Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   power ggo do gg 6.0 ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/power-ggo-gg-6-0-a-28230/)

nimal 10.12.2003 20:23

inwigilator to fajna rzecz, ale to nie jest narzedzie do hakowania :D czasem kukam czy kumpel stuka do mnie z domu czy z pracy, czy kolezanka juz wrocila z Wysp itp, jak ktos chce sie ukryc to inwigilator nie da rady

Kasprzak 10.12.2003 20:16

aha no o tym zapomnialem, ale korzystam z inwigilatora wtedy tylko jak sie wkurzam i chce miec ip danej osoby, co mnie to obchodzi czy ktos sie ukrywa, jak nie chce rozmawiac to nie :-)

Krzycho83 10.12.2003 19:57

Z tym ze nie da sie sprawdzic czy dana osoba jest niedostepna czy niewidoczna. Jesli ktos ma ustawiony opis, to wtedy w inwigilatorze pokzane to jest jako 'niewidoczny/niedostepny'.

Kasprzak 10.12.2003 19:08

To sie nazywa : inwigilator
->www.gg3d.com

JacoM 10.12.2003 19:05

cze

Jest jakis plugin do gg albo do powergg umozliwiajacy sprawdzenie prawdziwego stanu osoby na gg , znaczy czy jest niedostepny czy niewidoczny, aha i jeszcze zeby dzialalo z gg 6.0.

Pozdrowienia

Dzieki

RoKFoR 10.12.2003 15:36

a ja polecam zainstalowac Power Project, jest to najnowsza wersja power gg + wszystkie najnowsze wtyczki.
do pobrania z www.gg3d.com

nimal 10.12.2003 09:15

a oficjalna strona powergg to www.powergg.prv.pl
tak jest wersja bez wtyczek, ktora trzeba skopiowac do katalogu gg i uruchamiac powergg a nie gg
wtyczki skopiowac do odpowiedniego podkatalogu i :)

Ziele 10.12.2003 00:23

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
w zalaczniku:
(jak zmienicie rozszerzenie na .EXE to otrzymacie archiwum samorozpakowywujace sie, nie mialem wyjscia bo forum EXE'cow nie lyka ;) )

* PowerGG v1.6.2
+ PowerGG Inwigilator v1.6.2
+ PowerGG CloneGG v2.4
+ Config v1.0.0
+ XP style v1.1
* Banner Killer 2 (nie jako wtyczka, uruchamiac z katalogu GG, wybrac Usun Baner)

sprawdzone i dziala z GG 6.0 :)

+ XP style v1.1 heh moja wtyka :D jednak ktos ją używa ;)

Y@nkee_PL 09.12.2003 22:52

Ilość załączników: 1
w zalaczniku:
(jak zmienicie rozszerzenie na .EXE to otrzymacie archiwum samorozpakowywujace sie, nie mialem wyjscia bo forum EXE'cow nie lyka ;) )

* PowerGG v1.6.2
+ PowerGG Inwigilator v1.6.2
+ PowerGG CloneGG v2.4
+ Config v1.0.0
+ XP style v1.1
* Banner Killer 2 (nie jako wtyczka, uruchamiac z katalogu GG, wybrac Usun Baner)

sprawdzone i dziala z GG 6.0 :)

Zelea 09.12.2003 22:01

Cytat:

Napisany przez nimal
na stronie powergg masz wersje bez wtyczek dzialajaca z gg6
zassij z rozpedu te wtyczki ktore potrzebujesz i jaaazda
mi dziala, Ciapkowi dziala :) , kumplom dziala wiec i Tobie bedzie :)

nimal mozesz mi podac adres tego power gg bez wtyczek gdzie moge sciagnac bo stron z power gg jest kilka a ja nie wiem juz ktora... i tak zrobil bym faktycznie tak jak napisales... sciagnal sobie puste dobrze dzialajace i integrujace sie power gg i do tego tych kilka potrzebnych mi wtyczek...

wiec prosze o linka :)

bo instalowalem juz power gg z tych adresow ktore mi podawali wyzej ale tam sie cos nie bardzo z nimi dzieje a jedna sie oweszm instaluje niby wszystko wporzadku ale jednak cos nie bardzo i wszystkie wtyczki na raz i wogule zamieszanie jakies strasznie duze...

z gory dzieki za pomoc pozdro

nimal 29.11.2003 23:41

na stronie powergg masz wersje bez wtyczek dzialajaca z gg6
zassij z rozpedu te wtyczki ktore potrzebujesz i jaaazda
mi dziala, Ciapkowi dziala :) , kumplom dziala wiec i Tobie bedzie :)

andrzejj9 29.11.2003 20:47

W najnowszym Niezbedniku Komputer Swiata jest Gadu Gadu 6. cos tam i dzialajaca do tego wersja Power GG, tak wiec chyba juz cos takiego jest :)

Pierwszy 29.11.2003 20:15

działający pgg do gg6 do pobrania tutaj: http://gadu.alarmus.boo.pl/ w dziale powergg, plik o nazwie 'project pGG 1.21'
Jest to wersja nieoficjalna pgg w pełni współpracuje z gg6.0 (nie ma bledów o autoryzacji przy uruchamianiu) zawiera działający baner killer i inne.

Krzycho83 29.11.2003 18:54

Zajrzyj na www.gg3d.com , moze tam cos znajdziesz ;)

CIAPEK 29.11.2003 18:49

z tego co wiem jeszcze nie ma, ale działają niektore wtyczki stare i PGG zwykłe.

Zelea 29.11.2003 18:27

Power GG do Gadu-Gadu 6.0 ??

moje pytanie brzmi czy jest Power GG ktora dziala z Gadu-Gadu wersja 6.0 ale tak wpelni ?? bo ja owszem mam takie ktore sie "scala" z gg ale nie dzialaja wtyczki...

jesli macie jakies informacje to chetnie przyjme a takze jakies linki do ewentualnej wersji power gg ktora dziala wpelni :)

dzieki ;)

pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48.