam xp ;)
|
I dalej nic nie wiem.........Cholera a tak mi potyrzebny ten progos.......
|
Wszystko jest pod Xp a ja szukam pod Win98SE. Dzieki mallow przyda sie napewno
|
Ilość załączników: 1
zamieszczam plik z linkami do VPC 2004 beta
|
Heh, ja na Virtual'u PC mam teraz wina 2000 i wina 2003 :)..., dzialam pod xp..., a co do 98SE to chyba VMware chodzi! www.winxp.com.pl tam na forum widzialem duuzo na ten wlasnie temat :)
pozdro ;) |
Cytat:
Tylko o zasade, dostaniesz kilka-nascie..dziesiat linkow dotyczacych VirtualPC z downloadem i opisami dzialania! I na czym dany VPC dziala. |
yahol skoro wklejenie głupiego linka sprawia Ci tyle trudnoci to sorki.
|
|
a Virtual PC nie dziala pod Win98SE?
sprobuj VMware |
ja wiem ze program podobnego typu zostal napisany.... na linuxa :( zdaje sie ze gdzies w Chipie o tym pisali...
|
Virtual PC
Szukam programu takiego jak Virtual Pc tylko żeby działał pod Win98Se. Może ktoras z wersji tego progosa działa pod Win98Se
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:31. |