![]() |
Tirówki na Mazowszu
Kto zna miejsca ich występowania na Mazowszu?
Czy występuj± także jesieni± i zim±? Zabieram się za pracę o tym... Podrzućcie jakie¶ linki, namiary. Dyskutujcie. pozdrawiam absorb |
teraz się to praca nazywa? ;)
|
czego ty sie uczysz ?
praktyki też masz;) |
Cytat:
Nauczyciel kontroluje? A co z aktywnoscia na zajeciach? A wywiadowki: Pani syn oposcil sie, wcale sie nie stara! |
Kurcze, czlowiek prosi o pomoc, a Wy sie nabijacie ;)
|
Cytat:
z tirowkami tak juz jest ze jak sie poszuka to sie nawet w kosciele znajdzie ;) absorb jesli chcesz napisac prace o najstarszym zawodzie swiata to ogladnij tez taki film co to dobre pare lat temu wyszedl (tytul chyba Prostytutki czy jakos tak ???) zreszta przejedz sie troche glownymi drogami i patrz po poboczach, szukaj samotnych dziewczyn bez majtek....... ;) :D :D jak sie juz zatrzymasz to standardowym tekstem zgadaj - podwiesc cie - nie po sto ^_^ :mruga: :zeby: |
Cytat:
a materialow jest bardzo duzo w sieci, wpisz sobie odpowiednie haslo w google.pl i masz tony artykulow na glownych portalach typu onet, wp pozdrawiam :) |
Na trasie Katowice - Bielsko Biała występuj± dosyć często, nawet jesieni± jak jest słonecznie lub bezdeszczowo. Dosyć sporo tego, nawet kilka ładnych egzemplarzy się trafi. Często jeżdzę t± tras± więc troche się naogl±dałem. Zim± nie spotkałem. Niestety nie wiem ile kosztuje kurs.....
|
"a Tania bo takie imie, czy tania bo malo bierze"
U Pana Boga za piecem |
Prosta Go¶ka z obwodnicy kieleckiej reflektuje na mały wywiad :wow:
|
Cytat:
hahaha tez to ogladalem :) Ciocia Tania :) |
Najbardziej mi zależało na podaniu konkretnych odcinków dróg na Mazowszu.
Teraz jeszcze dochodzi kujawsko- pomorskie. Chodzi o to, że muszę zgłębić ten temat a mam samochód z silnikiem 2.5 litra i trochę mi pali! Muszę jechać 'na gotowe'. POMOCY! ;- > Czy widujecie je o TEJ porze roku? absorb |
ONE zawsze stoja :P
|
dobra
warszawa- katowice (magdalenka [ja na to mówię kurvilasek])(dlatego się mówi jak na katowickiej) trasa warszawa krakow trasa warszawa- terespol (okolice siedlec <--[a na to kurvisko bo takie urwisko tam jest] i za kałuszynem [parkigi dla tirów]) v to rodzaj cenzury |
ja wiem ze w katowicach na giszowcu [tzw 3 garby] duzo kurvikow stoi... poza tym trasa tychy-wisla w mikolowie przy trasie do katowic jest taki burdel obok tego lasek i duzo kurev :blee:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04. |