![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jak mam ustawić IP w połaczeniach nie standardowych???
Czy mogę wysyłać tylko do tlenowców czy do gaduł tez??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
|
A co do tlenu gdzie jest opcja wysyłania plików???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
Ma ktoś może Propellerheads Rebirth (lub inny oprócz Reason'a program tej firmy). Dzięki Pozdrawiam |
Cytat:
Przyznawac sie :D |
Cytat:
W sumie dobry pomysł, ale serverek ftp musiałby być na szybkim łączu i komputero-serverek musiałby działać 24h/dobe :) z możliwością uploadu i downloadu. Pozdrawiam |
Cytat:
|
to jakie ty masz lacze? A jak ktos ma SDi np. hehe dlugo by sciagal (10kb/s)
|
Witam !
A próbowaliście przez TLEN-a? Od kolesia ściągałem BRUSA WSZECHMOCNEGO ze średnim transferem 770kB,cała sprawa trwała około 17 minut. |
Ja bym postawil serverek ftp (Blackmoon,Xitami)-spisuje sie dobrze ale wtedy nie mozna nic zasysac mulkami,kazami.
Co do adresow to wielkie pozdro i dzieki dla Lasera i Yankee -> wiadomo ;) |
na innym forum na ktorym sie udzielam od czasu do czasu taki zwyczaj jest bardzo intensywnie praktykowany. ilosc pieniedzy zostawionych na poczcie na niejednego dobrego kompa by wystarczyla
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
|
a nie lepiej ściągnąć sobie z emule? co prawda zajeło mi to tydzień ale juz sobie gram ;)
ps. chyba bardziej wole wormsy w 2D |
Cytat:
|
Czemu nie tylko zaloże skrytke pocztową i nową osbowość hehe
|
Proponuje, aby uruchomić pocztową wymianę płyt (przez zwykłą pocztę). Wymienimy się adresami (zamieszkania, a nie e-mailami) i będziemy sobie wysyłać płyty (będzie o wiele szybciej i pewniej).
:) Pozdrawiam |
Jeszcze jest gadugadu ale czy to zda egzamin?
|
Cytat:
-2/4 MB przesłać - bezpłatny mail -10/15 MB przesłać - płatny mail. Tak więc nici z Twojego pomysłu... Pozdro;) |
Prosze.
Wiem że to głupie pytanie i pewnie nikt sie nie zgodzi ale czy ktoś z was kto ma worms 3d mógłby mi zrobić obraz obydwu płyt najlepiej w clonie CD i przesłać mi na maila windows_me@wp.pl Byłbym bardzo wdzięczny każdemu kto by mi przesłał te obrazy.
P.S. Jeżeli złamałem regulamin forum to bardzo przepraszam. Albo jak nie przesłać to chociaż niech poda dokładną etykiete obydwu płyt(dokładnie tak samo napisać w poście jak pisze na etykiecie płyty). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48. |