![]() |
ja jestem raczej ciezkostrawny ;p
|
Cytat:
mozesz mnie zjeść mnie to obojetne wszystko |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmm... To moze ja komus z Was odgryze jaja. I powiem ze bylem glodny. I co Wy na to?
|
Cytat:
|
ktos tu za duzo T. Harrisa czytal.... :blee:
dla wiadomosci - T.H. napisal wszystkie ksiazki o dr Lecterze :) |
Cytat:
moze niesmaczne to co powiem będzie ale powiem może po prostu był głodny?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
zastanawiam sie tylko nad jednym - skoro sprawa miela miejsce (jak dobrze pamietam) na wiosne to dlaczego ja wywlekli teraz - nie tylko u nas ale tez np na bbc news
|
Cytat:
|
podobno nawet zaczal go wcinac jak jeszcze tamten zyl :blee:
|
az mi sie slabo zrobilo... chyba to nie byl dopry pomysl czytac to po jedzeniu i przed spaniem... oj... :(
|
Cytat:
|
Obciąc sobie genitalia i je zjeść :blee:
Świrów i psycholi nie brakuje na tym świecie... :( Pozdro |
niezle... w niemieckim prawie nie ma czegos takiego jak kanibalizm i w zwiazku z tym oskatrzyli go o nie szanowanie spokoju zmarlych 8)
|
Zaczalem czytac i pojawilo sie odczucie dosc dawnego DejaVu ;) No i nie mylilem sie, jesli aresztowanie bylo rok temu. Trabili o tym dosc glosno w telewizji. A jesli o komentarz... No coz, jeden chcial zjesc drugiego, a drugi chcial byc zjedzony. Jesli nie ma watpliwosci, co to obopulnej zgody, no to coz... :)
|
niezly ziomal
|
Przeziooom... Swirow jak widac nie brakuje :-)
|
hmmm dziwna historia... może po prostu odbiło... jednak uważam, że nie można zbyt dużo czasu przesiadywać przed kompem... może po prostu to się objawić kanibalizmem....
|
Uwaga Informatyk - kanibal
Poznał go w Internecie, zjadł we własnym domu
Informatyk-kanibal Proces 42-letniego informatyka oskarżonego o zabójstwo mężczyzny i zjedzenie części jego zwłok rozpoczął się w Niemczech. Policja aresztowała Armina Meiwesa z Rotenburga rok temu. Przyznał się on do morderstwa i kanibalizmu. Podczas rewizji w mieszkaniu zatrzymanego znaleziono zamrożone ludzkie mięso, fragmenty szkieletu oraz nagrania wideo. Według dotychczasowych ustaleń, wiosną roku 2000 sprawca i jego ofiara - homoseksualista z Berlina - doszli do porozumienia. Zatrzymany obecnie kanibal zeznał, że najpierw obciął swej ofierze, za jej zgodą, genitalia, które następnie obaj zjedli. Potem sprawca zadźgał 42-letniego mężczyznę nożem, rozkawałkował zwłoki, zamroził, a później zjadł. Resztki zakopał. Panowie poznali się podobno przez Internet. Policja wpadła na trop sprawcy, kiedy umieścił w Internecie ogłoszenie, że poszukuje mężczyzny, który będzie gotów dać się zabić i zjeść. W niemieckim kodeksie karnym w ogóle nie ma zbrodni kanibalizmu, więc śledztwo przeciwko zatrzymanemu 41-latkowi toczyło się w związku z podejrzeniem o zabójstwo (uk) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:56. |