![]() |
Need For Speed Underground
Jak wam się podoba ta gra? Ja czekam z niecierpliwością choćby na demo. Miałem przyjemność widzieć parę filmików i jeżeli będzie to wyglądać tak jak na nich to szykuje się zabawa na sporo nieprzespanych nocy - a jak będzie jeszcze można spokojnie grać po sieci lokalnej albo przez net... to dopiero będzie :)
Tak więc jeśli macie jakieś opinie na temat tej gry to piszcie :) Dla mnie jednym z niewątpliwych plusów nowego NFSa będą Toyoty :P |
Witam!
szczerze mowiac, jakos mnie NFS'dy nie rajcuja... gralem w kazda nowa czesc, ale sa lepsze gry :) polecam Midnight Club II (Fast & Furious w pelnej krasie) |
a ja odwrotnie...
zawsze mnie rajcowaly NFS`y - ale dawno nie wyszedl nowy...czekam z niecierpliwoscia za Need For Speed Underground. Napalilem sie na Midnight Club 2 - Meczylem Yankee`go zeby mi przegral.Jak dostalem i wlaczylem to sie przerazilem!!! Sterownosc beznadziejna (moze troszeczke lepsza na kierownicy),grafa tez nie do pozazdroszczenia!!! Jak patrze na screeny z NFS:U to mi slinka cieknie!!! To bedzie wymiot zreszta jak kazdy NFS! |
Witam!
alez owszem grafika w NFS zawsze sytala na wysokim poziomie, ale czasem mnie wkurzal totalny brak realizmu :) oczywiscie pogram sobie (wedle tradycji) w NFS:U |
NFS porsche to byl wypas ;)
ale NFS hot pursuit przeszedlem w niecaly tydzien zdobywajac wszystko co bylo do zdobycia ^_^ mam nadzieje ze ten nowy bedzie "troche" dluzszy i tak dla mnie najlepsza gra z samochodowek jest Colin 2.0 - trojke skopali :buu: pozdro |
Cytat:
Na trojeczce sie zawiodlem ostro!!! Kiepska sterownosc! Juz widzialem 4 ale na PS2. Na peceta tez wychodzi? |
Nie wiem czy to nie bug ale na ktores z ze stronek do emula chyba jakies angielskiej znalazlem nfs underground !zobaczymy jak sciagne!!:3msie: :cisza:
|
Cytat:
|
Kurde !!!juz sam nie wiem , jest to iso ale ni diabla nie chce sie odpalic!!to musi byc fake!!!szkoda a juz myslalem!!:-o :( :buu: ((
|
Dzisiaj udało mi się ściągnąć demko tego nowego NFSa - już się nie mogę doczekać aż je odpalę :) Jak na razie czytałem opinie osób, które miały już przyjemność pograć w to demo i stwierdziły, że jest to gra typu arcade - ale za to bardzo dobra - zwłaszcza ponoć pięknie wygląda na wysokich detalach :)
No nic - zobaczymy jakie ja odniosę wrażenie po instalacji dema :P Jednakże już teraz mogę dać dużego plusa EA za umieszczenie azjatyckich aut w tej grze - zwłaszcza za Nissana Skyline'a - one of my favourites :) Ogólnie bardzo lubię azjatyckie wozy - choćby po obejrzeniu anime "Initial D" (polecam - anime na temat tzw. nielegalnych wyścigów :) ). Tak więc jeszcze raz - plusik dla EA za Skyline'a :jupi: |
Hehe - a w nawiązaniu do obu tematów postanowiłem sobie zmienić avatarka - kiedyś w końcu musiało do tego dojść ;)
|
|
Cytat:
|
o sorka nieuwaznie przeczytalem.
Oj widze ze tez Cie interesuje Skyline. Mniam autko. Tutaj niektore fotki.Masz jakies? http://www.icpnet.pl/~abc/pawel/1.jpg ----------------------------------------------- http://www.icpnet.pl/~abc/pawel/2.jpg ----------------------------------------------- http://www.icpnet.pl/~abc/pawel/3.jpg ----------------------------------------------- http://www.icpnet.pl/~abc/pawel/4.jpg A KIEDY WYCHODZI FULL????? |
Stary! Wielkie dzięki za te fotki :jupi:
Jak masz jeszcze jakieś to daj znać - podam Ci wówczas maila :) Fotki to może tam jakieś i bym znalazł, ale niestety są kiepskiej jakości :( Co do fulla to o ile pamiętam na oficjalnej stronie jest mowa na temat 20 listopada... tak więc jeszcze tylko parę dni i Pagerus będzie się rozbijał Skyline'em :P Jak lubisz Skyline'a to jeszcze raz polecam anime Initial D - całkiem fajne furki są tam pokazane w tym właśnie Skyline :) Narysowane są bardzo ładnie - no i można sobie przy okazji obejrzeć parę fajnych wyścigów... wiem, że to nie to samo co Szybcy i wściekli - ale mimo wszystko bardziej wolę Initial D :) |
cos tam jeszcze mam.
Mozesz podac maila. A to anime to jest odcinkowe widze na eMulu. |
Nigdy nie mówiłem, że to nie jest odcinkowe - ma 2 serie i jeden film kinowy plus coś tam jeszcze... :)
|
Ilość załączników: 1
giera (demo) calkiem calkiem :)
moze sie pochwalicie jakie udalo wam sie osiagnac czasy :zeby: |
Witam!
Osloskop i wszystko jasne :D ps.nareszcie :jupi: |
Mnie zawsze podobał się NFS, ale wole Colina. Realność w każdej praktycznie części NFS jest daleka od normy co nie zmienia faktu ze to kultowa gierka. Ja osobiście wole coś bardziej realnego i trudniejszego.
|
HURRRAAAA !!!wlasnie niedawno ukazala sie pelna wersja nfs underground!!!tylko sciagac z sharereactora!! bedzie gransko ojjj bedzie
|
Cytat:
|
Mi pobiera jak oszalale !!! a jestem na razorbacku!!! ale moglo byc lepiej!!no ale czekalem dlugo na te zrodelka
|
Jeśli ktoś ma bigtorrenta to niech spróbje pociągnąć stąd idzie szybko http://www.suprnova.org/
|
dzieki GraLo, zaraz zobacze ;)
co do sieci czworonoznych :D z sharereactora ssie sie szybciej niz z osloskopa choc to niby ten sam plik... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |