![]() |
inwigilator to fajna rzecz, ale to nie jest narzedzie do hakowania :D czasem kukam czy kumpel stuka do mnie z domu czy z pracy, czy kolezanka juz wrocila z Wysp itp, jak ktos chce sie ukryc to inwigilator nie da rady
|
aha no o tym zapomnialem, ale korzystam z inwigilatora wtedy tylko jak sie wkurzam i chce miec ip danej osoby, co mnie to obchodzi czy ktos sie ukrywa, jak nie chce rozmawiac to nie :-)
|
Z tym ze nie da sie sprawdzic czy dana osoba jest niedostepna czy niewidoczna. Jesli ktos ma ustawiony opis, to wtedy w inwigilatorze pokzane to jest jako 'niewidoczny/niedostepny'.
|
To sie nazywa : inwigilator
->www.gg3d.com |
cze
Jest jakis plugin do gg albo do powergg umozliwiajacy sprawdzenie prawdziwego stanu osoby na gg , znaczy czy jest niedostepny czy niewidoczny, aha i jeszcze zeby dzialalo z gg 6.0. Pozdrowienia Dzieki |
a ja polecam zainstalowac Power Project, jest to najnowsza wersja power gg + wszystkie najnowsze wtyczki.
do pobrania z www.gg3d.com |
a oficjalna strona powergg to www.powergg.prv.pl
tak jest wersja bez wtyczek, ktora trzeba skopiowac do katalogu gg i uruchamiac powergg a nie gg wtyczki skopiowac do odpowiedniego podkatalogu i :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
w zalaczniku:
(jak zmienicie rozszerzenie na .EXE to otrzymacie archiwum samorozpakowywujace sie, nie mialem wyjscia bo forum EXE'cow nie lyka ;) ) * PowerGG v1.6.2 + PowerGG Inwigilator v1.6.2 + PowerGG CloneGG v2.4 + Config v1.0.0 + XP style v1.1 * Banner Killer 2 (nie jako wtyczka, uruchamiac z katalogu GG, wybrac Usun Baner) sprawdzone i dziala z GG 6.0 :) |
Cytat:
wiec prosze o linka :) bo instalowalem juz power gg z tych adresow ktore mi podawali wyzej ale tam sie cos nie bardzo z nimi dzieje a jedna sie oweszm instaluje niby wszystko wporzadku ale jednak cos nie bardzo i wszystkie wtyczki na raz i wogule zamieszanie jakies strasznie duze... z gory dzieki za pomoc pozdro |
na stronie powergg masz wersje bez wtyczek dzialajaca z gg6
zassij z rozpedu te wtyczki ktore potrzebujesz i jaaazda mi dziala, Ciapkowi dziala :) , kumplom dziala wiec i Tobie bedzie :) |
W najnowszym Niezbedniku Komputer Swiata jest Gadu Gadu 6. cos tam i dzialajaca do tego wersja Power GG, tak wiec chyba juz cos takiego jest :)
|
działający pgg do gg6 do pobrania tutaj: http://gadu.alarmus.boo.pl/ w dziale powergg, plik o nazwie 'project pGG 1.21'
Jest to wersja nieoficjalna pgg w pełni współpracuje z gg6.0 (nie ma bledów o autoryzacji przy uruchamianiu) zawiera działający baner killer i inne. |
Zajrzyj na www.gg3d.com , moze tam cos znajdziesz ;)
|
z tego co wiem jeszcze nie ma, ale działają niektore wtyczki stare i PGG zwykłe.
|
Power GG do Gadu-Gadu 6.0 ??
moje pytanie brzmi czy jest Power GG ktora dziala z Gadu-Gadu wersja 6.0 ale tak wpelni ?? bo ja owszem mam takie ktore sie "scala" z gg ale nie dzialaja wtyczki...
jesli macie jakies informacje to chetnie przyjme a takze jakies linki do ewentualnej wersji power gg ktora dziala wpelni :) dzieki ;) pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48. |