![]() |
Patrix napisał(a)
odpowiedz jest w pierwszym poscie boarder juz nie bedzie warezem jak chcecie aby istanial i abym nie skasowal go w 100% to jakis nowy temat ?? ... no i ktos musi tam zagladac A juz myslalem ze, sklera mnie wali ostro, bo zalogowac sie nie moglem.A tu takie rzeczy |
Cytat:
A tak ne serio to może ogólnie komputery??? Pozdro;) |
Cytat:
troche za ostry jestes, ja na sowim nikogo nie banowalem, kazdy mowil co chcial, a Sid ma racje to jest cos w stylu: - mam cracka xxx kto chce ?? i 10 postow nizej - ja, ja tez, i mi, tez chce, dawaj, przyda sie itp. pare userow samo sie przyznalo, ze to jest wnerwiajace ;) Acha nikogo nie bronie, zeby nie bylo ze po stronie stoje. Topic mozna zamknac, utworzylem go - informacja zostala przekazana, inny temat sie zrobil. |
mam sie do kogo przytulic, ale za propozycje dziekuje
|
... jak będziesz płakał Sid to daj znać , ja cię utulę :uscisk:
|
bede plakal po nocach - patrix wie ile razy bylem na starym boarderze - 3 razy i napisalem 2 posty - odczuje wielki brak
warez sie dla mnie skonczyl - i nie teskno mi do niego |
Cytat:
|
to czekajcie sobie na zdrowie - nastepny taki post 'ja czekam' i kloda
nie widac ze ludzie sa w szkole? na gadu nie mozna? na maila? swiat nie kreci sie wokol was... a forum prosze z warezem nie laczyc |
Cytat:
|
Cytat:
Do wieczora konta aktywowane sa niemal natychmiast (oczywiscie znajomego uzyszkodnika ;p) MacGyver - konto bylo aktywne juz wczoraj kolo polnocy :P String - aktywne esem - aktywne |
też czekam na potwierdzenie ;-)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
jasne dzieki juz sprawdziłem :)
|
Cytat:
Sorki, ze z opoznieniem, ale mecz ogladam ;p UPDATE Dzisiaj wiecej nie aktywuje :P - ide spac - do jutra :) |
czekam na potwierdzenie rejestracji ....
|
na forum Patrixa było super! Myśle że Patrix będzie odwiedzal nowe forum! Ale dzięki za dawnego Boardera!
A i gorzala ma nawal nowych userów wię j ak ktos bedzie chcial aktywowac konto to prosze eMaila na kizio@strefasoftu.net albo gg: 1069054 ! To tyle. |
Cytat:
|
dzięki Partix za to co było, a fajnie było :papa: :roza: :jupi:
|
Cytat:
W innym znaczeniu zniknelo Poprawiam sie: Forum Patrix`a sie zmienilo |
Cytat:
|
tak a trzecie podejście to będzie
BOARDER REWOLUCJA |
Widze ze ladnie sie porobilo.
Zniknelo forum Patrixa ale juz widze powstalo nowe. Juz mam konto na nowym boardzie. Mysle ze bedzie tak jak na Patrixa Dzieki Gorzala i Kizio! |
Ze wzgledow bezpieczenstwa prosimy o informowanie o fakcie rejestracji, w celu aktywacji konta. Kontakt na mail gorzalla(NA)o2.pl OR GG badz do Kizia :)
Za wynikle utrudnienia serdecznie przepraszam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
skosowane 100% - dzialy, emaile, itd
kto chce moze sie rejestrowac na nowo w "czystym" juz forum, moze jakis inny temat wymysle. |
Mam nadzieję, że skasowałeś wszystko, w tym adresy e-mail. Jeśli nie - to bardzo Ciebie o to proszę: też chcę spać spokojnie.
Szkoda, że tak wyszło. |
Dla mnie forum boarder było jak światło w tunelu. Czuję się jakby mi ktoś żebro wyciął. A chcieli i nadal chcą :zly: - nie zalewam /bynajmniej nie kosmici/. Dostęp do netu mam dupowaty a widoków na lepszy nie widać :help: . Znów będę musiał lunatykować. Większość wyniesionych rzeczy z forum i tak mi leży jako sztuka dla sztuki. Były to rzeczy małe bo zassanie np. teledysku przy moich możliwościach to męka :czas: Ale zawsze było na wypadek "W" a o ver. pl forum i softu to już nie mówię. I parę jednak się przydało. Praktycznie tam pasożytowałem. Pocieszm się tylko iż lonkurencja była naprawdę silna :boks: /patrzę, już po sprawie, wszystko napisali :mruga: / Na szczęście zostało mi parę drogowskazów :czytaj: :spoko:
Dziękuję :roza: :roza: :buu: :roza: :roza: |
mozna, podzele sie prawami autorskimi :D
alias www.boarder.z.pl q*** haslo mi wyparowalo PS chociaz niektore osoby potrafia docenic dotychczasowa robote ;) dzieki za to |
Cytat:
cos stworzyc na jego ksztalt, ale skoro ty juz nad tym pracujesz to nie mialoby to sensu. W kazdym razie - jak juz skonczysz to nas o tym poinformuj ;) |
jest wiele innych forumów ...z ciekawymi linkami nie ma co płakać ;)
|
a ja myslalem, ze to u mnie cos sie popierniczylo.
