![]() |
Matrix Has You...
Wejdzcie...
http://windows1.heineken.com/matrix/default.asp |
Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. |
Cytat:
|
A u mnie działa...
|
O jaki kod MU chodzi ?
|
juz dziala, wczesniej nie dzialal ten link.
O co tu wogole chodzi? Zastanawiam sie czy podac mu ten prawdziwy numer? :) |
zadzwpni do ciebie automat :)
spoko, tylko nie wiem o co tam chodzi. |
Cytat:
|
Dzwonił do mnie ale nie wiedziałem o co chodzi. Teraz juz wiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkoda ze drugi raz nie mozna wpisac tego samego numeru.
|
w morde, wpisuje swoj numer i nic :(
wywala, ze niby mam nie wlaczony telefon :blee: |
hie fajne - nawet podałem mu prawidlowy kod podziekował i tyle wypełniłem formularz i ciekawe co jeszcze .........
|
Ilość załączników: 1
ja tez wygralem, wprowadzilem kod poprawnie ;) podalem swoje dane wszystkie choc nie wiem czy to dobrze :/ i wygralem tapete na pulpit :)
|
swietne.
Fajowa sprawa. Tez wygralem tapetke - hehe nawet dobra! Zrobilo na mnie dosyc ciekawe wrazenie! |
super... tez wygralem :jupi:
ale dzwonek do nokii (mam siemensa...) ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :blee: ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
ja wygralem dzwonek do nokii ale jeszcze nie przyslali :(
|
...a zastanawiam sie czy jest mozliwosc przez takie cos wykorzystania jakos twojej komorki. Pokazalem to tacie. i tata od razu zapytal co to za portal no to mowie 'Heineken','Matrix'.
Moga to potem jakos wykorzystac. Oczywiscie o to sie nie boje ale... zabawa jest kuszaca ;D Kumpel powie kumplowi i tamten tez innym i ktos moglby miec numerkow miliony! Wiem ze to portal Heinekena wiec nic nie grozi ale... |
a tapetke ktos moglby pokazac?
|
Ilość załączników: 1
w pomniejszeniu oczywiscie, bo dostalem 1024 :)
takie cóś, moze byc..buteleczki Heineksa z kodem :) |
nawet kolorek sie kurcze zgadza...
szkoda tylko ze mam bolesne przeczucie ze matrix 3 to bedzie totalna chala... ale obym sie mylil! |
Cytat:
Nie chce zapeszac. Przed 2 tak mowilem i mi sie podobala chociaz nie bylo tego efektu co za 1 czescia. |
ja tak mowilem przed druga czescia - i chcialem wyjsc z kina...
|
Wygralem :) - Dzwonek do nokii przysłali przed chwilką a brałem udział w konkursie o 5 (mój phone) i tapetke (siostra :) )
|
hmm
i jak dzwonek ... fajny ??? PS czy jak odbiore ta melodyjke na innym telefonie niz nokia to mi przepadnie ??? |
Cytat:
poczekam na trojke (juz niedlugo :jupi: ) pojde do kina (co mi sie rzadko zdaza) a potem kupie plytke (orginal - co tez do codziennosci nie nalezy ^_^ ) pozdro |
zobacie bugi z Matrixa i Matrixa reaktywacjj
|
Cytat:
reszta? wylecialo z pamieci - moze poza niesmakiem po przemowie morfeusza - mialem nadzieje ze beznadziejnego amerykanskiego heroizmu (damy rade! dajmy z siebie wszystko) oszczedza juz widzom - a guzik... bleee na film ide - czwartek 21.30 - glownie w celach towarzyskich, ale o pojsciu na premiere nawet nie myslalem (a w wawie jest chyba 5 pokazow o 15... i bilety po 12 zeta) |
ale za***ioza
|
Wygralem ta sama tapetke co ty Ciapek ;).
A co do 3 to tez mam zamiar isc do kina i mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje filmem, bo prawde mowiac to dwojka mnie nie rozczarowala, wrecz przeciwnie, bardzo mi sie podobala :). Wierze ze 3 tez bedzie swietna. Oczywiste jest, ze kazde sequele sa gorsze od oryginalu, ale trzeba byc dobrej mysli. Gdzies czytalem ze zakonczenie 3 ma byc godne wszystkich trzech czesci. Poczekamy, zobaczymy :). A na razie - THE MATRIX HAS YOU |
Ludzie, a to pewnie jak dzwonia z zagranicy trza placic?! :(
pozdro ;) |
Cytat:
pozdro |
moze mi ktorys na skrzynie wrzucic ta tapeteke >> jankes1982[at]op.pl :)
z gory dzieki :3msie: |
Cytat:
macgyver_vip@interia.pl THX |
MacGyver & Y@nkee_PL - juz poszlo, sprawdzcie skrzyneczki ;)
|
Cytat:
|
nimal moze wrzuc to na jakies free konto to wiecej osob by skorzystalo :p
pozdro ;) |
Cytat:
THX |
nimal za Twoim pozwoleniem pozwole sobie pozwolic zamieścić tą tapetę tu:
http://macgyver_vip.w.interia.pl/matrix.jpg |
Hmmmm. Mi napisało że wygrałem podkładke pod mysz. Jestem ciekaw czy przyślą.... ;)
|
Cytat:
|
do mnie nie moze sie dodzwonic
|
tak na marginesie, odnosnie filmu.
podobno Neo nie jest czlowiekiem, tylko... |
Cytat:
|
Cytat:
A co do samej podkładki, jak ktoś ma mini-mysz to taka mini-podkładka napewno mu się przyda. Jest mniejsza niż kartka formatu A5, czarna ze słabo widocznym wzorkiem i napisem Matrix Reloaded. Ogólnie wygląda fajnie :) |
Cytat:
PS. Hmmm, czy ja tam podałem dobry adres? ;P |
Pewnie juz wszyscy zapomnieli o tym poscie, ja tez, az do dzis kiedy ze skrzynki wyciagnolem MATRIX REAKTYWACJA DVD (edycja na 2cd). Nadana w amsterdamie:D
heheheheh... chumor mi sie poprawil, poraz pierwszy w zyciu wygralem cos wiekszego niz 3'ka w TOTKA:) |
Cytat:
Gartulacje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A mi narazie nic nie przysłali..... :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |