![]() |
Problem z Nero Burning Rom
Niedawno kupiłem sobie nagrywarkę (samsunga cd-r cd-rw sw-252b 52x 24x 52x), zainstalowałem program nero burning rom, przechodzę do okna wyboru nagrywarki, a tam tylko jest image recorder :( W clone cd nie było takiego problemu, ale miałem tylko wersję demo. Na pewno jest dobrze podłączona, bo sprawdzałem 2 razy. Please, help me :'( Bez tego nie mogę nic nagrać :(
|
Cytat:
|
Acha, wersja nero to 5.5.5.6
|
Albo za stara wersja nero albo wpisales mu zly serial (od innego napedu - jesli wpisywales).
PS Teraz widze twojego posta - za stara masz wersje nero. |
Serial wpisałem dobry (tak mi się zdaje, bo chyba nic by nie można było zobić)?
|
thx, właśnie ściągam update'a, potem się zobaczy :)
|
Dlaczego gdy wpisałem seriala nie da się kliknąć ok???
|
prawdopodobnie masz złego seriala lub wpisales do wersji dla innego napedu
|
seriala dobrego wpisałem, nawet się taki wyświetlił po instalacji, a co to znaczy "do wersji innego napędu" bo w tym temacie jestem zielony:P?
|
Cytat:
|
Nie zgodzę się z tym gdyż sam używałem wersji oem i wpisałem seriala brudengo i działało bez zarzutów
|
podrzucilem ci jakis serial na skrzynke
moze dziala a le dziwne ze ten od samsunga nie dziala |
Nie działa:( Nie wiem, czy tak też u was jest, ale OK nawet nie da się kliknąć (przycisk jest szarawy), chciałem wstawić rysunek, ale nie wiem dlaczego wyskakuje błąd na stronie.
|
Ściągnij nero w wersji 5.5.10.42, a seriala poszukaj później do tej wersji jak okarze sie że współpracuje z twoją nagrywarką.
|
Ok, ale skąd go wziąć? www.nero.com ? Tam widziałem tylko nero 6. Plz, podaj adres stronki.
|
|
z tym nero ten serial ode mnie lub orginalny od samsunga powinien dzialac powinien.
|
jak nie zalezy ci na legalnosci to sciagnij 6 a ja ci seriala podrzuce
|
aha jak przycisk jest szarawy to oznacza ze wpisałeś serial nie pasujący do niczego
|
link do spolszczenia
http://www.nero.com/en/sp_file_previ...hp?sp_file=plk |
Jeeeee!!!!!!!! Thx wszystkim. Działczy, jak powinno:) Szczególne podziękowania dla Towera, cDrive i Gorzały. Już was zapisuję na listę kumpli ;) Temat uważam za zamknięty, chyba, że chcecie jeszcze coś dodać.
|
Czasami to wina ASPI.Zdarzyło mi się też po instalacji nowych driverów do nforca że fizyczne napędy znikały z np. Alcohola.Proponuję zainstalować ASPI i wtedy się martwić zmianą Nero.
Pozdrowienia! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32. |