zeby dojsc do tego topicu, musialem przejsc przez druga rejestracje... ale walek... szkoda, ze koniec... :buu: od dzisiaj juz ciebie nie lubie... :chytry: wcale tak nie mysle... :D |
Patrix dzieki Ci za prowadzenie tego
forum bardzo mi pomoglo w krytycznych sytuacjach;) Rozumiem Twoja decyzje Szacunek |
Nie ma co płakać nad usuniętym forum... ;)
Wszystko co dobre kiedyś się kończy :) |
Cytat:
|
a nie - bo odwaznys kiedy inni maja cos zrobic a ty ryzyka nie ponosisz - wtedy inni to lamki, panienki tip - a jak ty masz zrobic - to nieeeee
hipokryzja |
Cytat:
odcheftuj się ode mnie usuwam swojego posta pasa? |
|
No to gnój sie zrobil
|
memorando - to sam zaloz a nie pajacuj
|
Cala nadziej w Gorzale ;)
|
Cytat:
|
tyle, ze kto inny teraz bedzie to miec na glowie :D
|
Nie możemy sie poddawac :P.
Gorzala jeśli coś planujesz to super. Dalej będziemy zgraną ekipą. ;p |
Nie bedziemy dla obcych kolowac linkow :P :D
|
... no to qrde jest źle :-o :-o :o
|
a może tu http://www.amstaf.dmkproject.pl/forum/
sie przenieście |
Cytat:
|
Cytat:
|
Patrix! jak mi przykro a myslałem ze mi sie cos powaliło w kompie ja siediząłem w sumie na 3 foram cdrinfo,broader i moje autorskie :D no cóż tak kolej rzeczy! To tyle - szkoda!
|
Trudno :'( niech i tak będzie RiP. A wszystkich tęskniących za odrobiną dreszczyku :chytry: zapraszam do podziemia ;p
zawsze do usług d@nielski |
Przygotowuje cos dla wybranych... i zaufanych ;) - ale o tym narazie cisza :)
Mysle, ze Patrix nie bedzie mial tego za zle :) |
odpowiedz jest w pierwszym poscie
boarder juz nie bedzie warezem jak chcecie aby istanial i abym nie skasowal go w 100% to jakis nowy temat ?? ... no i ktos musi tam zagladac |
Bez podawania linkow to juz nie to.... a moze faktycznie ktos by zalozyl nowy boarder!? Patrix.... dla czego usunąłeś boardera???
|
Moze boarder ale bez podawania linkow, np. Wyszedl nowy Alcohol 120% wersja 2.0. Ale i tak to kosmos. ;(
|
Cytat:
Sa jakies pomysly na nowy temat ?? hehe pewnie jedyna renoma forum to temat warez :D |
Czyli nie warez???
Jak by co to można nowego boardera założyć... ktoś inny (np. ja ;) )by założył forum i byłby boarder! |
boarder moge ozywic ale pod innymi tematami ;)
tylko wraz z kasacja dzialow skasowaly sie konta |
Cytat:
Nastaja ciezkie czasy... :( |
Szkoda :(. To bylo naprawde dobre forum. Zagladalem tam codziennie. Mozna tam bylo dostac duzo swierzych rzeczy ;). A teraz???
Co my teraz zrobimy bez boardera :(. Powiedz tylko co cie do tego zmotywowalo. |
no to ludzie popadna w nerwice...
|
R.i.p.
|
Co ty rześ zrobił!!!! Wywaliłeś najlepsze forum po CDRINFO!!!! O ty....... może coś jeszcze będzie pod adresem http://patrix.proboards12.com ???
|
Zalewasz ?
|
boarder deleted
boarder skasowany, mialem juz tego dosc ;) (odrazu mowie, zadnych ostrzezen nie dostawalem), moze i spac bede spokojnie hehe
mozecie mnie nienawidziec :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:27. |